Visumdienst Breda Avis

4,8

Hartstikke goed geholpen. Wat mij bevalt is de persoonlijke benadering daar waar nodig. Ikzelf had een visum nodig voor Nigeria en dit uiteraard net in een week dat de regels voor aanvraag behoorlijk... Voir plus

1. Consultant visa

Een visum aanvragen of een document laten legaliseren kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Dat kunt u zelf doen, maar u kunt het ook overlaten aan de specialisten van Visumdienst Breda. Met ruim 40 jaar ervaring is de Visumdienst de oudste visum- en legalisatieservice van Nederland. De Visumdienst beschikt daartoe over vakbekwame medewerkers, bekend bij de juiste instanties, consulaten en ambassades en vertrouwd met alle procedures. Gespecialiseerd in het verzorgen van visa voor zowel de toeristische als zakelijke markt, in binnen- en buitenland.

4,8

Demande des avis aux clients

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Wordt goed geregeld

Zeer behulpzaam na een tetefoonisch contact gelijk alles opgestuurd via mail en alles geregeld.
Prefect!!!

20 décembre 2024

Een fijn eerlijk bedrijf!

Onze eerste ervaring met Visumdienst Breda was meteen een goede. Heldere duidelijke website. Er wordt echt met je meegedacht. Vlotte communicatie via e-mail en telefoon. Dat bespaarde ons een hoop kopzorgen. Dat we, toen de visa voor India en Nepal gereed waren, we ook nog een flinke restitutie kregen op ons reeds betaalde bedrag, was dat een welkome meevaller.
Kortom: Een fijn eerlijk bedrijf!
Zeer aan te bevelen.

6 janvier 2025

Snel

Snel, duidelijk en vriendelijk

11 octobre 2024

Topervaring met de Visumdienst Breda!

Onlangs boekten we een korte vakantie naar het Kaapverdische eiland Sal en kwamen er toen pas achter dat we een visum nodig hadden. Door de snelle én professionele hulp van dhr. Schreuder van de Visumdienst Breda was het dezelfde middag nog geregeld. Eenmaal aangekomen op Sal zagen we wat een vertraging het veroorzaakte wanneer je niets geregeld had van tevoren. Nogmaals hartelijk dank!

19 février 2024

Kennis van zaken

Het land waarvoor mijn vrouw en ik een visum nodig hadden, is bepaald niet gemakkelijk in de eisen die het aan de aanvraag stelt. De betreffende medewerker van Visumdienst Breda heeft ons daarbij met kennis van zaken, uitstekend geadviseerd en ons op een plezierige en geruststellende wijze door de aanvraag geloodst. Met het gewenste resultaat: twee visa, ruim op tijd.

13 mars 2024

Prettig professioneel zaken doen!

Visumdienst Breda is een zeer professionele organisatie, daarnaast prettig en snel qua contact, erg secuur, leveren op tijd en ze denken met je mee als het gaat om mogelijkheden en oplossingen. Ons bedrijf werkt niet voor niets al meer dan 10 jaar met Visumdienst Breda.

2 avril 2024