Fornøyd . Ikke noe dårligere enn de andre 👍
LURERI!! Som andre her skriver. Lokker med trekning av gavekort på 10 000 kr. Lurer avtalen på kunder ved si at det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser. Så er det AKKURAT DET det... Voir plus
De ringer i beste tid og er utrolig…
De ringer i beste tid og er utrolig flinke til å få deg med på sine utspekulerte salgsmetoder. Lokker med å vinne 10000 kr fra matbutikk som ikke engang vet de er med på dette. De sender en gave/produkt som du må betale porto på. Alt ble sendt i retur fra meg. Inkludert angrerett skjema.
Det nytter ikke å ringe firma, kun musikk til svar og all e-post kommer ikke gjennom. Kontakten gikk gjennom Riverty Norway inkassoselskap.
Vita pluss kommuniserer med de, og de må gjentatte ganger påpeke at det er meg kunden som de må svare.
Vitapluss skal ha betaling for porto av gaven jeg sendte i retur. De påstår at angre retten ikke dekker portoen.
Til slutt gav jeg opp og betalte.
Dialogen med Riverty inkasso firma var bra, jeg tror de er overgitt over Vitapluss sin behandling, i alle fall av dette tilfellet.
Styr unna Vitapluss AS!
Svindel fra A til Å
Svindel fra A til Å, får ikkje snakke med eit meneske.
Bare musikk i telefonen. Dette skal anmeldes promte!!
Lureri
Lureri. Vanskelig og avbestille og mye dyrere enn de sa. Skulle være gratis prøve men sendte neste neste samtidig som gratis runde og et rent He$€$£~ å fått avlyse et abonnement som jeg ikke skulle ha
Lureri av salg
Lureri av salg.
Her blir du oppringt og presser og til med juget opp i trynet. Telf og epost stemmer ikke når du får første fakturaen. Dette selskapet er ikke til å stole! Bare se på andre som har skrevet på dårlig anmeldelse. De skjekker ikke opp sin liste på hvem står opprøft mot telefonsalg og epost.
Vitaplus er et selskap som jeg sterkt…
Vitaplus er et selskap som jeg sterkt fraråder å komme i kontakt med .
Jeg bestilte en prøvepakke som jeg testet denne betalte jeg for. Prøvepakken viste seg å ikke fungere i det hele tatt. Dvs. Produktene til Vitaplus kan anses som svindel og kvakksalveri. Før jeg rakk å bli ferdig med prøvepakken så sendte de meg en pakke med det samme produktet for 4 mnd. ers. forbruk. Dette var jeg ikke interressert i og returnerte pakken uåpnet. Allikevel forlangte Vitaplus penger for pakken som var returnert. Dette mener jeg er svindel .
LURERI!!
LURERI!!
Som andre her skriver.
Lokker med trekning av gavekort på 10 000 kr.
Lurer avtalen på kunder ved si at det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser. Så er det AKKURAT DET det er!
Gjør seg helt utilgjengelige på telefon og svarer sent på mail. Kundeservicen er ikke-eksisterende.
Jeg prøvde si opp på sms, men fikk svar at jeg måtte ringe.
Ringte uten at noen tok telefonen.
STYR UNNA!!! Her er det useriøst opplegg!
Vitapluss er meget utydelige og USANNE…
Vitapluss er meget utydelige og USANNE ang,telefonsalg av prøver som samtidig binder deg opp som abonnent. Telefonselger oppgir dato for oppsigelse av abonnement, men kundeservice sender ulike og uklare frister .(«i god tid før utsendelse av abo.pakke»,men dato for utsendelse sies ikke. Etter kansellert abonnement sender de ut pakke med krav om 1800 kr. Pakken returneres uåpnet,allikevel skal de ha betaling .Er det lovlig å presse en til tvangskjøp ?
Unngå avtaler og kjøp av produkter fra…
Unngå avtaler og kjøp av produkter fra denne forhandleren. Konsulenter ringer potensielle kunder og lyver direkte til dem.Lokker med gavekort på kr 10000 hos ulike butikk kjeder. Deriblant Kiwi. Kiwi på sin side sier de aldri har eller vil samarbeide med slike kjeder. De sender nye produkter selv om du sier opp avtalen. Kiwi anbefaler å politianmelde/kontakte forbruker ombudet.
Svindlere
Svindlere, som bare prøver å gi deg noe du egentlig ikke trenger.
Frarådes på det sterkeste
- Ingen dokumentert effekt av produktet.
- Fikk muligheten til å prøve en pakke og var tydelig på at jeg ikke ville ha mer enn den ene pakken. Fikk beskjed om å sende mail til kundeservice norwegianlab.com, dette på melding av ansatt hos vitapluss. Dette bare for å være "på den sikre siden". Norwegianlab har ingen med vitapluss å gjøre og jeg fikk derfor nye pakker og regning på 1700 kr med inkassovarsel ettersom jeg sendte oppsigelse til oppgitt adresse og når jeg forstod feilen, mente de på kundeservice at det var for sent.
Frarådes på det sterkeste!
SVINDEL!!!!
SVINDEL!!!!
De later som det er ingen bindingstid, og gjør seg utilgjengelig på telefon.
De snylter på det seriøse produktet Vitaepro ved å kalle seg Vitapluss og late som det er samme produkt.
STYR UNNA
Telefonsvindel
Jeg har også blitt lurt av en telefonselger til å abonnere på helsekost jeg ikke har bruk for. Vitapluss sier at det er ingen bindingtid og abonnement kan sies opp når som helst --- men det er jeg som må ta kontakt. Jeg har ringte Vitapluss flere ganger men når jeg får svar får jeg kun musikk! Jeg har sendt e-post uten å få svar. Jeg har kontaktet både Forbrukerrådet og Forbrukertilsynet for å pekepå telefonsvindel
Hold dere unna
Hold dere unna. Dette er et moderne Snake-oil selskap. De sender første pakke “gratis” for deretter å sende forsendelse for neste 4 måneder uten retur rett. Her gjemmer de seg bak juridiske spissfindigheter så du må finlese kontrakten for å forstå. Ansvarlig for dette selskapet er Cato Werner Monrad.
Styr unna, lureri
Føler meg dum ettersom jeg trodde jeg ikke lot meg lett lure av telefonsalg. Jeg ble lokket med at jeg kunne bli med i trekningen av gavekort på 10 000 i matbutikk. Jeg måtte kun velge ett av to kosttilskudd (kun betale porto), det ene b-vitaminer for mer energi og et annet som skulle være bra for hår og negler. Jeg har vært langtidssyk og underærnert og mistet mye hår og fått dårlige negler. Jeg sa ettertrykkelig i fra om at jeg ønsket det sistnevnte kosttilskuddet (også fordi jeg allerede bruker reseptbelagte B-vitaminer og ikke kan legge til enda flere). En stund etter fikk jeg B-vitamintilkuddet, som ikke ville ha. Jeg ringte dem (samme nummer de hadde ringt meg i fra), og etter litt klunder fikk jeg faktisk snakket med dem. Hun var forståelig og skulle ordne opp og ringe meg tilbake. Etter påske og litt tid hadde ingen ringt meg og det kom en ny pakke, som jeg da trodde var de riktig vitaminene jeg hadde bedt om. Men, denne pakken hadde fire måneders forbruk av B-vitamin tilskuddet. Jeg ringer dem igjen, blir bedt om å skrive e-post til dem. Jeg får svar på e-posten og beskjed om at jeg har ingen returrett på produktet, men at de nå har meldt meg av medlemskapet. Vitapluss er også sleske ved at de ikke legger ved faktura eller betalingsinfo i forsendelsene, man får heller en inkasso fra Riverty etter en tid. I e-postene fra dem lyver de, de skriver at de ikke kan se at jeg har ringt deres kundeservice. Jeg har ringt dem sikkert ti ganger, og fått tak i noen og snakket med dem tre ganger. De sier også at jeg ikke har benyttet meg av avmeldingsskjemaet de la ved i første forsendelse. Det jeg ønsket var riktig produkt, ikke avmelding, men nå er jeg jo glad de har meldt meg av, om det er sant da? Og snart får jeg vel inkasso på 1635,- for feil produkt og som er verdiløst for meg.
Svindel. Her er råd jeg fikk fra Forbrukerrådet
Snakk om bedrageri! Ringer eldre mennesker, lokker med gavekort og presser dem til å godkjenne sms mens selgeren pusher på telefon.
Det å lokke med gavekort og presse frem et ja på sms mens selgeren er på telefon, anses å stride mot god markedsføringsskikk!
Forbrukerrådet er tydelig i sin anbefaling til oss:
1: Bestrid kravet og gi beskjed til Riverty som fakturerer og hånterer inkassosaker for firma
2: IKKE betal
3: Opprett sak hos Forbrukertilsynet
Det er kun Forbrukertilsynet som kan avgjøre evt sanksjoner om Vitapluss.
virker som svindel.
Inkassokrav på feilsendt best
Mottok bestilt 1 pk Biomaxsin, betalte frakt kr 79. Mottok så enda en pakke noen dager senere med samme fraktkrav. Jeg har ikke bestilt 2pakker, og vil ikke betale fraktkravet for pakke 2. Har sendt mail to ganger om at jeg har kun bestilt 1 pk og har mottatt 2, uten å få svar. Har sagt jeg kan returnere hvis firmaet betaler for retur.
Nå har jeg fått inkassokrav på den siste frakt fakturaen.
Svindel og lureri