2,6

Bas

Sämst kvalitet och kundbemötande

Fantastiskt dålig kvalitet till för vad man får orimligt högt pris, sömmen gick upp efter endast några få veckor, sedan blev hela madrassen missformad, och till sist vid månad sex efter inköpet så sprack höljet till armen som ska höja och sänka ryggdelen, enkelt att reklamera? NEJ! köp annat märke.

11 février 2026

Skuffet over holdbarhed

Vi gav næsten 42.000kr for en Birka kontinentalseng, men den har sat sig 5/3 cm (top-/springmadras), og vi får så ondt af at ligge i den, at vi nu er rykket ind i gæstesengen fra Jysk. Søvn&Comfort og Viking er enige om, at det er normalt, at en kvalitetsseng i naturmaterialer sætter sig efter 3 år, så det bedste, de kunne tilbyde, var en fastere madras til en god pris, men det bliver et pænt nej tak til at bruge flere penge hos dem!

3 novembre 2025

Jag köpte en dubbelsäng för över 42…

Jag köpte en dubbelsäng för över 42 000:-
Och nu 7 år senare så är sängens madrasser helt trasiga. Och när vi visade att sängmadrasserna är 1,5-2cm ojämna utan att någon ligger i sängen så är det helt normalt påstår dom. Att byta ut hela sängen efter 7år vilket rekommenderas av dom eftersom det bara skiljer ca 4000:- på en ny nu när dom har rabatter.
Jag tycker att en säng
(som tillverkas i Sverige ska ha bättre kvalitet)

Vi kommer köpa en ny säng men aldrig mer en Viking säng.

16 août 2025

VikingBeds har lurat mig på alla mina besparingar, 42 000.

Kontinentalsängen som levererades visade sig vara som en nedlegad tältsäng. Inte ens klädseln stämde. SOVA hänvisar till leverantören VikingBeds som i sin tur förnekar alla problem. Efter ett års kamp berättade en anställd på SOVA att de är medvetna om bristerna, men i och med att jag inte kan dokumentera problemen så går SOVA och Viking Beds fria från allt ansvar.

Jag är grundlurad, arg, besviken och väldigt ledsen. Kvar är jag med en säng som varken går att sova i, reklameras eller att sälja. Min gamla säng hann jag tyvärr skänka bort.

19 juin 2025

Vi har haft en Birka Continental seng i…

Vi har haft en Birka Continental seng i snart et år. Og selvom sengen virker til at være af god kvalitet må vi sande at vi bare ikke sover godt i den nogen af os. Sengen er med medium og fast hårdhed og burde passe til os begge men vi vågner begge med ondt i kroppen. Vi fik at vide at sengen havde skulder og hofte zoner men min skulder har kun fået det værre, selv med latex topmadras. Det er muligt at sengen er gode for nogen men passer bare ikke til os selvom det ikke burde være muligt da vi har købt den efter vores specifikationer og har alligevel betalt 30k for den, så alt i alt er vi kede af at vi valgte den da vi ved vi kommer til at sove dårligt de næste ti år

11 mai 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit