BARA NEGATIVA UPPLEVELSER …
Jag har aldrig upplevt att jag fått någon hjälp , anställning avslutats utan giltig anledning - EJ HJÄLP.
Brott mot Arbetstidslagen , EJ HJÄLP.
Kränkning och diskriminering, funktionsnedsättningar - EJ HJÄLP!
ALLT finns bevisat och dokumenterat, dom säger sig ska ringa arbetsgivaren,då detta är självklart brott mot Lagen om anställningsskydd m.m sedan övergår dom till att, " nae men arbetsgivaren har inte gjort så " men begär ut handlingar, tidrapporter och samtliga dokument från arbetsgivaren ?! *Nae men det finns inget vi kan gå på här, vi har inget case ?!?* Jag hade digitala scheman och fick även Arbetsmiljöverket att komma på plats, blev uppsagd, men Arbetsmiljöverket,gav dom en saftig vite för systematiskt arbete mot arbetstidslagen, då vi inte fick några 11 tim vilotid, utan arbetsgivaren ljög om att dispens från kravet, men jag begärde även ut detta då detta visade sig vara en lögn, Fackets roll hjälpa mig få ersättning för all vilotid? Nae Arbetsmiljöverket får sköta det, enskilda fallet. !! Men jag hade bevis för mitt schema samt lönespecifikation m.m ÄNDÅ fick jag inte ett dugg MED HJÄLP!!
30 juin 2025
Avis spontané