Waarom schrijft zowat iedereen over de snelle levering en niets!!! Over de werking van deze supplementen. Hoeveel optimum pillen per dag gebruikt men bijvoorbeeld en hoe zijn daarvan de ervaringen! I... Voir plus
Top producten die écht werken! Ontwikkeld in Nederland door Drs Nick Van Ruyten en in Duitsland gefabriceerd. Zeer goede adviezen mét opvolging. Interessante blogs en lezingen. Free Choic... Voir plus
Aanvankelijk ging het verkeerd. Ik had drie items besteld, elk bestaande uit twee artikelen (totaal zes dus). Maar kreeg slechts drie artikelen geleverd. Hierop een mail gestuurd. Maar acht dagen l... Voir plus
Zeer informatieve website. Ik bestel geen vitaminen bij jullie, dat doe ik nog langer via 'mijn' leefstijlarts, maar volg al jaren, tijdens Lenkei jullie website en heb ook wel eens commentaar... Voir plus
Wij geven mensen persoonlijk advies over het gebruik van voedingssupplementen gebaseerd op jarenlange kennis.
Waalstraat 5-d, 1078 BN, Amsterdam, Pays-Bas
- 020 760 4812
- support@vitamine.shop
- vitamine.shop
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
leerzame mails
interessante mails ontvangen, de bestelling netjes, correct en op tijd ontvangen

Réponse de Free Choice - For your health
Altijd snelle levering en correct.
Altijd snelle levering en correct.
De vitamines heb vaker gehad en volgens mij van prima kwaliteit.

Kennis is macht
Kennis is macht
Dit boekje geeft je de juiste kennis voor een gezond leven.

Duidelijke uitleg van producten
Duidelijke uitleg van producten
Goede webshop
Prima kwaliteit

Super
Altijd eerlijk en de zending is altijd op tijd. Goede vitamines en als je vragen hebt helpen ze je steeds op weg.

Réponse de Free Choice - For your health
Ik gebruik dit al een geruime tijd en zeker bijdraagt aan mijn gezondheid
Ik gebruik dit al een geruime tijd en gezien mijn gezondheid zeer bijdraagt

Réponse de Free Choice - For your health
de aflevering is prima gegaan
de aflevering is prima gegaan, goed verpakt en op tijd geleverd.

Goede kwaliteit en service
Goede, kwalitatieve producten. Duidelijke informatie voor mensen die voelen dat gezondheid meer is als naar de huisarts gaan voor een pilletje. Helder dat de richtlijn van de dagelijkse behoefte aan vitamines veel hoger ligt als die door het reguliere circuit gegeven wordt.