Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn dat ik op deze manier mijn kleine aan de noten kan laten wennen. Zelf een notenallergie en hierdoor kan ik het zelf ook geven zonder bang te zijn voor aanraking. Capsules gaan heel makkelij... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de startersset uitgeprobeerd bij mijn baby en ben oprecht enthousiast! Het is een superhandige en fijne set om mee te beginnen – echt een aanrader voor drukke of onzekere ouders. Wat ik wel als... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Établissement de santé pour enfants

Écrit par l'entreprise

De gezonde, gemakkelijke en betrouwbare voedingssupplementen om de kans op een voedselallergie bij een baby te verkleinen. Advies over het waarom, wanneer en hoe allergenen te introduceren bij een baby. Handige schema's om voor het eerst pinda en ei aan je baby te geven. Een Vini Mini test om er achter te komen wanneer jij het beste pinda en ei aan je baby kan geven.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Top!

De producten zijn makkelijk te gebruiken. Snelle levering en fijne communicatie via de mail. Mijn baby vindt de poeder gemengd met borstvoeding en een stukje banaan helemaal geweldig. Kortom wij zijn tevreden!

27 février 2023

Réponse de Vini Mini

Beste Jeanine, wat ontzettend fijn om te lezen dat je kindje zo geniet van onze producten! We zijn trots er weer een tevreden klant bij te hebben.

Wat een aanwinst

Wat een aanwinst! Op een veilige manier mn kleintje introduceren aan pinda’s. Zelf heb ik heel veel te maken gehad met allergieën waardoor ik mega blij ben met het product van vini mini. Eerst de testkit geprobeerd en daarna een half jaar lang haar wekelijks de aanbevolen hoeveelheid gegeven door haar melk. Dank Vini Mini! Ik kan niet wachten op de nieuwe producten die gaan komen!

30 décembre 2022

Réponse de Vini Mini

Hi Ellen, wat goed om te horen dat onze producten je hebben geholpen. Bedankt voor het delen van je ervaringen en de mooie complimenten.

Het was top

Het was top. Dank jullie wel.

24 décembre 2022

Réponse de Vini Mini

Jij bedankt voor je aankoop!

Toppertjes

Toppertjes! Tijdens de beurs aankoop gedaan! Alles werd zo enorm goed uitgelegd!

Alleen maar goede woorden! Top bedrijf met enorm goed concept!

17 novembre 2022

Lieve Samantha, wat een heerlijk compliment! Dankjewel! Liefs, team Vini Mini

Zo'n leuke verpakking

Zo'n leuke verpakking, dat mijn kindje (2.5) elke avond zelf vraagt om "poeder uit het potje"! Zo fijn, en zelfs élke week een beetje meer kunnen verdragen! Ook de baby eet vrolijk een schepje mee elke dag - zodat de allergieën wegblijven!
En de introductiekid is ook zo fijn! Geen gedoe met 20 eetlepels groentehap met pindakaas aan een newborn moeten geven!

27 octobre 2022

Réponse de Vini Mini

Beste Eline, wat een heerlijk en vrolijk bericht. Super fijn dat je dit wilde delen! Liefs, team Vini Mini

Pak voor mijn hart!

Met een gerust hart heb ik mijn kleintje kunnen introduceren aan pinda's. Altijd spannend om nieuw eten te introduceren bij je kindje, helemaal bij pinda's, omdat je toch steeds vaker leest dat kinderen hier allergisch voor zijn. Ik wist precies hoeveel ik mocht geven en mijn zoontje heeft alles in een keer lekker opgegeten.

6 septembre 2022

Réponse de Vini Mini

Wat goed dat de producten van Vini Mini zo fijn zijn geweest!

Go ViniMini!

Fantastisch product. Ben er iedere dag weer zo blij mee!

23 septembre 2022

Réponse de Vini Mini

Hi Leontien, ook wij zijn blij als je iedere dag blij bent! Liefs, team Vini Mini

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus