Free Choice - For your health Avis

1 003

4,7

Waarom schrijft zowat iedereen over de snelle levering en niets!!! Over de werking van deze supplementen. Hoeveel optimum pillen per dag gebruikt men bijvoorbeeld en hoe zijn daarvan de ervaringen! I... Voir plus

Top producten die écht werken! Ontwikkeld in Nederland door Drs Nick Van Ruyten en in Duitsland gefabriceerd. Zeer goede adviezen mét opvolging. Interessante blogs en lezingen. Free Choic... Voir plus

Aanvankelijk ging het verkeerd. Ik had drie items besteld, elk bestaande uit twee artikelen (totaal zes dus). Maar kreeg slechts drie artikelen geleverd. Hierop een mail gestuurd. Maar acht dagen l... Voir plus

Zeer informatieve website. Ik bestel geen vitaminen bij jullie, dat doe ik nog langer via 'mijn' leefstijlarts, maar volg al jaren, tijdens Lenkei jullie website en heb ook wel eens commentaar... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Wij geven mensen persoonlijk advies over het gebruik van voedingssupplementen gebaseerd op jarenlange kennis.

1 k avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

(1 003)

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

leerzame mails

interessante mails ontvangen, de bestelling netjes, correct en op tijd ontvangen

23 juillet 2024

Réponse de Free Choice - For your health

Beste Joukje, bedankt voor de beoordeling en het del van je ervaring met ons!

Altijd snelle levering en correct.

Altijd snelle levering en correct.

De vitamines heb vaker gehad en volgens mij van prima kwaliteit.

19 juillet 2024

Réponse de Free Choice - For your health

Beste Tiny, Bedankt voor het laten weten! Mooi dat u het zo ervaart!

Goed en snel

Altijd een snelle levering van goede producten

18 juillet 2024

Réponse de Free Choice - For your health

Beste Ronnie, Goed om te horen, de 'goede producten' zijn we met name tevreden mee

Kennis is macht

Kennis is macht
Dit boekje geeft je de juiste kennis voor een gezond leven.

16 juillet 2024

Réponse de Free Choice - For your health

Beste Roos, goed dat u zich tegoed doet met het bestuderen van kennis!

Duidelijke uitleg van producten

Duidelijke uitleg van producten
Goede webshop
Prima kwaliteit

15 juillet 2024

Réponse de Free Choice - For your health

Bedankt voor het laten weten, mooi dat u er tevreden mee bent.

Super

Altijd eerlijk en de zending is altijd op tijd. Goede vitamines en als je vragen hebt helpen ze je steeds op weg.

15 juillet 2024

Réponse de Free Choice - For your health

Beste Betty, bedankt voor het laten weten en goed om te horen dat u het zo ervaart. Ook bedankt voor de beoordeling!

Top- bedrijf,

Fijn bedrijf,
Goede bereikbaarheid
Snelle levering
Goede producten

12 juillet 2024

Réponse de Free Choice - For your health

Beste LB, mooi dat u het zo ervaart. Bedankt voor de beoordeling!

Tijdige levering

Tijdige levering, maar bovenal uitstekende kwaliteit.

2 juillet 2024

Réponse de Free Choice - For your health

Beste Harry, Bedankt! De kwaliteit is waar we het meest trots op zijn.

Goede kwaliteit en service

Goede, kwalitatieve producten. Duidelijke informatie voor mensen die voelen dat gezondheid meer is als naar de huisarts gaan voor een pilletje. Helder dat de richtlijn van de dagelijkse behoefte aan vitamines veel hoger ligt als die door het reguliere circuit gegeven wordt.

23 mai 2024

Réponse de Free Choice - For your health

Beste Annemieke, Bedankt voor je uitgebreide reactie en beoordeling!

vlotte bestelling

vlotte bestelling, betaling en levering

6 mai 2024

Réponse de Free Choice - For your health

Beste Tine, bedankt voor het laten weten!