Voffsings halsband och koppel är handsydda och av mycket hög kvalitet och väldigt snygga. Halsbanden är breda och därför ergonomiska och skonsamma mot hundens nacke. Sådana halsband är svåra att hitta... Voir plus

Väldigt hjälpsamma vid alla typer av frågor gällande deras produkter. Väldigt kunniga och kan sina produkter utan och innan. Voffsing är ett företag man köper ifrån flera gånger då kvalitén är något u... Voir plus

Lätt den bästa hundmat beställningen jag gjort online! Minns inte hur jag hittade er men är tacksam. Är lika glad som min hund varje gång jag gör en beställning. Går så fort och dom skickar alltid me... Voir plus

Lite dålig kvalité på produkterna, deras tuffaste, mest slitstarka, dyra halsband håller inte ens ett år. Är inne på mitt fjärde nu till min hund som är 3,5 år gammal. Tur att de alla har gått sönd... Voir plus

1. Animalerie

Voffsing.se är din hund och kattbutik med ett komplett sortiment av foder, tillbehör och framförallt vår egna kollektion av hundhalsband, hundkoppel och Hundselar - Voffsing collection. Vi vill göra ditt husdjursägande enklare.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

272 avis

Demande des avis aux clients

28 septembre 2023

Réponse de Voffsing

Tack för de fina orden - du är alltid välkommen tillbaka till oss.

Första gången jag handlar här…

Första gången jag handlar här och allt gick bra.
Snabb leverans samt mycket nöjd med mina produkter.
Vad kan man säga när det är "Rea", det är klart att allt är super då xD

7 septembre 2023

Réponse de Voffsing

Så roligt att ditt första besök blev så bra! Du är alltid välkommen tillbaka!

Snabb leverans!

Snabb leverans och bra varor för min smak!

18 septembre 2023

Réponse de Voffsing

Tack för de fina orden Annette! Du är alltid välkommen tillbaka

Snabb leverans. Bra produkter.

7 août 2023

Réponse de Voffsing

Så roligt att du blev nöjd Anette, du är alltid välkommen tillbaka

Fel produkt, längre väntetid och dålig kundtjänst

Fick inte produkten jag beställde, tog lång tid och dåligt bemötande från företaget.

7 veckor efter beställningen (med givet leveranstid på 6-8 veckor) så kontaktade jag kundtjänst då jag inte fått någon information utav dem efter att jag lagt beställningen. Då blev jag informerad om att färgen jag beställt inte fanns tillgänglig. Jag bad då om att få en av två andra färger (givet att de fanns) samt att jag behövde uppdatera leverans adressen. Detta bekräftades av kundtjänsten. Sedan gick det ett antal veckor till. Då hörde jag av mig igen, förklarade situationen för dem på nytt och ställde då lite krav på bekräftelse av min beställning på nytt och ett bekräftat leveransdatum samt bekräftelse på att min beställning skulle prioriteras) och sa att mitt nästa steg skulle vara att kontakta ARN.

Då får jag snabbt ett svar från dem där kundtjänsten även har mage att säga att "jag är förvånad över dina kommentarer" när de har full översikt över hela order förloppet och måste ha haft åtkomst till hela mail konversationen (då denna var i en email kedja).

Fick sedan kopplet inom kort efter detta, men inte i ursprungliga färgen eller någon av de två andra jag bad om. Det skickades även till den tidigare angivna adressen och inte min nya (vilket de bekräftat skulle fixas). Så jag fick inte vad jag beställde, det tog över 3 månader och kundtjänsten var inte vad jag hade förväntat mig.
Men fick åtminstone en rabatt som plåster på såren, så det är väl något.

24 juillet 2023

Réponse de Voffsing

Hej Kate, tack för dina kommentarer. Som litet företag går vi vårt bästa för att alla kundre ska bli nöjda, men i detta fallet har vi inte lyckats. Vi hoppas trots allt att du är nöjd med ditt koppel och kompensationen och att du ska ge oss en chans till framöver. - om du vill ha ett koppel i en annan färg är du välkommen att kontakta oss så fixar vi det. Ha en fin fortsatt sommar!

Snabb leverans av fodret min allergiska hund tål och mår bra av att äta!

10 juillet 2023

Réponse de Voffsing

Så roligt att det funkar bra på vovven! Hör av dig om du skulle ha några frågor.

Mycket bra

Snabbt och enkelt att beställa och få hem varorna

11 juillet 2023

Réponse de Voffsing

Så roligt att du är nöjd med ditt köp! Du är alltid välkommen tillbaka.

Okej leveranstid för egendesignad…

Okej leveranstid för egendesignad produkt och mycket bra och fin kvalite på produkten!

4 juillet 2023

Réponse de Voffsing

Så roligt att du blev nöjd Viktoria, vi gör gärna fler halsband eller koppel till dig!

Snabb leverans, enkelt att beställa och betalning via Klarna.

4 juin 2023

Réponse de Voffsing

Hej Sofia, tack för de fina orden - du är alltid välkommen tillbaka

Snabb leverans, inget krångel.

Den enda minus var att det var en onödigt för stor låda varan levererades i.

12 juin 2023

Hej Linda
Så roligt att du gillade det mesta! Vad det gäller stora lådor så har vi som policy att återanvända lådor i möjligaste mån och då kan det ibland bli en större låda. Svårt att ställa miljöaspekter mot varandra, men vi tror att vi i långa loppet vinner på det.

Ett bra köp

Ett bra köp, snabb och smidig leverans.

20 mai 2023

Réponse de Voffsing

Tack Pia - du är alltid välkommen tillbaka till oss.

Super bra service

Jätte bra service komma tillbaka alla gånger jag ska köpa nytt till våra vovvar.

28 mai 2023

Réponse de Voffsing

Du är alltid välkommen Sara!