Hebben voor onze achterdeur een vlieggordijn bestelt ( kattenstaart ). Gekozen voor een duurdere variant via de beoordeelde webshop. Op de foto stond een mooie vol gordijn en hier viel onze keuze op.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prima service, bij vragen per mail direct antwoord, goede prijs/kwaliteit verhouding Zal de firma zeker noemen bij familie of vrienden voor het kopen van een vliegengordijn
Wij hebben een vliegengordijn gekocht kort voor onze vakantie maar kwamen erachter dat de montage iets langer duurde dan gedacht. We hebben gekeken of het gordijn paste qua lengten ed. en het leek a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Snelle levering en duidelijke communicatie. Maatwerkproduct is precies de bestelde maat en komt overeen met de foto's op de site. We hebben een breed gordijn besteld voor onze openslaande deuren en we... Voir plus
Webcompanies B.V. is gestart in 2012, 5 jaar nadat de eerste webshop gestart is. Er kwamen zoveel webshops in 5 jaar bij dat het tijd werd om een B.V. op te richten. Webcompanies heeft ook haar eigen fysieke showroom in Zutphen.
Brinkhorst 25, 7207BK, Zutphen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
De torenhoge verzend en retourkosten vindt ik wel een reden om niks meer te bestellen bij deze firma.
Verzendkosten €6.99 en retourkosten €14.95.
Stond ook in hun voorwaarden maar toch.....!!

Réponse de Webcompanies
Mooi gordijn wat de vliegen goed buiten houdt!
dit is enkel sier en geen vliegengordijn. Stroken hangen +_ 1cm van mekaar af. Insecten komen gewoon binnen

Réponse de Webcompanies
Snelle levering. Goede kwaliteit. Makkelijk op te hangen. Verschillende maten.Als je hem ophangt is hij iets te kort maar hij moet heel even uithangen,dan is het goed.
Wat een flut ding. De roze slierten krullen tot halverwege op. Andere kleuren iets minder. Voor 25 euro zeer zeer slecht. Koop hier nooit iets weer.

Réponse de Webcompanies
Het zijn mooie draadjes gordijnen en een snelle levering!!! En de gordijnen werken echt tegen vliegen en ect!!!
Zeer slecht,
Ik plaats om 14:41 uur een bestelling,om 14:46 mail ik dat ik de verkeerde kleur had besteld en vroeg of ze dat konden veranderen voor mij,ging niet meer kan het retourneren met de bijbehorende kosten!

Réponse de Webcompanies
Nooit iets ontvangen. Geen bevestiging en geen levering. Ging slechts om € 4. Maar toch.

Réponse de Webcompanies
Makkelijk bestellen met duidelijke foto's van de artikelen. Snel geleverd volgens afspraak.
Werd snel geleverd. Helaas waren er iets te weinig kralen. Echter na een mailtje werden deze meteen nageleverd. Prima service.
Snelle levering, exact op maat en de kwaliteit die wij wenste
Probleem wat er was keurig en snel opgelost
gordijn moest sliert voor sliert nog in elkaar gezet worden .
Rail zat er niet bij. Wel op aanvraag met foto's opgestuurd.

Vliegengordijn, zelf maken.
Goede uitleg, stevig materiaal. Voldoet uitstekend. Heel blij mee.