Fantastisk behandling Service over al forventning. Thomas og Karina er det perfekte team til at løse opgaven. Thomas er den mest behagelige håndværker jeg nogensinde har mødt. Løsningen blev skrædd... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Fournisseur d'équipements de chauffage
  2. Entreprise d'énergie thermique

Écrit par l'entreprise

Salg, montering og service af luft-luft varmepumper i hele Region Syddanmark, Midt- og Vestsjælland samt Lolland-Falster. Vi har 8 års erfaring i branchen, og er KMO-certificeret.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

44 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,8

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fra første færd var kommunikationen pr…

Fra første færd var kommunikationen pr mail og telefon ukompliceret. Hurtig tilbagemelding og aftale. Rådgivningen om varmepumpe til sommerhuset var venlig og kompetent.Tilbud, herunder pris, var væsentligt bedre end 2 andre indhentede tilbud. Udførelsen skete på dato og tidspunkt som aftalt. Pumpen fungerede fint, vi fik igen god vejledning om brugen inc. hjæp til wi-fi opsætningen og opfordring om at ringe, hvis der skulle vise sig spørgsmål. Regningen lød (selvfølgelig) på det aftalte. Vi vil ikke tøve med at henvende os for evt. fremtidige opgaver, og kan varmt anbefale firmaet.

12 septembre 2025

Super firma med personlig og faglig ekspertise.

Fantastisk firma med rigtig super service fra både Karina omkring det administrative og Thomas omkring alt det praktiske fra start til slut i processen. Vi fik inspiration til den optimale placering, og vi er meget tilfredse med hele forløbet. Nu glæder vi os dagligt over den diskrete og lydsvage varmepumpe. Stor tak til jer begge - også for jeres jordnære måde at være på.

11 octobre 2024

Odense Model Jernbane Klub (OMJK)

Odense Model Jernbane Klub (OMJK)
Vi har i forvejen 2 varmepumper til vores anlæg, og da vi skulle have endnu en kontaktede vi Victho, Karina og Thomas, som passer vore 2 forrige, kom hurtigt og gav et tilbud. De fik selvfølgelig ordren, god betjening, montering, og hjælp til at installere Wifi. Der var ryddet op og rengjort da Thomas kørte igen.

22 mai 2024

Super service

Super service og fantastisk kunde pleje. Vi hentede 3 forskellige tilbud gennem en annonce. Efter vi havde snakket med 3 forskellige firmaer var vi ikke et sekund i tvivl om hvem vi skulle vælge. Vitcho havde den absolute bedste kunde kontakt og leverede en top klasse service. Kan kun varmt anbefale Vitcho, til alle der ønsker at få installeret en varme pumpe.

14 mai 2024

Supper god service

Supper god service
De kom hjem og så på hvad der skulle laves
Så aftalte vi dato for instalation
De kom til tiden og fik sat det hele op, vi fik en supper instruksion om anlæget.
Der blev rydet op over det hele hvor han havde været
Jeg vil varmt anbefale Vitcho

10 avril 2024

Super god service

Super god service! De kom gratis og kiggede, hvor vi snakkede om forskellige løsninger. Selve installation gik smooth, teknikeren kom til tiden, lavede et godt og skarpt stykke arbejde, samt ryddede pænt op efter sig selv. Han tog sig også god tid til at gennemgå produktet med mig, få sat Wifi op, samt fortælle mig om vedligeholdelsen.
Det kan ikke være bedre!

8 avril 2024

Fantastisk firma

Fantastisk firma, rigtig god betjening både af Karina ved telefonen som vi havde den første kontakt med og Installationen gjort af Thomas som hjalp med det hele også opsætning af internetdelen og instruktion i brug af det. Det hele ser så fint ud og vi er meget glade for vores nye varmepumpe. Tak til jer begge😊😊

2 avril 2024

Vi har fået monteret to styks Duka …

Vi har fået monteret to styks Duka ventilations ud og ind i vores hus. vi har virkelige lidt af fugt problemer her det har virkeligt hjulpet os da jeg har astma.
Jeg kan kun sige det er den bedste investering vi har gjort. Vi vil også gerne takke firmaet Victho som har sat det op, de er top professionelle .Kun +++++ herfra

26 mars 2024

God service og pæn montering

Rigtig god dialog. Gl. varmepumpe skilt ad og taget ned så den kan genbruges.

Ny varmepumpe med 2 inderdele pænt monteret.

Kan varmt anbefale Victho.

18 mars 2024

Virkelig super service

Virkelig super service . Kommer en lørdag og monterer luft til luft pumpe i vores sommerhus hvilket er super fleksibelt. Hele processen fra aftalen til montering har været super koordineret og ikke at forglemme så er prisen for hele enheden incl. montage rigtig konkurancesdygtig. Absolut et firma jeg i den grad kan anbefale :)

3 mars 2024

6 stjerner herfra, hvis vi kunne!

6 stjerner herfra, hvis vi kunne!
Lige fra første kontakt har alt været perfekt - ikke "bare" pris men også tilgang, fleksibilitet osv.
I dag fik vi så installeret varmepumpen på bedste vis - og fik oven i købet hjælp til et par små gør-det-selv-ting, som vi ikke selv havde forstand (nok) på.
De varmeste anbefalinger herfra :-)

21 février 2024

Fin service

Stor anbefaling herfra. God og omhyggelig service. - Og tusind tak for den ekstra service med isætning af en ny indkøbt føler til varmepumpen og et brugt velfungerende låg, i stedet for mit eget defekte låg. - Dejligt jeg valgte jer pga den faste pris på service eftersyn.

13 février 2024

Hej Ulla.

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os. ☺️

Vi er rigtig glade for at høre du har haft en god oplevelse, og bliver der noget hen ad vejen, så har du mit nummer. 😉

KÆMPE anbefaling!

Fantastisk service fra både Karina og Thomas! De var meget professionelle og dygtige til at rådgive om den bedste løsning for os. Ovenikøbet er de begge enormt søde og imødekommende, så det har været en fornøjelse at få opsat en varmepumpe fra Victho!

9 février 2024

Hej Louise.

Kæmpe tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er helt blæst bagover af alle de flotte ord, så tak skal I ha. 🤗

Det er så skønt at høre I har haft en god oplevelse hele vejen igennem, så jeg tænker bare vi fortsætter stilen. ☺️

Sig til hvis der opstår noget hen ad vejen, og ellers så ønskes I bare en rigtig dejlig aften. ☺️

Victho Indeklima ApS er professionel

Victho Indeklima ApS er et super godt firma, som yder en rigtig god og professionel service. De kom og tilså Vores gamle varmepumpe, som ikke virkede længere. Karina kom med et godt tilbud samme dag, som vi takkede ja tak til. En uge efter kom Thomas og satte den nye varmepumpe op, det må vi sige var meget hurtigt. Thomas kørte ikke før alt var tjekket, og i orden.

4 février 2024

Réponse de Victho Indeklima ApS

Hej Annette ( og Claus ☺️ )

Tusind mange tak for den flotte anmeldelse. Den er virkelig værdsat. ☺️

Vi er superglade for at I har haft en god oplevelse, så jeg tænker bare vi fortsætter stilen. 😉

De bedste hilsner fra Karina

De er SÅ vanvittigt søde og…

De er SÅ vanvittigt søde og professionelle på samme tid. Det er skide god service og de er simpelthen så hjælpsomme!!!

1 février 2024

Hej Jette.

Tusind tak for dine søde ord. Dem sætter vi virkelig stor pris på. :)

Er glad for at høre I har haft en god oplevelse, og ellers ved I hvor vi er hvis der skulle blive noget. :)

Du og familien ønskes en rigtig god weekend. :)

De bedste hilsner, Karina