Hej! Det kommer hår så sakteliga. Det är inte tjockare det är lika tunnt som innan. Men det är ändå hår, jag är glad för det. Vänligen Berit
Än så länge har det inte märkts nån förbättring jag har ju bara ätit dom i en vecka och det krävs nog längre tid innan man märker nån förbättring
Den snabba leveransen uppskattar jag. Har använt preparatet ca 4 dagar. Tyvärr ännu inget helt bra resultat ännu. Hoppas på ännu bättre resultat.
Har använt oljan i 5 månader och huden har blivit mycket fin.Jag kan bara säga att som man kan du också testa.Du kommer bli nöjd.
Les gens ont aussi consulté
Bluffprodukter
Bluffprodukter. Så besviken på mig själv att jag lät mig luras.
Bluff företag, oseriös kundhantering
Helt verkningslös vattnig produkt, jag fick utslag av den. I annons på FB står det att de vill ha nöjda kunder så man får prova i 30 dagar. När jag kontaktat dem för retur svarar de ej förrän Klarna trycker på. Då står det 14 dagar från mottagning och i obruten förpackning. Jag har kommunicerat detta till dem. De erbjöd 20 procent avdrag på priset vilket jag tackat nej till. Jag returnerade till adress i Kina (!) till en kostnad av 290 kr. Det skulle vara bra med bättre konsumentskydd där man ser var företagen är registrerade. Köp inte härifrån- helt oseriöst bluff företag.
It’s easy to use
It’s easy to use. The skin absorbs the oil good. It’s to early yet to say how it helps my skin
Köp ej härifrån
Köp ej härifrån!
Sämsta jag varit med om! Beställde 2 st 3-pack med Glow Remedy Oil som jag direkt ville returnera. Fick till svar att det skulle skickas till Kina för en kostnad av nästan 500:-. Varorna gick på 800:-…
Urdåligt att ett företag som heter Vitova. SE begär att man ska betala för en retur till Kina!
Har tjafsat fram och tillbaka via mail i över två veckor för att få info om minsta lilla jag har undrar över, de svarar inte alls på de specifika frågor man ställer.
Dessutom finns (om man nu vill ha deras vattniga produkter) för en femtedel av priset på Temu…
Den snabba leveransen uppskattar jag
Produkten kom som utlovat, men jag gillar inte känslan på huden tyvärr.
Jag har inte hunnit använda den så…
Jag har inte hunnit använda den så länge att jag märkt någon effekt men jag hoppas mycket på den.
Jag reklamerade varan då den var långt i från det ni utlovat
Jag reklamerade varan då den var långt i från vad ni lovat i er reklam. Oljan var en vattnig produkt som bara dunstade bort så fort jag satte den på kroppen. Jag ville inte betala. Först skulle jag skicka tillbaka varan men då sa ni att man inte fick returnera en vara som var öppnad. Hur ska man då kunna reklamera den om man inte har provat den. Sen sa ni att jag ändå skulle få skicka tillbaka den, ni skulle göra ett undantag. Men när jag läste er returpolicy så ser jag att jag skulle skicka en vara över halva jordklotet som ni ändå skulle kasta. Då erbjöd ni mig 20% tillbaka om jag ändå behöll varan. Efter många mail och turer så tröttnade jag på er kundvänlighet som är under all kritik. och erbjöd att om jag får tillbaka 50% och slipper skicka tillbaka varan så fick det vara så. Då gick ni med på det. Men jag tycker att det är väldigt dåligt skött. Ni har sålt en helt värdelös vara till mig och jag får bara tillbaka 50% av kostnaden.
Inte använt så länge
Inte använt så länge, än har jag ej märkt skillnad dessvärre, men hoppas fortfarande på att se skillnad