Få udbetalt løn til din medarbejder!
Få udbetalt løn til din medarbejder!! Yderst useriøst virksomhed, hold jer fra dem. Det tager hvertfald ikke 26 dage og udbetale en løn!!
Vibocold er en af Danmarks førende totalleverandører inden for kommercielt køl og frys til detailhandel, fødevareproducenter, hotel og restauranter.
Livøvej 22, 8800, Viborg, Danemark
Ikke støt denne virksomhed, som ikke kan finde ud af at udbetale løn til deres medarbejdere.
Muligt de levere god service, men bilen er sku svær at styre og udsynet fra bilen er irrelevant, køre ulovligt samtlige gange, køre mod kørsels retningen og er ved at påkøre cykelister.. av av #43
Dårlig behandling, vi har investeret i komplet nyt køl og frys, vi har brugt tusinder og atter tusinder af kroner på rep. det er så ringe og de har erkendt, det er noget værre skidt de har lavet, men vil ikke gøre noget, da alle de involverede medarbejder og direktør ikke er i firmaet mere
Kundeservice er ikke eksisterende. Når man ringer så kunne vedkommende ikke være mere ligeglad med at hjælpe. Rystende ringe
Vibocold bruger smarte tricks for at sælge ud af deres brugte varer med påstand om, at det er demo-varer. Og garanterer køleevner, som ikke holder.
Og ledelsen er bekendt med salgstaktikken!
Vi fik en god pris på 2 nye display køleskabe til kødvarer, dvs. køl 0-5 gr.
'Desværre' blev vi glemt, og en kollega havde 'solgt dem til til anden side'. Og nye kunne først skaffes om en måned, hvilket vi ikke kunne vente på.
Heldigt for os, så havde Vibocold 'to rigtigt fine demo-varer - ikke brugte -, som bare havde et par skrammer'. Og 'jo, de har selv testet køleskabene, de er fint egnet til fersk kød'. Vi fik dem til halv pris af de nye, for de var jo demo-varer.
Ugen efter fik vi dem hjem. De var med tydelig lugt af madvarer, ridser efter brug både inden i og uden på.
Nå ja, kollegaen havde glemt af fortælle vores sælger, at den ene var forresten brugt.
De havde også glemt at fortælle os, at køleskabene var tæt ved 3 og 4 år gamle! Stemplerne i termoruderne i frontlågerne er fra januar 2019 og februar 2018!
Vibocold fastholder, at demo-varer godt kan have et par dage på bagen, og fastholder at de begge holder temperaturen.
Med vores professionelle måleudstyr har vi med dataloggere fra Testo dokumenteret, at ingen af køleskabene kan holde temperaturen!! Altså kan display-køleskabene ikke bruges - som ellers garanteret - til fersk kød!
I ren frustration sender jeg en redegørelse samt vores temperaturmålinger til Vibocold's ledelse, som melder hus forbi! Vi beder dem om, at holde til deres tilbud, hvilket de nu også afviser!
Vi står stadig og mangler display køleskabe til fersk kød i vores gårdbutik.
Er du en lille virksomhed, så hold fra dig langt fra Vibocold.
En savoir plus sur les différents types d'avis.