VIAMAJA.dk er en superskøn webshop, der har et stort udvalg af lækre, unikke og smukke ting. Her er alt, som lige sætter prikken over i'et, hvis du skal forkæle enten dig selv, bruge en værtind... Voir plus
Väldigt fina saker, mycket till bra pris. Men jag beställde 3st solcellsrosor till rabatterat pris då det saknas en blomma på var kvist, tyvärr så fungerar ingen av dom, de har stått i solen och är på... Voir plus
Det er altid en god fornøjelse at handle på Viamajas hjemmeside. Det er altid rigtig gode produkter med fornuftige priser. Fra man bestiller og modtager varerne går der ikke et par dage før man det hj... Voir plus
fantastisk service så ordentlige og alt funker bare , sendte noget retur i tirsdags og i dag torsdag allerede fået pengene igen det er det hurtigste jeg har oplevet fra noget firma . ps de har virke... Voir plus
Morsøvej 1, 8800, Viborg, Danemark
- 71963144
- info@viamaja.dk
- viamaja.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ikke meget service at hente
Jeg modtog min bestilling, hvor jeg havde købt en toilettaske til min kommende ferie. Jeg modtog en toilettaske der var i stykker hele 3 steder, både et stort hul i siden, en lynlås da havde opgivet og en syning ved endnu en lynlås, der var hul ved. Jeg skrev derfor til "kundeservice" - fik hurtig svar retur, hvilket var rart. Dog valgte jeg at sende de andre varer retur jeg også havde bestilt, da det ikke var som forventet og jeg var ærgerlig over den dårlige kvalitet på toilettasken. Jeg skal ikke betale returporto af toilettaske pga. Reklamation, men skal betale et retur gebyr på de andre varer på 69 kr ? Det hele sendes i samme pakke retur?? Har aldrig oplevet noget så ringe.
Det skrev jeg retur at jeg synes var utrolig dårlig service og jeg ikke ville handle mere hos dem, så hørte jeg ikke mere fra dem. Første og sidste gang jeg handler hos Viamaja.

Överkast Natur
Köpte överkastet Natur. Fin struktur, men väldigt, väldigt tunt. Använder man lite mörka sängkläder så lyser de igenom och det blir inte så snyggt, tyvärr.

Réponse de Viamaja
Gode tilbud og hurtig levering
Flotte produkter til fine priser
Flotte produkter til fine priser. God dialog fra bestilt vare til mottatt vare. Produktene var knuselige og de var godt innpakket og kom helskinnet fram. Fornøyd kunde som godt kan handle her igjen!
Fantastisk service
Jeg har altid været tilfreds med hurtighed og kvalitet , men denne gang blev jeg virkelig imponeret- havde bestilt en kuffert i fredags og svarede søndag på bekræftelses mailen at jeg var lidt presset og skulle bruge kufferten inden den 11.7. 1 time senere fik jeg en sød mail om at min ordre ville blive prioriteret og i dag den 7.7 modtog jeg kufferten. Helt fantastisk service 😊
Sen leveranse i forhold til hva det…
Sen leveranse i forhold til hva det står beskrevet. Det førte til at vi var bortreist da leveransen kom. Ellers fine produkter
Bestilte div ting
Bestilte div ting. Blant annet små henge lanterner i ulike farger, 4 rosa blant annet som viste seg å være brune. Skuffende. Bambus lampene jeg kjøpte og sitteputene var fine.
Beställningen var inte som jag…
Beställningen var inte som jag förväntat mig när jag såg annonsen. Stog att det var glasmuggar men de var i plast. Mönstret var inte heller som jag förväntat mig på muggarna.

Solarlamper
Jeg havde købt en pakke med 4 solarlamper. Den ene virkede ikke og efter at have lavet en reklamation modtog jeg en helt ny pakke. Man kan sagtens handle her 😊
Varerne er af fin kvalitet
Varerne er af fin kvalitet, pakket forsvarligt og leveret hurtigt. Har handlet der flere gange bolig artikler . Tilfreds hver gang
Det går dejligt hurtigt med at få det…
Det går dejligt hurtigt med at få det bestilte og de flasker jeg har bestilt er jeg super glad for, de virker på det jeg skal bruge dem til
Jeg synes du har SÅ mange fine…
Jeg synes du har SÅ mange fine produkter. Men jeg synes din porto og refundering er alt for dyr. Jeg har lige været ved at ligge den gule jakke i kurv. Men nej, det bliver for dyrt med porto og bagefter hvis jeg ikke kan passe den. Så koster det 69 kr i retur.
Det er med til at at kigger på andre hjemmesider
Marian
Jeg er meget fornøy med varene jeg…
Jeg er meget fornøy med varene jeg kjøpte.
De var virkelig fine.
Forsendelsen kom raskt.
Prisene var gode. Bare positivt å handle der.
Alt i alt en god opplevelse og jeg vil anbefale butikken.
Jeg er veldig fornøyd med varene jeg fikk. Leveringen kom raskt og jeg kommer garantert til å kjøpe mer fra dere.
Jeg er veldig fornøyd med varene jeg har kjøpt
Tycker om varorna dom jag beställde och…
Tycker om varorna dom jag beställde och dom var som jag hade tänkt.
Snabbservice.
Otroligt snabb o bra service/leverans
Otroligt snabb o bra service/leverans, Tack!
Rask levering og god kvalitet
Rask levering og god kvalitet til snille priser! Absolutt verdt å bestille herfra
Dejlige ting er meget glad for mine
Dejlige ting er meget glad for mine
køb kan varmt anbefale jer
VH. Joan