Fungerar klockrent. Väldigt tydligt vad jag behöver göra och till när, så jag missar aldrig något. Gillar att allt är integrerat med banken, Skatteverket och Bolagsverket. Jag lägger verkligen minimal... Voir plus

Snabb hjälp vid behov med personlig service som funkar strålande. Bara priset för ett enmansföretag drar ned betyget en stjärna.

Driver ett litet företag med fem anställda och använder mig av Voitto och deras webbaserade redovisning via Dooer sedan några år tillbaka. Fantastiskt bra verktyg där man både kan fakturera, ladda... Voir plus

Good and accurate support and follow-up. Very pleased with the team and tools provided. As my Swedish language skills aren't well developed I sometimes wish that the program had an English language... Voir plus

1. Service de paiement et de comptabilité
  2. Conseiller en gestion des affaires
  3. Consultant

En digital redovisningsbyrå. Anpassad för dig som företagare.

3,7

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

"Alltid uppdaterat" är en lögn

De annonserar på sin webbplats ""Alltid uppdaterat" men det är en lögn.
Jag håller på att flytta min bokföring från Voitto till en annan bokföringsbyrå. Mitt största klagomål är att de tar en evighet på sig att uppdatera min bokföring i deras system efter att jag laddat upp dokument och mina bankkonton är synkroniserade i deras system. Det tar ofta omkring en månad innan jag ser uppdateringar där.
Det är verkligen svårt att ha en överblick över mitt företags saldo i deras system när det alltid är en månads fördröjning i den information som jag ser.

12 janvier 2023

Oseriös prismodell

Företaget har ett mycket oseriöst sätt att ta betalt av sina kunder. Antal verifikationer ligger till grund för prissättningen, det skapar i sig ett bra system där företag med mer affärer eller större antal transaktioner betalar mer. Men nu till problemet. De väjer tyvärr att räkna in deras egna felbokningar och rättningar som en kostnadsgrundande transaktion.

Tyvärr, trots påpekan om det orimliga att över 40% felbokningar under en månad ej bör ligga till grund för en prishöjning fasthåller Voitto vid sin oseriösa affärmodell.

22 février 2022

Lurendrejeri

Tar betalt trots att tjänsten är avslutad...

Bolaget fakturerar även månaden efter att de slutat bokföra och motiverar det med att de behöver skapa rapporter i efterhand, trots att inga händelser hänt då.

Rekommenderar att vända er till Wint eller en annan byrå som är seriös.

15 novembre 2021
Logo de Voitto

Réponse de Voitto

Hej Jonathan,

Det är tråkigt att höra att du känner dig missnöjd. Då vi under nästkommande månad färdigställer, stämmer av och skapar momsrapporter för föregående månad så har vi som redovisningsbyrå tid som vi måste lägga ned då. Denna tid går inte att göra tidigare.

Läs gärna mera här som förtydligar ytterligare: https://kunskap.voitto.se/sv_SE/konto/upps%C3%A4gning-av-abonnemang

Är det ändå något som vi har brustit i så ser jag gärna att du kontaktar oss så tittar vi på ditt ärende.

Mvh Voitto