1. Entreprise de télécommunications

Voipro - De beste keuze voor zakelijke telefonie Voipro is opgericht in 2005 als een toonaangevend Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het leveren van telefonie via het internet (VoIP = Voice over IP) aan de zakelijke markt. Als pionier hebben we de manier waarop bedrijven telefoneren veranderd en hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare en innovatieve telecomprovider. Ons doel is om u, de zakelijke gebruiker, te voorzien van de kracht van moderne communicatie.

4,2

Bien

Aucune trace de demande d’avis

Een hele prettige club

Een hele prettige club.
We zijn nu ruim 3 jaar klant bij Voipro en ontzettend tevreden.
Ze zijn constructief, communiceren intern ook goed, hebben eigenaarschap over een probleem - zelfs als het eigenlijk niet hun afdeling is of door hen veroorzaakt is.

Het systeem wat ze bij ons geïmplementeerd hebben, werkt heel prettig en eigenlijk is er nooit wat mee aan de hand. Aanrader.

24 avril 2026

Topbedrijf!

Wij zijn al jaren reseller van Voipro (en gebruiklen het zelf uiteraard ook). Voipro is een bedrijf dat goed meedenkt met zowel ons als reseller als met de klant Er is altijd een oplossing!. Daarnaast is het werken met de telefonie van Voipro kinderlijk eenvoudig en zeer overzichtelijk. En dat allemaal tegen een zeer concurrende prijs. Kortom een absolute aanrader!

15 avril 2026

Zeer tevreden sinds 2020

Wij zijn een financieel dienstverlener met circa 35–45 medewerkers en meerdere kantoorlocaties verspreid over het hele land. In 2020 zijn wij overgestapt op Voipro en sindsdien zijn wij zeer tevreden. We hebben nauwelijks tot geen downtime meer ervaren, de systemen zijn gebruiksvriendelijk en de functionaliteiten zijn uitgebreid. Daarnaast is de klantenservice uitstekend bereikbaar. Vragen en verzoeken worden bijvoorbeeld altijd snel beantwoord of uitgevoerd.

27 mars 2026