Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

k gebruik Magnesium complex van VitaKruid nu al geruime tijd en ik ben ontzettend tevreden. Je merkt echt het verschil in hoe je je voelt – meer energie, beter in balans en gewoon algemeen fitter.

Noté 3 sur 5 étoiles

Beiden gebruiken we sinds 2 weken visoliecapsules. Onze ervaring is dat we erg vermoeid zijn, slaperig worden. Misschien is dat een bijwerking die niet veel voorkomt. We stoppen nu er even mee. Mis... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Boutique de produits de nutrition sportive

Écrit par l'entreprise

Wij geloven dat iedereen het recht heeft om de beste versie van zichzelf te zijn. Wie je ook bent, wat je ook doet, waar je ook heen wilt. Daarom ontwikkelen we hoogwaardige voedingssupplementen én adviseren we je wat het beste is voor jou als individu.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Heel blij mee

Onlangs kocht ik Vegan Protein EverPro & Fava Bean, ijskoffie smaak. Zo'n 7 jaar ben ik nu vegan en kocht altijd een ander proteïne poeder. Ik verdroeg dat niet goed, last van mijn darmen. Maar deze is ronduit heerlijk! En crèmig en ik verdraag dit prima, dus super blij :)

8 avril 2026

Goed product

Goed product. Werkt enorm goed tijdens het intensieve hardlopen

6 avril 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

heb moeite dat sommige tabletten te…

heb moeite dat sommige tabletten te groot zijn . zal mijn leeftijd kunnen zijn . geen idee ze blijven in mijn keel hangen . ben al bijna 2x gestikt . kan er nu ook niet door praten .hoop dat het weer beter gaat .jammer had ze op aanraden van de therapeute .

5 avril 2026

Dag Astrid,

Wat vervelend dat je de tabletten als te groot ervaart. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar advies@vitakruid.nl

We horen graag om welk product het gaat en denken dan ook graag met je mee naar een mogelijke oplossing of alternatief.

Ilona

vetrouwen wekkend

producten lijken van goede kwaliteit (moet nog definitief blijken na gebruik) snelle levering in prachtige door diverse aangebrachte goede adviezen nuttig gemaakte verpakking

3 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zie de uitzending van Radar 30 maart…

Zie de uitzending van Radar 30 maart 2026.
Dan koop je niets meer van die oplichters, die ook nog misbruik maken van domme influencers.

Beste Martin,

De uitzending van Radar geeft helaas een onvolledig en eenzijdig beeld.

Wij misleiden geen mensen en “bedenken” ook geen claims. In Europa zijn gezondheidsclaims strikt gereguleerd en worden deze wetenschappelijk beoordeeld door de EFSA. Alleen wat voldoende onderbouwd is, mag worden gecommuniceerd. Dat wordt in dit soort discussies vaak buiten beschouwing gelaten, waardoor het al snel lijkt alsof alles marketing is.

Wat in de uitzending ook niet naar voren kwam, is dat de redactie wist dat wij onze inzet op influencermarketing begin 2026 vrijwel volledig hebben afgebouwd en aangescherpt. In het item zijn juist oudere uitingen gebruikt (tot circa 3 jaar oud), zonder die context te benoemen. Dat geeft geen representatief beeld van hoe wij vandaag werken.

Daarnaast klopt de suggestie dat wij niet wilden reageren niet. Wij hebben juist aangegeven graag inhoudelijk bij te dragen, ook in de studio, mits wij vooraf inzage kregen in de concrete uitingen en context. Dat is herhaaldelijk geweigerd. Daarmee ontstaat een situatie waarin wel kritiek wordt geuit, maar wij daar niet gericht op kunnen reageren. Daarbovenop werd het item afgesloten met dat ik niet naar de studio wilde komen, dat is dus niet waar.

Ook zijn er geen concrete voorbeelden getoond van uitingen die niet aan de geldende regelgeving voldoen, terwijl die suggestie wel werd gewekt.

Mocht je dit verder willen verdiepen: ik deel desgewenst graag de volledige correspondentie met de redactie van Radar. Ik heb daar niets in te verbergen.

Bob van Inge

Noté 3 sur 5 étoiles

Beiden gebruiken we sinds 2 weken…

Misschien is de dosering te hoog,lichaam moet er aan wennen.. geen idee!

Beste Hans,

Bedankt voor je review en wat vervelend dat jullie dit ervaren. Zou je een mail willen sturen naar advies@vitakruid.nl We kijken graag met je mee naar een mogelijke oorzaak en passende dosering.

Ilona

Noté 5 sur 5 étoiles

k gebruik Magnesium complex van…

De visolie is prima

De visolie is prima, wat mij wel verbaasd is dat de prijs bij jullie €22.90 is en op dit moment uitverkocht en elders betaal je €20.61 voor hetzelfde product en daar is het wel beschikbaar, lijkt mij niet juist, ik vind dit ook niet kunnen eerlijk gezegd.

Réponse : Vitakruid

Goedemiddag Annette, bedankt voor je bericht en goed dat je dit aangeeft.
Vitakruid.nl hanteert de adviesprijzen van Vitakruid. Dit doen wij onder andere omdat onze website een uitgebreide service biedt. Deze service kunnen wij niet bieden als wij de goedkoopste prijs van het internet gaan aanbieden. Daarbij kiezen wij bewust voor nette prijzen, omdat alleen deze prijzen voor een duurzame economie kunnen zorgen. Wij zijn ermee bekend dat onze producten op andere website voordeliger verkocht worden.
Waarom zijn onze producten op andere websites soms goedkoper dan op de officiële site?
1. Vrije marktwerking & wederverkoop
In Nederland (en de EU) geldt dat wanneer een merk (zoals Vitakruid) producten verkoopt aan wederverkopers, deze wederverkopers hun eigen verkoopprijs mogen bepalen. Dit heet vrije prijsvorming, en het is wettelijk toegestaan. Het merk mag geen vaste verkoopprijs afdwingen, alleen een adviesprijs geven (de zogeheten "adviesverkoopprijs").
Wederverkopers op platforms (denk aan webshops, drogisterijen of tussenhandelaren) kunnen daarom met kortingen stunten of hun marges verlagen om klanten te trekken.
2. Aanbiedingen, acties of voorraaddumping
Soms verkopen wederverkopers producten tegen een lagere prijs omdat:
Ze een grote partij hebben ingekocht met volumekorting.
Ze producten snel willen verkopen vanwege een vervaldatum of opruiming.
Ze simpelweg minder service bieden (zoals geen persoonlijk advies, geen nazorg of kwaliteitscontrole)
3. Officiële website = service, advies & garantie
Op de officiële site van Vitakruid betaal je misschien iets meer, maar je krijgt ook:
Zekerheid over authenticiteit en versheid.
Volledige klantondersteuning en adviesmogelijkheden van het merk zelf.
Soms exclusieve toegang tot nieuwste formules of klantprogramma’s.
De garantie dat je de fabrikant rechtstreeks ondersteunt
4. Wetgeving over eerlijke concurrentie
Volgens de Mededingingswet (Nederland) en de EU-regelgeving inzake eerlijke concurrentie is prijsbinding verboden. Een merk mag dus niet opleggen dat iedereen het voor exact dezelfde prijs moet verkopen. Dit voorkomt kartelvorming en houdt de markt open en eerlijk voor de consument.
Samengevat:
De officiële site biedt zekerheid, service en ondersteuning – en werkt met adviesprijzen.
Partijen mogen lagere prijzen hanteren, zolang ze zich aan de wet houden.
Vitakruid mag wettelijk niet eisen dat anderen hun prijs gelijk houden aan die op de officiële website.
Ik hoop je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en wens je een fijne dag!

vraag stellen

Snelle en volledige uitleg op mijn vraag gekregen. Daarbij ook nog extra advies.

20 février 2026

Zeer klantvriendelijke service

Ik nam contact op via mail nadat mijn pakketje geleverd werd op een verkeerd adres en niet meer terug te vinden was. Ik mocht snel een respons ontvangen dat ze het pakketje uitzonderlijk en eenmalig opnieuw zouden verzenden. Ik ben heel tevreden over deze snelle, klantvriendelijke en pragmatische oplossing!

20 mars 2026

Niks anders dan vitakruid

Al jaren gebruik ik alle vele producten van Vitakruid. Hoge zuivergraad van visolie, vrij van slechte toevoegingen. Wel wat duurder, maar helemaal prima!

19 mars 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus