Snabb leverans, men tyvärr en liten repa i glaset när vinkylen kom fram. Fick snabb och smidig hjälp av kundtjänst och de lämnade ny på några dagar. Enda minus är att det krävdes en separat upphämtn... Voir plus

Jag är mycket nöjd med hur min reklamation hanterades. En av de två vinkylarna slutade fungera, och eftersom leveranstiden på reservdelarna var för lång valde företaget att skicka en helt ny vinkyl ut... Voir plus
Det mesta var bra men fick ingen avisering när vinkylen nått avhämntningsstället o ch på påminnelsen stod vinkylen.se som avsändare vilket förstörde överraskningen då det var en present till min sambo... Voir plus
Fick goda råd om val av kyl! Väsentligt var att jag fick hjälp att transportera upp vinkylen till mitt våningsplan. Det blev ändå ansträngning nog för min stackars säckakärra att hantera den in på pl... Voir plus
À propos de Vinkylen.se
Experter på vinkylar och vinlagring
På Vinkylen.se hittar du allt du behöver för den perfekta lagringen av din vinsamling. Vi har Skandinaviens största lager av vinkylar och vinlagringsskåp.
Hur vill du förvara dina viner?
Vi har ett brett sortiment av vinkylar och vinlagringsskåp i olika storlekar och garanterar att vi erbjuder rätt vinkyl för dina behov!
🍷 Fristående vinkylar
🍷 Inbyggbara vinkylar
🍷 Integrerbara vinkylar
🍷 Vinlagringsskåp
🍷 Ölkylar
Fri frakt, prisgaranti och snabb leverans!
Havsbadsvägen 1, 262 63, Ängelholm, Suède
- 010-10 19 280
- info@vinkylen.se
- vinkylen.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Fungerade fint, hjälpsamt företag och bra produkt!
Följde upp order, snabb leverans och känsla av kvalite
Snabb leverans. Tycker dock att kylan i skåpet inte är på topp! Det duger men jag hade velat ha det bättre

Réponse de Vinkylen.se
Kunde inte varit nöjdare!
Så fantastiskt bra och snabb service, trevligaste bemötandet på länge! Sen kom vinkylen dessutom snabbt och smidigt, är grymt snygg och funktionellt väldigt bra! Kunde inte varit nöjdare!
Perfekt service och kylen passade bra.
Mycket prisvärda produkter!
Produkten motsvarade mina förväntningar
Bra produkt, bra kommunikation
Leverans, kommunikation och produkt var bra. Förpackning kunde var lite bättre en vinkyl spänt på en halvpal utan extra förpackning går lite kantskydd att spänband ej förstör förpackning vore bra. Annars nöjd med kommunikation genom hela processen. rekommenderas
Kompressor, dörrar och fack...
Kompressor hörs lite högt.
Dörren måste öppnas max för att dra ut facken.
Facken lite bökigt att få ut, måste lyftas liksom, komma in under med handen.
Snyggt utseende, kyler bra
Exemplariskt!
Wow — vilken fantastisk upplevelse! Redan vid köpet märktes det att kundservice är en självklar prioritet, och den personliga dialogen som följde gjorde allt ännu bättre.
Super service
Super service. Jag missade att beställa ett tillbehör men de fixade det enkelt o smidigt. Snabb o trevlig service
God kundeservice ved bestilling fra…
God kundeservice ved bestilling fra Norge. Rask og presis levering.
Anbefales !