Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

HIER NIETS BESTELLEN WAARDELOOS BEDRIJF!!!, wij gingen zakelijk ook flink de boot in voor € 2.202,00. Incassobureau erop gezet en het antwoord was: "wij gaan proberen alles zo goed mogelijk op te... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vlaggen niet ontvangen, 26 maart besteld en betaald en tot op heden niet ontvangen. Na ingebrekestelling belofte dat ze 26 mei geleverd zouden worden. Gisteren 5-6 mail gekregen dat het bedrijf... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De eerste 9 vlaggen waren niet zoals we verwacht hadden. Maar vlagzo heeft het keurig netjes opgelost en ons geheel gratis 9 mooie nieuwe vlaggen geleverd. Bedankt voor de passende en nette oplossing,... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,8

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

HIER NIETS BESTELLEN WAARDELOOS…

Incassobureau erop gezet en het antwoord was: "wij gaan proberen alles zo goed mogelijk op te lossen, lukt dat niet dan vragen wij per 1 september ons faillissement aan!".

17 mai 2024

Hier niet bestellen

Gisteren 5-6 mail gekregen dat het bedrijf faillissement heeft aangevraagd. Dus geld en vlaggen weg.

LET OP WEBSITE NOG WEL ONLINE EN JE KUNT GEWOON NOG BESTELLEN, niet doen dus.

26 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben bang dat ik opgelicht ben

Tot nu toe vreselijke slechte ervaring met dit bedrijf.
Zit al vele weken te wachten op mijn vlaggen.

Eerst gebeld met meneer Marten Kamerling.
Daarop volgens afspraak een mail gestuurd, met hoe ik de vlaggen graag zou willen hebben.
Stokken erbij, vlaggenhouders, etc.

Alles was dik in orde.
Zodra de betaling binnen was, zouden ze meteen in productie gaan.
Maar toen de betaling binnen was, was ineens het PDF niet goed meer ?
Een smoes die ik hier vaker terug lees ?
Maar alles was toch goed, had u gezegd ?
Meneer Marten Kamerling zou het in orde maken, en hij ging een goed bestand maken.
Nou, oké, gelukkig dan maar.

Toen ik weer eens belde, waar het spul bleef, kreeg ik niet Meneer Marten Kamerling aan de lijn, maar een andere meneer.
Vanwege de Ramadan was er een enorme vertraging op de werkvloer.
Nou, oké.

Daarna weer verschillende keren gebeld, maar er wordt niet meer opgenomen.
Mail wordt niet beantwoord.
Laatste mail verstuurd 25 April.
Geen enkele reactie.

Gisteren weer gebeld, en ja, er werd opgenomen.
Weer een meneer die vertelde dat vanwege de Mei vakantie was er enorme vertraging op de werkvloer.
Ik zou terug gebeld worden.
Voorspelbaar is dit niet gebeurd.

Vandaag weer een aantal keer gebeld, maar ik hang in de wacht, en er wordt niet meer opgenomen.
Een bandje zegt al heel lang, dat ik de eerst wachtende ben.
Ik ben bang dat dit ook zo blijft.

En zo wordt ik nu al weken aan het lijntje gehouden.
Heel erg jammer.
Het ziet ernaar uit dat ik mijn centjes kwijt ben.

Nu ben ik in de gelukkige omstandigheden ik werkzaam ben bij een bedrijf wat een advocaat / jurist in dienst heeft.
En die duikt er wel in, heeft hij mij belooft.
Maar vele onder u hebben die luxe natuurlijk niet.

Dan zou ik u sterk adviseren een adresje verder te kijken als ik u was.

Slechte reviews genoeg van dit bedrijf.
Mijn kinderen hebben nu weer gezegd : Pa, doe daar nou eerst naar kijken.
Ja, ja, ik was dat natuurlijk weer vergeten.

7 mai 2024

DO NOT ORDER HERE

Do not order here. We sourced this supplier for 1 simple job which they were not able to do. They are the most incapable supplier I have ever worked with. This place is run by Marten Kamerling, who will make up excuse after excuse and literally lie to you. Has been months ago now and we are still waiting to get our money back. Our lawyer is now in contact with them.

Marten Kamerling runs all these scam website, do not order from any of them:
- vlagzo
- spandoekenvlaggen
- mastenenvlaggen

6 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

The installation was never carried out.

We ordered the banner with installation service included. The installation was never carried out and now I am asking for refund for at least 2 months. I read other reviews that they got the money back only with the help of incasso bureau. I am gonna do that too soon.

5 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Lang wachten, veel bellen en smoesjes aanhoren

Super slechte ervaring met vlagzo.
Meer dan anderhalve maand gewacht op mijn vlaggen en vele mails en telefoontjes moeten maken om het voor elkaar te krijgen.
Marten Kamerling beweert dan hij de directeur is van vlagzo.nl maar die belt je echt niet terug, ook als ze dat beloven .
Zo ga je gewoon niet met mensen om schandalig .
Iedere keer als je belt krijg je een smoes wat er dan ook maar mis kan gaan, het gebeurt daar.
Ik raad het iedereen af om hier een bestelling te plaatsen, zonde van je tijd!

24 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Veel beloven weinig leveren....

Veel beloven , weinig= niks leveren. En het smoesenboek gaat open: verkeerd adres geleverd, deze smoes hebben wij in deze revieuws ook al gelezen.. beloftes van terugbellen worden niet nagekomen.. Wel een mail terug dat onze houding onbeschaafd is als je uit pure woede en frustratie de hoorn er op legd na diverse telefoontjes waar de levering blijft en ze je niet laten uitspreken... Mensen wees gewaarschuwd!!! BESTEL HIER NIKS!!!!

13 décembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Hij komt... net als de Sint

Het kost even wat moeite om een vlag te krijgen, maar de aanhouder wint en dan komt de vlag op het afgesproken moment en heb je een prachtige vlag voor niet teveel geld.

1 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Toplevering

Dinsdag vlaggenmast met banier full colour bedrukking besteld en vrijdag in dezelfde week keurig geleverd. Vlag staat al te wapperen! Helemaal geweldig.

22 septembre 2023

oplichters

Slecht. Naar maanden bellen en wachten nog niks gekregen. Bestel hier nooit wat. 20 keer gebeld en 20 keer zouden ze mij terug bellen maar nooit iets gehoord.

29 août 2023

22 september 2022

22 september 2022, 2 vlaggenmasten besteld met kantelanker en betaald. nu 10 maanden verder nog steeds geen masten geleverd....... :(
Ben zeer benieuwd of ze nu worden geleverd zonder dat we verdere stappen te hoeven ondernemen.
Groeten uit Oss

27 juillet 2023

product nooit ontvangen

product nooit ontvangen, vlagzo zegt dat er niemand thuis was en de spullen voor de deur zijn gezet, nooit iets gezien, maar wel betaald maar er word niks mee gedaan.
wat een mafkezen zeg!!!!

30 mars 2023

HIER NIET BESTELLEN!

HIER NIET BESTELLEN!! Ontvangen vlaggen waren structureel 20% kleiner. Hun reactie: "dat ziet niemand". Vervolgens meerdere keren mogelijkheid gegeven om het netjes op te lossen, NUL reactie. Zaak ligt nu bij de advocaat en rechtsbijstand.

1 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen banner ontvangen maar wel geld betaald

22 juni hebben wij een bestelling geplaatst bij Vlagzo. Een banner voor onze vereniging die 19 augutus gebruikt zou worden. 27 juli hebben wij een factuur ontvangen met de vermelding dat de banner binnen een week verstuurd zou worden. De factuur is aan onze kant netjes en optijd betaald. Toen de banner nog niet binnen was is er gebeld met vlagzo met de klacht dat er niet volgens afspraak is geleverd. Hierop zei Vlagzo dat ze de banner voor 27 augustus zouden leveren. Op 7 september is er weer met Vlagzo gebeld. Het personeel van Vlagzo beweerde dat de banner allang was verzonden en afgeleverd bij ene Niels. Deze Niels is niet een huisbewoner van het bezorgadres. De Vlagzo medewerker beloofde om bij DHL na te gaan wat er op de levering bevestiging stond en terug te bellen. Hier is geen terugkoppeling op gekomen. 6 oktober is er meerdere malen geprobeerd om te bellen maar er was alleen ruis aan de lijn. 7 oktober is het gelukt om Vlagzo aan de lijn te krijgen. Weer werd er beloofd om bij de bezorger na te gaan waar hij/zij de banner heeft geleverd en de dag erop terug te bellen. Dit is niet gebeurd. Conclusie is dus dat na heel veel achteraan bellen en loze beloftes aan de kant van Vlagzo we geen banner hebben ontvangen terwijl we er wel voor hebben betaald.

21 juin 2022

Waardeloos bedrijf/oplichting

Goedemiddag,

Wilden u juist terug gaan storten terwijl wij al veel onnodig werk aan uw opdracht hebben gehad.

Prompt lezen wij uw zeer slechte review over ons bedrijf wat niet terecht is. Klant moet foutloze bestanden aanleveren als hr PDF of EPS. Verder wordt er niet over gemaild en brengt u ons op een dwaalspoor.

We hebben de vlaggen hier klaar liggen. Alleen om u tegemoet te komen en uit coulance wilden wij u terugstorten maar met zo een review doen wij dat niet.

Als u de review verwijdert staan wij open om terug te storten.

Anna de Vries

Vlagzo B.V.
Zwaluwenweg 22
3762 VC SOEST

Klopt totaal met wat hier allemaal staat

Mensen die geld hebben betaald en niets ontvangen meld je aan via nietbezorgd hoe meer mensen zich aanmelden hoe beter

7 septembre 2022

Prutsers

Op website wordt geadverteerd met 8 dagen levertijd. Na 8 weken nog steeds geen vlaggen. Het excuus ik zou een verkeerd (EPS) bestand hebben aangeleverd. Dit zou dus de eerste drukkerij zijn die geen EPS bestand kon lezen. Order annuleren was niet meer mogelijk, was al gedrukt. Hoe dan, konden mijn EPS bestand niet lezen ???
Na heel veel zeuren en een stuk of 15 mailtjes heen en weer dan toch vlaggen mogen ontvangen.
Mijn eerste en vooral laatste keer dat ik zaken doe met vlagzo.nl Prutsers eerste klas.
Mijn advies, kijk even verder, zijn veel meer en vooral betere leveranciers van vlaggen.

14 juillet 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Een voldoende

Zou een 3,5 ster willen geven. Tussen voldoende en goed in. Eerst van onze kant was de pfd niet juist, maar uiteindelijk toch een goede pdf kunnen sturen van ons logo voor de vlag ( Kreeg daar trouwens geen reactie op of de pdf nu goed was, maar ik hoorde niets meer, dus ging daarvan uit) De levertijd was ongeveer 5 werkdagen dus die netjes afgewacht. Na een week maar eens per mail gevraagd wanneer ik de vlag kon verwachten, waarop ik ook geen antwoord kreeg. Na 2 dagen maar gebeld waar de vlag bleef. Oh die had allang binnen moeten zijn. Nadat ze dit gingen navragen kreeg ik als antwoord terug dat ze met mij al contact hierover hadden gehad dat deze nu in het proces zat. Nou...ik heb contact met jullie gezocht hierover, maar daar geen antwoord op gekregen. Daar kreeg ik verder geen reactie op, maar de vlag was in de maak. En zowaar kreeg ik toen de vlag gelijk de volgende dag binnen. In mijn ogen is dan de bestelling vergeten en werd deze snel in werking gezet. De vlag zelf ziet er trouwens heel goed uit, maar de communicatie met de klant kan naar mijn mening een stuk beter.

1 juillet 2022

Hele slechte service

Hele slechte service! Ik heb 6 vlaggen besteld, 4 grote en 2 kleine. keurig ons (ronde) logo toegestuurd (vectorbestand). De vlaggen kwamen uiteindelijk, maar het logo was totaal uit elkaar getrokken, dus vervormd. Een klacht ingediend...na meerdere malen mailen kreeg ik uiteindelijk te horen dat het logo (bestand) niet goed was! Ik heb nog nooit problemen ondervonden met ons logo, dus dat is onzin. Een slecht bedrijf die zijn verantwoordelijkheid niet neemt! Heel jammer....

8 juin 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus