Klinik Virgo Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Klinik Virgo og Kristoffer. I mange år kæmpede jeg med kraftig sved under armene. Det betød, at jeg ofte måtte skifte t-shirt 5-6 gange om dage... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været hos Kristoffer 2 gange hvor jeg både har fået filler og botox i ansigtet samt kemisk peeling. Jeg kan kun varmt anbefale klinikken. Man føler sig velkommen i de smukke lokaler. Kristof... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Industrie cosmétique

Écrit par l'entreprise

På Klinik VIRGO fejrer vi skønhed, forbedring og forandring. Vi erkender, at skønhed er subjektivt, og vi stræber efter at hjælpe vores kunder med at opnå deres individuelle mål. Med mere end 8 års erfaring som behandler og underviser har vi de rette produkter og teknikker til at opfylde dine ønsker. Vores behandlinger handler ikke kun om at ændre vores udseende, men også om at give vores selvtillid et ordentligt boost!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mine varmeste anbefalinger til Klinik Virgo og Kristoffer

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Klinik Virgo og Kristoffer.

I mange år kæmpede jeg med kraftig sved under armene. Det betød, at jeg ofte måtte skifte t-shirt 5-6 gange om dagen, og jeg var konstant opmærksom på, om jeg lugtede af sved. Det påvirkede min hverdag langt mere, end jeg egentlig havde lyst til at indrømme.

Efter behandling med botox under armene hos Kristoffer er problemet forsvundet. For første gang i mange år kan jeg komme gennem en hel dag uden at bekymre mig om svedlugt eller gennemblødte t-shirts. Det har ærligt talt været livsforandrende.

Derudover har hele oplevelsen hos Klinik Virgo været professionel, tryg og behagelig fra start til slut. Kristoffer er både kompetent, grundig og god til at forklare behandlingen, så man føler sig i sikre hænder hele vejen igennem.

Det er uden tvivl en af de bedste behandlinger, jeg nogensinde har investeret i, og jeg ville ønske, jeg havde gjort det langt tidligere.

14 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

I had an absolutely wonderful…

I had an absolutely wonderful experience at Klinik Virgo in Copenhagen. I went in for a combination of HIFU and Profhilo Structura, and the results are already incredible—my skin feels so much more firm, lifted, and deeply hydrated. The clinic is beautiful, spotless, and has such an elegant atmosphere. The team is highly professional and made me feel completely comfortable and well taken care of throughout the entire process. I highly recommend Klinik Virgo if you want top-tier aesthetic treatments in Copenhagen!

11 juin 2026

. En oplevelse i særklasse hos Klinik Virgo

klinik Virgo er et sted, man har lyst til at vende tilbage til. Allerede når man træder ind, mærker man roen og de smukke, indbydende omgivelser.

Man bliver mødt af Jens og Kristoffer, som med deres imødekommende væsen og høje faglighed får én til at føle sig både tryg og i gode hænder.

Hvad enten det gælder skinbooster, filler eller Botox, er rådgivningen grundig og ærlig – og behandlingen professionel fra start til slut. Resultaterne taler for sig selv.

11 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig professionel klinik og god…

Virkelig professionel klinik og god oplevelse . Mit første besøg , og der var virkelig god vejledning og man mærker tydeligt et højt niveau
Jeg er super glad for mit resultat , som er blevet ligesom ønsket
Derudover super lækre omgivelser

24 mai 2025

Kæmpe anbefaling ❤️

Ethvert besøg hos Klinik Virgo er en oplevelse ud over det sædvanlige – på den mest fantastiske måde. Jens og Kristoffer er professionelle, nærværende og har en imponerende sans for detaljer og æstetik. De formår at skabe en stor tryghed med et højt informationsniveau og evne til at lytte til ens egne ønsker. Og resultaterne af behandlingerne hos dem er intet mindre end enestående ❤️

21 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Klinikken, Kristoffer og Jens er klart mine BBFér :-) En ting er at komme ind på Jens og…

En ting er at komme ind på Jens og Kristoffers lækre, smukke klinik og deres varme skønne personligheder - noget andet er behandlingerne. Jeg er kræsen, på den måde, at jeg ikke vil have for meget botox og filler- men blot lige tilpas, som svare til min alder og ydre. Jeg vil holde mig selv bedst mulig, men ikke ændre mit ydre. Det får jeg til fulde hos Kristoffer. Han er super dygtig, med et kæmpe flair for, hvad hans kunder ønsker, men et ligeså fantastisk flair for, hvad hans kunder reelt har behov for. Super god rådgivning hele vejen igennem. Elsker og sætter pris på den professionelle behandling jeg får hos Kristoffer og elsker deres varme omsorg før og efter min behandling. Og deres skønne humor er et absolut plus i min bog. Er kommet der igennem mere end et år - og de slipper aldrig af med mig igen.

14 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

The best decision I even made

I used to go to a different clinic, but after experiencing the incredible service at Virgo, I made the switch—and I couldn’t be happier! The level of care, professionalism, and personal attention here is unmatched. From the very first visit, I felt valued and truly taken care of. Every procedure (hair removal, Botox and skin boosters and lately I started with micro-needling adventure) had has been handled with expertise, and the results always exceed my expectations. The team goes above and beyond to make you feel comfortable and confident. If you’re looking for top-quality treatments with a warm and personal touch, this is the clinic to choose! Highly recommend!

11 mars 2025

Dygtig og troværdig.

Jeg har fået behandlinger hos Kristoffer i 6 år. Jeg prøvede - før jeg blev anbefalet Kristoffer - en anden klinik, hvor jeg til trods for gentaget behandling ikke fik det ønskede resultat. Det får jeg altid hos Kristoffer!
Han er dygtig, ærlig, giver god vejledning og er meget troværdig.
Stor anbefaling fra mig!

2 décembre 2024

Professionel elegance og æstetik

Ud over den top professionelle service hele vejen igennem, er stedet den smukkeste klinik i København. Klinikken er et besøge værd, også selvom du ikke skal have behandling. Når man åbner døren til klinikken, træder man ind i en verden af elegance, hvor skønhed er i højsædet pakket ind i en blød dyne af søde glade mennesker.
Kristoffer er ikke bare dygtig til sit håndværk, men formår at forstå præcis hvad det er kunden ønsker.

1 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Den eneste rigtige at gå til!

Jeg har været hos Kristoffer på Klinik Virgo, og jeg kan ikke anbefale ham nok! Han er varm, sød og utrolig lyttende. Han forstår præcis, hvad man ønsker, og leverer et exceptionelt resultat hver gang.

Det, der virkelig skiller ham ud, er hans ærlige og professionelle tilgang. Han er ikke bare ude på at sælge behandlinger, men går op i, hvad der passer bedst til dig. Hvis han vurderer, at det er for tidligt til en behandling, siger han det uden tøven – noget jeg virkelig sætter pris på. Man kan tydeligt mærke hans passion og hjerte for det, han laver.

Ja, der findes måske billigere alternativer derude, som fx N’finity, men spørgsmålet er: går du op i pris eller kvalitet? For mig er der ingen tvivl – Kristoffer er alle pengene værd.

Klinik Virgo og Kristoffer får mine varmeste anbefalinger!

11 décembre 2024

De bedste anbefalinger

Verdens bedste behandling hos klinik Virgo💖
Kristoffer er en ener, han er dygtig, go til at rådgive og er lyttende for hvad man har af ønsker.
Vil altid varmt anbefale Klinik Virgo 🔥

20 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

De smukkeste resultater og den bedste…

De smukkeste resultater og den bedste behandling. Kristoffer er en fantastisk behandler der virkelig kan sit håndværk. Han er lyttende og empatisk i sin tilgang, og skaber de smukkeste naturlige og æstetiske resultater der passer perfekt til mig.
Glæder mig allerede til at besøge klinikken igen 🩷

22 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig dygtig og kompetent behandling.

Jeg er blevet behandlet af Kristoffer i mange år.
Selv om jeg ikke er i den unge alder føler jeg mig meget velkommen og godt behandlet.
Man bliver ikke overtalt til alle mulige behandlinger, men får virkelig gode råd og vejledning. Samtidig er Kristoffer utrolig lydhør, meget kompetent og utrolig dygtig.
Kristoffer kan kun anbefales.
Når man træder ind i de nye smukke lokaler bliver man modtaget af Jens, som ligesom Kristoffer får en til at føle sig velkommen.
Kan alt i alt kun anbefales.

17 novembre 2024

Amazing Service

A great and professional clinic, with effective treatments. In the consultation, Kristoffer listens and suggests consciously, thinking about your needs. I recommend it!

12 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en dejlig oplevelse.

Endnu en gang har jeg været forbi klinik Virgo og kommer hjem med det største smil.
Lige fra man træder ind i klinikken føler man sig velkommen og taget godt imod. Det er ikke “bare” en behandling man kommer til.

Kristoffer lytter og kommer med gode råd til hvad der kan gøres for at give det perfekte resultat.
En kæmpe anbefaling herfra.

15 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Kristoffer er en ener 🥇 Ud over at han…

Kristoffer er en ener 🥇 Ud over at han er ufattelig dygtig til sit arbejde, så er han ærlig og samtidig lydhør og empatisk, hvilket gør at jeg altid, og igennem mange år, har følt mig tryg og oplever, at han ser lige præcis det jeg ønsker mig. Der er ingen anden, som får lov til at stikke i mit ansigt - heller ikke selv om jeg har et pænt stykke vej ind til den smukke og stemningsfyldte klinik. Jeg kører gerne!
Alle de varmeste anbefalinger til Kristoffer og Klinik Virgo 💐

8 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Kristoffer har været min behandler i…

Kristoffer har været min behandler i mange år. Ingen andre får lov til at forskønne mig. Kristoffer er yderst professional, utrolig dygtig, ærlig og ikke mindst verdens venligste mand💙 jeg er ALTID tryg i hans hænder.
Man føler sig altid meget velkommen i klinikken både af Jens og Kristoffer.
Kæmpe anbefaling herfra.

14 juin 2024

Yderst kompetent behandler

Kristoffer er meget lyttende og opmærksom, med gode råd og vejledning til behandlingerne . Han er yderst kompetent og alt udføres efter de bedste hygiejniske principper.

1 mai 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus