Visor AS Avis 1 049

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

God veiledning pr telefon ved bestilling av plisségardiner. Produktet var akkurat som forventet og snorer var ferdig tilpasset til aktuelle mål. Gode veiledningsvideoer på hjemmesiden for montering.

Ikke mottat noen produkter enda, har gått 6 uker. Redigert: Dette var estimatet jeg fikk fra dere. Beregnet sendingsdato: «23.03.26». Kan desverre ikke skjønne at høytid/Påske, skal være... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg var usikker på hva slags persienne jeg burde velge, og bestilte vareprøver. De kom som lovet, men jeg var fortsatt litt i tvil om hva som ville bli best hos meg. Jeg tok derfor kontakt på telefon... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de rideaux et stores
  2. Magasin de rideaux
  3. Fournisseur et fabricant de rideaux
  4. Fabricant de produits en tissu

Écrit par l'entreprise

Visor.no er stedet du kan kjøpe innvendig solskjerming til dine vinduer med høy kvalitet til lave priser. Våre priser er for det meste de beste på markedet som kommer av at vi har ingen mellomledd og, noen produkter produserer vi selv. På vår hjemmeside finner du hjelp til måltaking, hvordan bestille og valg av produkt. Her er ingen grunn til å vente, kjøp i dag, da får du den beste prisen. Våre priser og produkter tåler sammenligning på pris og kvalitet! Vi tilbyr skreddersydde produkter innen Plissegardin, Lamellegardin, Persienner, Liftgardiner og Rullegardiner. Har du et vindu som ikke kan skjermes med utvalget vi fører i nettbutikken ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@visor.no så vil vi hjelpe deg finne løsning for dine skjermingsbehov! Vår filosofi er «Klart du kan!». Klart du kan ta mål selv, klart du kan montere selv, og klart du kan oppnå et pent og funksjonelt resultat uten å betale for mye! Vi står klare til å besvare dine henvendelser raskt og guider deg steg for steg ved behov. Velkommen til en hyggelig og god handel hos www.visor.no !

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 89 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Ikke mottat noen produkter enda

Ikke mottat noen produkter enda, har gått 6 uker.

Redigert:
Dette var estimatet jeg fikk fra dere.
Beregnet sendingsdato: «23.03.26».

Kan desverre ikke skjønne at høytid/Påske, skal være noe problem, da Påsken startet 2 april.

jeg kan forstå at dere har hatt eventuelle tekniske problemer og logistikkproblemer.
Men og skylde på at påsken er grunnen til forsinkelse, den kjøper jeg ikke. Da bommer dere iallfall grundig på estimert sendingsdato.

Jeg forventer derimot at varen er av god kvalitet, og redigerer eventuelt anmeldelsen ved en senere anledning, dersom det føles korrekt.

2 mars 2026

Hei Erlend,

Takk for din henvendelse.

Bestillingen din ble lagt inn 2. mars 2026. Den kom inn til oss i påskeperioden, og var ferdig klargjort for utsendelse i forrige uke. Dessverre har PostNord ikke hentet pakkene som var klare for utsending i denne perioden.

Vi følger opp dette daglig med PostNord, og forventer at pakken blir hentet og sendt videre så snart som mulig. Sporingsnummeret ble sendt til deg i forrige uke, og du kan bruke dette til å følge forsendelsen fortløpende.

Vi beklager forsinkelsen, som skyldes høytid og forhold hos transportøren, og takker for din tålmodighet.

Med vennlig hilsen
Kundeservice Visor AS

God service og kvalitetsprodukt

6 mars 2026

Meget rimelige, topp kvalitet og sist men ikke minst, markedets billigste.

Anbefales på det varmeste. Den første pliségardinen jeg kjøpte kostet meg kr.1485,- og var til verandadøren min. Princess-butikken her ute på Nesoddtangen skulle ha kr.6660,- for tilsvarende. Rask levering, topp kvalitet, enkel å montere og sist men ikke minst, rimeligst på markedet. En til er bestilt og montert, og 3 til skal bestilles. Kundeservice til Visor AS må også nevnes. De står virkelig på for kundene sine, og meget behjelpelige. Terningskast 6!!!!!

25 février 2026

Fra bestilling til levering var det…

Fra bestilling til levering var det svært vanskelig å spore ordren. Etter flere uker kom beskjed at ordre hadde blitt frigjort for produksjon, men fortsatt ingen estimert leveringstid. Det var førs når pakken var sendt fra Visor at god informasjon ble gitt.
Selve produktet er jeg fornøyd med.

17 février 2026

Litt sein levering.

13 février 2026

Hei Gunnar,
Takk for tilbakemeldingen. Beklager at leveringen opplevdes litt sein. Våre produkter er måltilpasset og har derfor vanligvis en estimert leveringstid på 2 til 3 uker. Vi jobber kontinuerlig med å levere så raskt som mulig, og setter pris på at du sier ifra.

Grei leveranse

17 février 2026

Hei Stein,
Tusen takk for tilbakemeldingen. Hyggelig å høre at leveransen var grei!
Kundeservice, Visor

Enkel og grei side å bestille på, noe lang lev tid- trekk for feil i lev.

Enkel og grei side å bestille på. Helt ok priser.
Tar noe tid å få levert (men skal jo produseres)
Men når de endelig kom så manglet de monterings brakettene. Ikke noe problem å melde inn det som mange, men tok jo dermed ytterligere tid da de ble sendt i posten som vanlig brev post (så ennå en uke å vente)

16 février 2026

Hei,
Takk for at du deler erfaringen din. Hyggelig å høre at bestillingen var enkel og prisene ok. Beklager samtidig at det tok tid med levering og at det manglet monteringsbraketter i første sending det skal ikke skje. Vi tar med oss tilbakemeldingen videre for å forbedre oss.
Kundeservice, Visor

Rask levering og bra produkt

Rask levering og bra produkt. Meget fornøyd.

15 février 2026

Hei Anna,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊 Så godt å høre at du er fornøyd med både rask levering og produktet.