L'entreprise a répondu
Zamowilam tę krotka kurtke pod wplywem chwili i naprawde potrafi spiąc cala stylizację. Kieszenie moglyby byc jednak glebsze, bo moj telefon ledwo sie miesci, co jest trochę irytujące.
L'entreprise a répondu
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i z wyrobów jakie zamówiłam mam tylko jedną uwagę związaną z numeracją że jest większa niż być powinna o jeden numer ale problem rozwiązałam wkładką poza tym jes... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Táto spoločnosť je podvod žiadala som o vrátenie peňazí a doteraz mi ich nevrátili dávajte si pozor

Réponse : Vivano Warszawa
Bardzo złe doświadczenia z tym sklepem. Towar z Chin Bardzo niskiej jakości. Ponadto niezgodny z opisem. Miała być wełna przyszedł poliester 100%. Chcąc zwrócić towar otrzymałam adres do Chin! Zwrot oczywiście miał nastąpić na własny koszt. Stracone w 100% pieniadze bo rzecz na śmietnik.

Réponse : Vivano Warszawa
Oszuści. Towar dprowadzany z chin. Tragicznej jakości . Brak możliwości zwrotu, chyba że do chin co się nie oplaca. Przestrzegam

Réponse : Vivano Warszawa
Spodnie sprawiają wrażenie dobrej jakości i nie są cienkie. Po skróceniu nogawek były idealne.

Réponse : Vivano Warszawa
Ta kwiatowa sukienka ma radosny charakter, ale nie jest krzykliwa. Nosiłam ją w słoneczne popołudnie i czułam się w niej bardzo komfortowo. Szew przy jednym rękawie nie jest idealny, ale trzeba się dobrze przyjrzeć, żeby to zauważyć.

Réponse : Vivano Warszawa
Te legginsy nie prześwitują, co jest dla mnie najważniejsze. Przeszły test przysiadów.

Réponse : Vivano Warszawa
Zwykle unikam obcasów, ale te są zaskakująco stabilne. Nie spieszyłam się, żeby je zdjąć.

Réponse : Vivano Warszawa
Ta bluza z kapturem stała się moim domyślnym wyborem w domu i na wyjścia. Praktycznie w niej mieszkam.

Réponse : Vivano Warszawa
Torebka jest prosta i elegancka, nienachalna. Pasuje do większej liczby stylizacji, niż się spodziewałam.

Réponse : Vivano Warszawa
Otwieranie torebki było jak rozpakowywanie czegoś luksusowego. To naprawdę sprawiło mi radość.

Réponse : Vivano Warszawa
Okulary przeciwsłoneczne wyglądają modnie, ale trochę zsuwają się z nosa. Może trzeba je wyregulować.

Réponse : Vivano Warszawa
Po otwarciu butów był lekki zapach, ale szybko zniknął. Nie było żadnych dalszych problemów.

Réponse : Vivano Warszawa
Buty nie są idealne, ale są wygodne i niezawodne. To mi wystarcza.

Réponse : Vivano Warszawa
Ta kwiatowa sukienka jest radosna, ale nie krzykliwa. Warta czekania.

Réponse : Vivano Warszawa
Torebka jest elegancka, ale zdecydowanie mniejsza, niż sobie wyobrażałam. Dobra na kolację, niekoniecznie na cały dzień poza domem.

Réponse : Vivano Warszawa
Koronkowa bluzka wygląda delikatnie, ale nie jest krucha. Szczególnie ładnie prezentuje się w dziennym świetle.

Réponse : Vivano Warszawa
Płaszcz jest zgodny z rozmiarem i dobrze układa się na ramionach. Nic nigdzie nie ciągnie.

Réponse : Vivano Warszawa
Really like the shoes i ordered. I went on a hiking trip and these came right in time. No pain and real comfort!

Réponse : Vivano Warszawa
Nie byłam pewna tej bluzki, patrząc online, ale na żywo wygląda lepiej. Cieszę się, że nie rozmyślałam tego za długo.

Réponse : Vivano Warszawa
En savoir plus sur les différents types d'avis.