Vibholm Guld & Sølv Avis 9 289

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I vil være branchens bedste - og det er I. Kæmpe udvalg, dejlig webshop og gode fysiske butikker. Bestilte et smykke til gave. Det blev afsendt samme dag og leveret næste dag. Gratis fragt med lavt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik mega god service! Havde bestilt et par øreringe som desværre havde problemer med låse mekanismen, jeg skrev en mail og ikke engang 24 timer efter kunne jeg hente et nyt par i pakkeshoppen, og... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Horlogerie
  2. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Vibholm er Danmarks største smykkekæde med hele 29 butikker samt en webshop på www.vibholm.dk og webshop i Sverige. Vi forhandler alle de førende mærker inden for branchen, og gør hvad vi kan for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse - hver gang.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Charmerede, søde og særlige ideer

Det var så super sødt af jer at tilbyde fine sølvsmykker som gratis fødselsdagsgave - helt gratis - ikke som hos andre, som bruger modellen "du får en gave, forudsat, at du køber noget". Det er første gang, jeg har oplevet noget sådant. Mange tak.
Vi har talt om, at det må være en kostbar gestus, men at I måske får det tilbage i form af god omtale, god reklame.

Så er der også jeres reklamesang, "Viiiib-holm, kom ind til Viiiib-holm". Den er bevidst lidt kikset - og meget charmerende.

10 avril 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Find øreringe men llaannggg leveringstid

Find øreringe men llaannggg leveringstid

Avis spontané

Hej Hanne.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på trustpilot.

Jeg kan se at du har lagt ordren henover påsken hvor vi har haft lukket. Dvs din ordre er først sat til behandling på den første åbningsdag.
Vores behandlingstid/levering hedder 1-4 hverdag , og ordren er leveret på 4. dagen. Altså inden for den lovet leveringstid.
Levering kan godt føles lang når det er oveni en weekend eller oveni nogle helligedage.

Skøn dag til dig.

Vh

hurtigt levering.

Noté 4 sur 5 étoiles

God service, hurtig levering

Hurtig levering , OK indpakning, varen er ok

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en ring online til min kone

Købte en ring online til min kone, men havde desværre valgt for stor størrelse. Heldigvis kunne jeg nemt gå i en fysisk Vibholm-butik og få det løst med det samme – uden bøvl. Jeg fik byttet til den rigtige størrelse på stedet, hurtigt og effektivt. Super god kombination af webshop og butik, og virkelig god service. Min kone er glad – og så er jeg også! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen kom lynhurtigt og var helt i…

Varen kom lynhurtigt og var helt i orden.
Jeg havde problemer,da jeg skulle bestille varen .Men jeg spurgte på chatte,og fik lynhurtigt hjælp. God service l

Super betjening

Super betjening, perfekt oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Modtager altid mine indkøb meget…

Modtager altid mine indkøb meget hurtigt, flot indpakning og en vingummi er så hyggelig 🤩

Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig oplevelse hos vibholm

Jeg hentede mine ringe i Vibholm Frederiksberg Centret, efter at de var blevet indgraveret. Vibholm har desværre valgt at polere ringen og dermed fjerne den matte finish samt en stor del af det kantede look, efter at ringen var blevet slået. Det er mig uforståeligt, hvordan man kan foretage et sådant indgreb uden videre. Hvis du vil have den samme ring tilbage, som du afleverede, vil jeg anbefale, at du søger andet steds. De havde desuden også indgraveret med en anden skrifttype end aftalt. Tåbeligt sted.

14 avril 2026
Avis spontané

Hej Bertram.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på trustpilot.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Dette er naturligvis en fejl butikken at de ikke har fået spurgt dig ind til hvilken overflade du ønskede at hente ringen i.
Det kan desværre være lidt svært for vores butikker at se hvilke overflade den oprindeligt har været med da dette godt kan aftage/blive slidt igennem årerne.

Jeg kan forstå på butikken at de naturligvis har tilbudt dig at genskabe den korrekt overflade.

Skøn dag til dig.

Vh

Noté 4 sur 5 étoiles

Kan anbefales

Lidt dyre priser for huller i ørene, men ellers er de fleste smykker - både originale og kollektioner fra samarbejdspartnere - rigtig fine og af god kvalitet. Tilfredsstillende kundeservice i Kolding. Elsker det store udvalg på websiden og vingummierne med éns bestilling❤️

11 février 2026

Nemt at handle

Nemt at handle og hurtig forsendelse

Flot udvalg

Nem overskuelig webshop, som har et bredt udvalg af de forskellige kategorier, samt gode priser.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har talt med Josefine flere gange…

Jeg har talt med Josefine fra Vibholm kundeservice flere gange 🥰 Josefine er utrolig hjælpsom, kompetent , behagelig og yder super service ud over det sædvanlige 🥰 pas på hende, hun er guld værd ❤️ med venlig hilsen Dorte Dencher Dyrmose

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus