L'entreprise a répondu
VillaVibes is helder in hun belofte en komt alles altijd na. Nergens anders vind je zulke betrokkenheid en enthousiasme. De skigidsen laten je alle uithoeken van het gebied Zell am See - Kaprun - Saal... Voir plus
De singlereizen van VillaVibes zijn absoluut een aanrader. Vooral omdat zij garanderen dat de groep bestaat uit hoger opgeleide singles van ongeveer dezelfde leeftijden. Ik ben 2x met een single weeke... Voir plus
VillaVibes singlereizen organiseert al 21 jaar de leukste groepsreizen voor hoger opgeleide singles. Onlangs is VillaVibes zelfs verkozen tot de Beste Reisorganisatie van Nederland namens Reisgraag. Bij VillaVibes geloven we erin dat de periode waarin je single bent wel eens de mooiste tijd van je leven kan zijn. Haal eruit wat erin zit. Ontmoet lekker veel nieuwe mensen en maak herinneringen voor de rest van je leven. Vanuit deze visie organiseren we onze singlereizen en feesten. Iedereen is oké. De sfeer is ongedwongen. Je bent omringd met allemaal gelijkgestemde singles.
Utrechtsestraat 61, 6811LW, Arnhem, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Het was ooit een leuke en zeer benaderbare organisatie. Maar nu ze groter zijn ze geworden, lijkt het met name om verdienen te gaan. Op opbouwende kritiek en suggesties voor verbetering wordt nauwelijks of niet op ingegaan. Reisleiders worden onderbetaald en zijn eigenlijk meer mensen die gratis mee willen gaan maar niet getraind en geschikt zijn om een groep mensen te begeleiden, zeker als er voorvallen spelen. Die spelen op iedere reis.
Jammer dat de organisatie zo is veranderd. Maar er komen steeds meer alternatieve reisorganisaties die ook leuke single reizen aanbieden.

Réponse : Villavibes - singlereizen
Wat een geweldige week met Villavibes in de Berckt!
Voor de eerste keer mee met een singlereis en absoluut geen spijt. Met een enorme glimlach kijk ik terug op een week waar niks moet, heel veel mag, de leukste feestjes, lekker eten en natuurlijk geweldige mensen. De crew staat altijd voor je klaar en allemaal even gezellig :D

Réponse : Villavibes - singlereizen
Ik kan me nog goed herinneren dat ik enorm heb getwijfeld om op singlereis te gaan, maar vanaf de eerste kennismaking bleken die twijfels onterecht. Via VillaVibes heb ik nu al twee keer zo'n ontzettend leuke groep mensen ontmoet die allemaal tegen dezelfde uitdagingen aanlopen en er eigenlijk gewoon een toffe vakantie van willen maken samen. Aan het einde van de vakantie besef je je pas hoe snel alles voorbij is gegaan, dat je nu alweer uitkijkt naar de volgende vakantie!

Réponse : Villavibes - singlereizen
Ik heb z'n 4 jaar getwijfeld om mee te gaan met een singlereis. Maar dit was echt een top ervaring. Ontzettend leuke mensen die allemaal de moeite nemen om er een leuke week van te maken!
Daarnaast vond ik het echt heel fijn dat alles werd geregeld. Je hoeft alleen maar aan te geven met welke activiteit je mee wilt en op de aangegeven tijd aanwezig zijn. Optimaal genieten!

Réponse : Villavibes - singlereizen
Dankzij een goede voorbereiding vanuit VillaVibes ging ik vol vertrouwen het weekend tegemoet. Wat ik aantrof was een gevarieerde, open groep mensen die met hetzelfde doel waren gekomen: een gezellige tijd hebben met gelijkgestemden. Dat is meer dan gelukt! Het was een prachtig weekend vol ervaringen, lachen, spelletjes, gezelligheid, dansen, zonnen en nog veel meer. Twijfel je? Gewoon gaan!

Réponse : Villavibes - singlereizen
Vaker met een reis/weekend mee geweest met VillaVibes en altijd ontzettend tevreden! Mooie locaties, leuke mensen en onbetaalbare herinneringen!

Réponse : Villavibes - singlereizen
Topgroep en topbegeleiding. Het was echt super leuk!

Réponse : Villavibes - singlereizen
Aangenaam weekend in mooie villa in Vielsalm!

Réponse : Villavibes - singlereizen
Het was een mooie ervaring, voor herhaling vatbaar!

Réponse : Villavibes - singlereizen
Onbezorgde reis die tot in de puntjes geregeld is, van verzamelen voor vertrek op het vliegveld de ontvangst
op het vliegveld van aankomst. samenstelling van de groep leeftijdgenoten, zelfde levenservaringen, muzieksmaak en interesse zorgt ervoor dat er altijd wel iemand bijzit waarmee je een klik hebt, hoeft niet meteen een romantisch klik te zijn maar kan ook vriendschappelijk. Er ontstaat redelijk snel een "groepsgevoel" zodat iedereen wat voor elkaar overheeft en geen "buitenbeentjes" ontstaan. niet te lang over nadenken, gewoon doen. nadenken doe je na afloop genoeg (herbeleven en nagenieten)

Réponse : Villavibes - singlereizen
Erg leuke, relaxte trip naar Bujaleuf.
Ik heb een fijne week gehad in Bujaleuf. In de ingerichte tenten slaap je in een comfortabel bedje. Verder fijne begeleiding die elke dag suggesties aandraagt voor een activiteit. Mooie omgeving en je kunt lekker zwemmen in het meer bij de camping

Réponse : Villavibes - singlereizen
Zeilen in Kroatië met gelijkgestemden, wat een feest is dat! Villa Vibes had alles tot in de puntjes verzorgd. Het enige wat wij hadden te doen was genieten en dat hebben wij gedaan!

Réponse : Villavibes - singlereizen
Een hele leuke week gehad met de Villa Vibes (50-65 ) in Frankrijk. Binnen de grote groep vind je altijd wel een groepje mensen waar het mee klikt. De sfeer is warm, inclusief en respectvol. Ook hebben we erg veel lol met elkaar en informele reunietjes achteraf. Er gaan vaak hele leuke vrouwen mee! Mannen in deze leeftijdscategorie twijfelen soms nog wat . Dus (leuke) mannen schroom niet en meld je ook aan. Jullie worden hartelijk ontvangen.

Réponse : Villavibes - singlereizen
De reizen met villa vibes zijn altijd goed geregeld en heel gezellig! De groep was super leuk! En ik kan de manaier van reizen echt wel aanraden!
Echter, Budva zou ik als bestemming niet meer kiezen. Ik verwachte het totaal nog niet maar het is nu al heeel toeristisch en je hebt een zeer lange bus reis omdat je de grens over moet wat erg lang duurt. De natuur was er prachtig maar dat was het in kroatie ook...
Vorig jaar de italie reis was wel echt geweldig! :)

Réponse : Villavibes - singlereizen
Een reis met VillaVibes is altijd een super goed verzorgde reis. Fijn is de 50/50 man en vrouw verhouding en de leeftijdscategorie. De locaties zijn perfect en de activiteiten worden ook goed samengesteld. Is er toch iets niet goed, dan wordt vaak met de feedback ook iets gedaan. Nu al een paar reizen meegeweest en nog steeds enthousiast om weer een volgende reis te boeken.

Réponse : Villavibes - singlereizen
Dit jaar voor het eerst mee geweest met een villavibes reis en de surfvakantie was top. Mooie locatie en hele leuke groep. De reisleiding ging snel en professioneel om met medische incidenten (iets wat met surfen nog wel eens wil gebeuren) en regelde ook snel leuke alternatieve activiteiten toen het surfen door een rode vlag niet door kon gaan.
Alle staff was super vriendelijk, en heb de hele week ook heerlijk gegeten :) Het was een hele mooie ervaring en ik ga zeker nog een keer!

Réponse : Villavibes - singlereizen
De communicatie vooraf door Villavibes was goed en duidelijk. Uit de informatie was al duidelijk dat het verblijf op een zeilboot geen luxe hotelkamer zou zijn. Dat het leven aan boord snel een band schept met je reisgenoten was een bijzondere gewaarwording. Een week lang gezelligheid, goede gesprekken, een beetje uitgaan, een snufje cultuur en natuurlijk zon, zee en zeilen.
Zeker een aanrader voor singles die lekker op vakantie willen en wat actiever willen dan een zonvakantie.

Réponse : Villavibes - singlereizen
Ik ben nu twee keer op reis geweest met Villa Vibes. En beide keren zijn zeer goed bevallen. Alle dagen staat iets gepland waardoor je je verstand op nul kan zetten en aanhaakt wanneer je zin hebt. Iets voor jezelf doen mag ook. Heerlijk die vrijheid. Daarnaast is iedereen single wat betekent dat iedereen open staat voor verbinding. In de grote groep zijn er altijd wel een aantal met wie je een klik hebt. Het is zeker een aanrader. Ik ga iig mijn volgende (ski)vakantie weer met Villa Vibes mee.

Réponse : Villavibes - singlereizen
Ik had het voor geen goud willen missen! Het was voor mij een eerste keer, en heb erg getwijfeld om het te gaan doen. Maar nu zeg ik: ik wil volgende week weer!
Goede organisatie, goed hotel. Je kunt echt de vakantie beleven zoals jij dat wilt er is altijd wel iemand die ook zin heeft om dat gene te doen waar jij zin in hebt.

Réponse : Villavibes - singlereizen
En savoir plus sur les différents types d'avis.