Wij maken het leven thuis, op kantoor en op reis gemakkelijker. Voomy ontwikkelt en verkoopt alledaagse elektronische producten met als doel het leven thuis, op kantoor en op reis gemakkelijker te maken. Dit doen we door elektronische producten te creëren waar innovatie en functionaliteit centraal staan. Met een breed assortiment van hoge kwaliteit producten geven we mensen­­­ de mogelijkheid optimaal van technologie te profiteren met als resultaat een productiever, duurzamer en veiliger leven.

3,2

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Ik heb twee stopcontactkubussen…

Ik heb twee stopcontactkubussen gekocht. Bij allebei werken de USB-A aansluitingen niet. Ik heb een retour aangevraagd. Daar gaan ze nu moeilijk over doen want ik moet een video maken over wat er fout gaat die moet ik gaan opsturen en dan pas gaan ze verder met de retour afmelding. Ze doen er dus alles aan om niet de kapotte spullen terug te hoeven nemen.... en ze houden zich dus ook niet aan hun 30 dagen retour beleid. Wordt vervolgt.....

Aangezien ik geen zin om video's te uploaden met wetransfer, heb ik er voor gekozen om dan maar op eigen kosten de boel te retourneren. Dit omdat ik totaal geen vertrouwen in deze chinese producten heb. Ik heb op 27-1 een retour aangemeld wacht nu op 30-1 nog steeds op een vervolg zodat ik kan starten met de retourverzending. Wordt vervolgt...

28 janvier 2026

Ik had een wereldstekker besteld

Ik had een wereldstekker besteld. Snel geleverd dat wel. Maar de stekker blijkt niet goed geschikt voor Australië. Als je de stekker (schuin geplaatst pinnen) in het stopcontact stopt komt hij tegen een schakelaar aan die direct boven het stopcontact zit (komt daar vaak voor). Dus niet bruikbaar. Als de schuine plaatsing van de pinnen andersom was geweest was het probleem er niet. Teruggestuurd en een flink bedrag om het terug te kunnen sturen … zo bleek.

5 février 2025