Tim is een lieve, gezellige man die vanuit huis voor DHL en DPD pakket punt is. Goed georganiseerd, altijd even gezellig een praatje en altijd vrolijk😊 en handige tijden open voor mensen die overdag... Voir plus
Lisez les avis des autres
Altijd super geholpen bij dit pakketpunt! De service is echt top: vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Of ik nu een pakket kom ophalen of iets moet versturen, ze staan altijd klaar om mee te denk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ontzettend goede service van een hartstikke vriendelijke man. Waar een normaal pakketpunt stopt gaat deze man verder om je te helpen. ik ben met volle verbazing en opluchting vertrokken omdat ik niet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zeer vriendelijk en accuraat. Denkt mee met de klanten en helpt zonodig met inpakken van grote objecten welke verzonden moeten worden, zonder er iets voor te rekenen. Vaste klanten herkent hij en wee... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ontvang en verstuur jouw pakketje wanneer het jou uitkomt. Makkelijk en snel via jouw ViaTim Punt!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- viatim.nl
A répondu à 41 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
niet open tijdens openingstijden
Al twee keer geweest tijdens de aangegeven openingstijden maar er werd niet opengedaan. Rij er speciaal voor om dus krommende tenen. Niet voor herhaling vatbaar.
Nooit meer met viatim
Drama, pakketje ligt klaar om op te halen op een privé adres.
Niemand aanwezig al 4 keer.langs geweest, adres ziet er niet uit. Eerste en laatste keer met Viatim.
Viatim& Dewy Haaksbergen
Viatim& Dewy Haaksbergen super vriendelijk denkt altijd met je mee ook als er een probleem is met je pakket duidelijk aangeven dat het punt zich bevindt op de begane grond van een flatgebouw zowel op facebook als op google heel duidelijk aangeven maar ook op de voordeur en op het raam
Netjes de pakketjes in de gang zodat de kat en de hond er niet bij kunnen en de opvang katjes kunnen er ook niet erbij en ideal dat je voor meerdere bedrijven terecht kunt zoals voor DHL DPD UPS GLS en je kunt er sinds kort zelfs je Statiegeld flessen en blikjes inleveren
nieuw viatim punt?
er is een nieuwe viatim punt in Gouda
viatim & bianca.
ik heb een half uur over moeten doen om het punt te vinden, omdat straat daar een doolhof is en niet duidelijk staat waar welk huisnummer is.
en ik stond daar voor de deur, omdat ze open waren van 09:00 tot 21:00 en toen kreeg ik te horen dat ze dicht waren en de tijd van 16:00 tot 20:00 is.
mega zonde van mijn tijd dat ik daar voor niks heen gegaan ben.
Super pakketpunt
Tim is een lieve, gezellige man die vanuit huis voor DHL en DPD pakket punt is. Goed georganiseerd, altijd even gezellig een praatje en altijd vrolijk😊 en handige tijden open voor mensen die overdag werken!
Zeer vriendelijk pakketpunt laat er…
Zeer vriendelijk pakketpunt laat er altijd alles bezorgen en is altijd netjes op orde ze maakt altijd een gezellig kort praatje en het is altijd de sfeer bij haar
Echt een aanrader!😉😄
Goede vriendelijke service
Wat is het elke keer een feestje om bij deze vrolijke dame mijn Pakketjes op te halen. Of te kunnen versturen.
Nog nergens zo'n goede, behulpzame en vriendelijke service gehad als hier.
Weer of geen weer warm of koud je word altijd even vriendelijk geholpen
Manuela super bedankt
Het gaat hier om viatim & Chez Weel
ViaTim en Dewy in Haaksbergen
ViaTim en Dewy in Haaksbergen, pakket wordt door ups niet op aangegeven tijdstip bezorgd en 2 kilometer verderop gedumpt. Betreft een flat, geen herkenbare markeringen, geen instructie. Hal vol paketten, hele sterke weeïge geur van zieke huisdieren en kattenpis. Pakket ruikt er nog steeds naar. Dit aub nooit meer.
Perfect
Ik had niet goed naar beneden gescrold waarop de openingstijden te zien was .. meneer heeft me toch geholpen enorm vriendelijk dus voor de volgende x scroll ik eerst ff naar beneden 🤭
Hele fijne service
Attent en altijd de pakketjes goed…
Attent en altijd de pakketjes goed ontvangen. Makkelijke openingstijden.
Nope
De claim dat je pakket sneller geleverd wordt klopt niet.
Nu al een paar keer gezeur gehad met wanneer een pakket zou worden geleverd. Geef mij maar een winkel waar ik iets af kan halen.
Aardige vent met humor zeker waard om…
Aardige vent met humor zeker waard om als ophaalpunt bedankt
En savoir plus sur les différents types d'avis.