1. Ordinateur et accessoires
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Magasin d'informatique
  5. Magasin d'électronique
  6. Magasin de télévisions

Informations provenant de diverses sources externes

Producent sprzętu komputerowego. Profil firmy, aktualności, sieć sprzedaży, oferta handlowa.

2,1

Bas

3 dni po zlozeniu zamowienia email z…

3 dni po zlozeniu zamowienia email z informacja ze jednak po sprawdzeniu nie maja produktu ktory zamowilem. dlaczego w takim razie jest on wystawiony na stronie z mozliwoscia zakupu? na stronie dalej widnieje. zart a nie sklep

20 janvier 2026

Tragiczna obsługa Sklep internetowy Vobis.pl niestety nie…

Sklep internetowy Vobis.pl niestety nie jest zainteresowany obsługą klienta. Po zapłaceniu za laptop i wysłaniu potwierdzenia zero informacji o sprzedaży. Tylko mail o braku potwierdzenia! Po kolejnej wysyłce potwierdzenia okazało się że nie przyspiesza to wysyłki a jest informacja dla księgowości! Wysłano mi laptop do paczkomatu i okazało się że się nie mieści!!! I nikt mnie oczywiście nie poinformowal!!sama rozmawiałam z InPostem. Wobec tego nie dostarczono mi i dostanę po weekendzie. Czyli zamiast na drugi dzień będzie to trwało prawie tydzień!!! Standardy obsługi kompromitujące ! Ostrzegam ‚

31 octobre 2025

Ten sklep ma w zwyczaju nierealizowania zamówień bez konsekwencji.

Z przyjemnością wystawiam drugą NEGATYWNĄ opinię za nie zrealizowanie zamówienia. Brak jakichkolwiek chęci załagodzenia sytuacji np. poprzez zaproponowanie kodu rabatowego na przyszłe zakupy. Przetrzymuje moje pieniądze przez kilka dni, gdzie jak widać nie mieli zamiaru wysłać przedmiotu. Osobiście NIE POLECAM i na pewno po raz kolejny będę odradzał to innym.

9 octobre 2025

VOBIS TO NAJGORSZY SKLEP Z MOZLIWYCH...

VOBIS TO NAJGORSZY SKLEP Z MOZLIWYCH...
KLIENTA SIE OLEWA, LEKCEWARZY...

PRZY KUPNIE JEST MNOSTWO PROBLEMÓW, NA stronie VOBIS.PL SA BŁEDY..

MOZNA STRACIC PIENIADZE I CZAS....
lub KTOS WYKRADNIE TWOJE DANE OSOBOWE...

PS. aha jak juz kupicie i cos pójdzie nie tak to pieniędzy łatwo nie zobaczycie....

7 octobre 2025

VOBIS.PL TO PORAZKA

VOBIS.PL TO PORAZKA ! NAJGORSZY SKLEP ! NIE DA SIE OPŁACIC ZA TOWAR przelewami 24 bo maja blokady.

A DODATKOWO NA STRONIE VOBIS.PL JEST MNÓSTWO BLEDÓW SKRYPTOWYCH I MOZNA TYLKO STRACIC CZAS+STRACIC PIENIADZE+ STRACIC SWOJE DANE OSOBOWE I STRACIC NERWY !!

ODRADZAM ZAKUPY szukajcie u lepszych...

9 juillet 2025

Dramat i kpina!

Dramat i kpina!! Niby sprzęt elektroniczny w atrakcyjnej cenie, a po dwóch dniach dostałam wiadomość, że nie mają go na stanie, mimo, że na allegro była wystawiona 1 z 1 sztuki. Napisali również, że nie posiadają na stanie niczego w podobnej cenie, co mogliby zastępczo zaproponować. Ewidentna regułka copy->paste! Po czym wystawili na nowo sprzęt na allegro w wyżej cenie! Po moim telefonie zdjęli ofertę z głównego konta allegro i wystawili w Vobis komis, niby że artykuł ze zwrotu!!!! Dramat!!!! Niepoważne podejście do klienta, jak dla mnie o szus two! Plus oczywiście czekam na zwrot pieniędzy. Chcecie zaoszczędzić kilka złoty? Zróbcie sobie sami przysługę i zaoszczędźcie sobie nerwów i kupcie gdzieś indziej za te kilka zł więcej. Niby Vobis długo na rynku i człowiek zaryzykował, a teraz nie mam produktu na wyjazd / urlop, ani pieniędzy i to już jest mój problem!

5 mars 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit