Lisez les avis des autres
Kan kun anbefale VildMedTe! Masser af spændende teer, lynhurtig levering- og smagsprøver med i pakken:-). Kommer til Sønderjylland et par gange om året- og vil da helt sikkert prøve at besøge butikke... Voir plus
Nemt et handle på denne side, hurtig levering og lækker the, jeg købte mojn theen, fyr og flamme og luksus julethe. Rimelige priser og lækker kvalitets the. Jeg glæder mig til at smage flere af deres... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
VildMedTe importerer, blander og pakker te. Vi har altid over 120 forskellige slags te på lager. Ud over vores mange forskellige typer te (både økologiske og konventionelle), har vi gourmet kaffe, helseprodukter, te dåser og masser af delikatesse gaver. Du er altid velkommen i vores butik i Felsted til at handle i vores altid åbne webshop.
Coordonnées de contact
Graastenvej 38A, Felsted, 6200, Aabenraa, Danemark
- 51 80 76 23
- mail@vildmedte.dk
- vildmedte.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fik en pakke med det lækreste te
Fik en pakke med det lækreste te, hvor pakkenisse havde været spil. Der gik to dage, så var den resterende del af ordren leveret. God service.
Hurtig levering som altid
God service og gaver
Det er så hyggeligt at få varer fra jer. Det går altid hurtigt og smertefrit, og man pakker op og får små gaver. Smagsprøver o.a. Dejligt.
Handler der igen
Varer var pakket forsvarligt og der var lækre teprøvrr med. Desuden hurtig levering. Vil handle der igen og måske købe endnu en sød lille tedåse.
Virkelig god side
Jeg har handlet der flere gange, de har super lækre produkter - og jeg ved allerede, at jeg skal have smidt en ny ordre, en af mine yndlingste skal snart fyldes op, og så har jeg også fundet et nyt spændende produkt jeg må prøve.
Kan klart anbefale - de sender hurtigt.
Firmaet har en god hjemmeside.
Firmaet har en god hjemmeside.
Produkterne er gode.
Jeg har handlet ved firmaet flere gange, og gør det gerne igen.
Altid frisk te og hurtig levering.
Det kommer til tiden og der er altid…
Det kommer til tiden og der er altid smagsprøver med. De kan varmt anbefales.
Mange fine varer - gode priser
Mange fine varer, god service og gode priser - helt igennem virkelig god oplevelse 👍
Meget hurtig levering.
Jeg køber the hos Vild med the.
Jeg køber the hos Vild med the.
Altid lækre theer til gode priser og hurtigt levering.
Kan anbefale butikken.
Jeg kunne ikke finde kvæde-te andre…
Jeg kunne ikke finde kvæde-te andre steder end hos jer.
Fin leveringstid.
Køber altid min te der og er super…
Køber altid min te der og er super tilfreds. Hurtig afsendelse og altid prøve te breve vedlagt. Denne her gang var der en ekstra gave med, 2 store dåser med te breve🤩mange tak❤️jeg køber altid en stor mængde, så jeg spare fragten og det smager fantastisk hver gang☺️
Lækker te og hurtig levering ☺️
L’expérience Trustpilot