To jedyna firma, która oferuje czyściutkie w 100 procentach białko do koktajli. Bez maltodekstryny, saharozy, glukozy, fruktozy, dekstrozy i innych śmieci. Po długim czasie poszukiwań, wreszcie znalaz... Voir plus

Rekomendowani jesteście przez braci Rodzeń.Ja im ufam.Mam 75 lat i jestem na diecie ketogenicznej.Wycofałam choroby przez odrzucenie mąki, cukru i węglowodany.Czuję się doskonale.Czytam dużo książek i... Voir plus
Szybka dostawa, świetne odżywki bez laktozy - czuję się po nich świetnie plus ten smak :) izolat truskawkowy i proteinowe milkshake’y tez sa bezpieczne, przynajmniej w przypadku gdy masz sibo i zażywa... Voir plus
Byl to mój pierwszy kontakt z firmą, stąd moje doświadczenie jest niewielkie i moja ocena może nie być w pełni obiektywna. Tym niemniej widzę doży potencjał w dalszej współpracy z Państwem.
À propos de Vilgain
Smetanova 1022/19, 602 00, Brno, République Tchèque
- help@vilgain.pl
- vilgain.pl
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
Polecam
Towar zgodny z oczekiwaniami. Bardzo szybka dostawa, dobry kontakt. Wyśmienity ocet jabłkowy!
Peanut butter whey protein tastes…
Peanut butter whey protein tastes amazing, best whey protein ever tasted
Produkte top, Versand flop
Die Vilgain Produkte sind wirklich phantastisch, umso ärgerlicher dass die Verpackung eine so große Katastrophe ist dass ich nun nichts mehr bestellen werde. Eine große Bestellung kam heute wieder völlig zerstört an so dass ich die Annahme verweigern musste. Extrem ärgerlich und enttäuschend.

Réponse : Vilgain
Produkty które otrzymałem są zgodne z…
Produkty które otrzymałem są zgodne z opisem, efekt stosowania zgodny z moimi oczekiwaniami, ceny przystępne, firma jest wiarygodna, polecam znajomym
Everything’s went smoothly
Everything’s went smoothly. There was an issue with the address I have provided, but I got a quick response from the customer support and everything was sorted out.
Kontakt z obsługą klienta
UPDATE 07.04.25:
Obsługa klienta jednak się w końcu do mnie odezwała i przyznała punkty wraz z bonusem za wynikłe niedogodności.
Początkowa recenzja :
Kontakt z obsługą klienta jest na bardzo niskim poziomie. Zgłosiłem brak przyznania punktów za zamówienie znajomego zrobione z mojego polecenia (firma obiecuje, że za każdego znajomego, który zrobi zamówienie za min. 150 zł dostaniesz 40 zł do wydania na ich produkty). Dostałem tylko zdawkową odpowiedź, że punkty zostały przyznane. A nie zostały, na co dowodem są przesłane zrzuty ekranu i dokumenty. Nie dostałem już jednak żadnej dalszej odpowiedzi mimo wysłania kilku wiadomości.
Wszystko bardzo fajnie
Jestem bardzo zadowolony z jakości większości produktów, które już dwukrotnie zamawiałem. Oczywiście są smaki które zupełnie mi nie podeszły (kaszka ryżowa wiśnie z makiem, Owsianka białkowa kokos jagoda). Bardzo dobry skład i smak jak na dość mocno przetworzone produkty. Polecam.
Products good, returns are a nightmare
Products are good, but returns are a nightmare - shipped the returned goods a month ago and still no reply from Vilgain. Don't even bother ordering something you think you might need to return, returns are a hassle (if they won't return my money in another week, I dare say it's a scam)

Réponse : Vilgain
It was my first time trying this…
It was my first time trying this product, and i was pleasantly surprised how healthy and tasty the protein energy bars are . Specially the ones with the jam inside 😍. Can’t wait to try different flavours.
The protein powder is ok , very bland taste but i presume it’s because it’s very clean and doesn’t have any chemicals in it , had no side effects.
Towar dotarł m.in
Towar dotarł m.in. bez daty ważności czyli przeterminowany. Bardzo zła obsługa klienta. Produkty w śmietniku. Nie warto tracić czasu na rozmowy z tym producentem.

Super!
Żyję z ortoreksją i nie boję się jeść rzeczy z Vilgain!
Świetna jakość i szeroki wybór produktów bezcukrowych / keto.
Moi faworyci:
— produkty grass-fed (ghee i peptydy kolagenowe <3)
— olej MCT
— masła orzechowe z aktywowanych orzechów
Great products.
Everything was great!!