Fijne Shilajit, lost met het houten stokje prima op in warm of lauw water. 1 x een potje binnen gehad welke helemaal gelekt had, gemeld en complete nieuwe zending gehad! Dat waren meerdere potje... Voir plus

De Shilajit van Vitalshila is van uitstekende kwaliteit. De smaak is even wennen, maar het effect is het helemaal waard. De website is duidelijk, de verzending was vlot en de 30 dagen garantie geeft v... Voir plus

Wij bestellen nu ruim twee jaar bij VitalShila, de levering is enorm snel en ze hebben ook vaak leuke acties. We merken echt verschil in dagelijkse concentratie in bijvoorbeeld gesprekken, maar ook fo... Voir plus

4 weken geleden besteld, maar nog steeds niet(s) binnen. Paar keer met "support" gemaild. Na herhaalde emails uiteindelijk antwoord dat het afgelopen weekend verzonden zou worden. Woensdag weer gemail... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Vitamine- en supplementenwinkel in o.a. Shilajit.

4,2

Bien

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,2

36 avis reçus au cours des 12 derniers mois

You have sold me syrup

You have sold me syrup, all i can taste is sugar and syrup taste . I dont know whats changed but i definitely not the same as what i have bought in the past

27 février 2026

Réponse de Vitalshila

Hi Chris, so sorry you feel that way. Contact us at Support@Vitalshila.com and we'll fix your issue. Kind regards Vitalhsila

Lekker in koffie

Snelle levering, vind het lekker in koffie. Heb meer energie. de "pasta" wordt wel hard na een tijdje...

10 février 2026

Bedankt voor je reactie!

Betrouwbaar bedrijf

Betrouwbaar bedrijf. Alles netjes verpakt en geleverd. Hele scherpe prijs en kwaliteits verhouding! Ben er blij met hun producten, heb al 2e bestelling geplaatst! Ook vaak veel goeie deals! Ga zo door!!

8 janvier 2026

Réponse de Vitalshila

Wat een mooie reactie! wij gaan zeker door. Groetjes het Vitalshila team

Tevreden over de Shilajit

Tevreden over de Shilajit .
Goede prijs en snelle levering.
Ruime informatie op de website.

26 novembre 2025

Réponse de Vitalshila

Super bedankt voor je mooie review!

Waardeloos bedrijf, komt afspraken niet na

PAS OP ! zogenaamd 30 dagen niet goed geld garantie. Als je ervan gebruik wilt maken hoor je niks. Ga het aanmelden bij mijn rechtsbijstandsverzekering. Gewoon een dropship rotzooi bedrijf dus pas op en bestel niet hier!! Verjaringstermijn is nog niet aan de orde dus ze mogen wat mij betreft beslag leggen op rekeningen en goederen. Helemaal klaar met dit soort rotzooi bedrijven die de markt verzieken

16 avril 2025

Réponse de Vitalshila

Goedemorgen Vishan, wat vervelend dat je zo over ons denkt. Kan je ons een mail sturen op Support@Vitalshila.com dan gaan wij alles even nakijken groetjes Vitalshila

Besteld met ordernummer #7283

Heb een terug koppeling gehad en netjes opgelost

17 novembre 2025

Réponse de Vitalshila

Goedenavond Mehmet, kan je een mail sturen naar support@Vitalshila.com. Wij zien namelijk geen e-mails in ons systeem staan. Dan lossen wij het samen op groetjes Vitalshila

Krijg geen reactie nadat ik mijn…

Krijg geen reactie nadat ik mijn artikel retour wil sturen ze reageren niet op mails!!

Update: ondertussen een reactie terug gehad en ik krijg mijn terugbetaling binnen 10 dagen terug op me rekening.

17 novembre 2025

Réponse de Vitalshila

Goedenavond Henk, wij zien geen mails in ons systeem staan. Zou u ons een mailtje kunnen sturen op Support@Vitalshila.com? Dan gaan wij even met u mee kijken. Groetjes Vitalshila

Want de gramme klop niet meer

Want de gramme klop niet meer.
Vroeg was echt 50g maar nu 35g does jammer...

9 octobre 2025

Réponse de Vitalshila

Hi, wat jammer dat je dat hebt ervaren. Onze potjes zijn wel degelijk gevuld met 50gram shilajit. Mocht je iets anders ontvangen hebben dan kan je altijd onze klantenservice een berichtje sturen op Support@vitalshila.com Dan lossen wij het graag met je op!

Snel geleverd

Snel geleverd. De smaak is nu anders. Ik merk nog geen resultaat.

28 septembre 2025

Réponse de Vitalshila

Bedankt voor je reactie, blijven doorgaan! Je zult de resultaten zeker gaan merken. Mocht je vragen hebben dan kan je altijd onze klatenservice een berichtje sturen Support@vitalshila.com

Shilajit top product

Shilajit is een fantastisch product! Na slechts een paar dagen gebruik merkte ik al dat ik meer energie had. Ik voel me fitter en krachtiger – echt een aanrader!

10 septembre 2025