voorbeeldsollicitatiebrief.info Avis

1,3

Een proefabonnement van 7 dagen voor 1,99 aangekocht. Binnen die week werd er 17,95 afgeschreven Van Topbrief.nl zonder toestemming Abonnement binnen 7 dagen opgezegd en m’n geld terug geb... Voir plus

Wat een bedrijf. Je maakt een brief, daar moet je voor betalen, dat is natuurlijk heel normaal. Maar daarna... krijg je een abonnement voor 17.99. Maak je hier melding van, krijg je terug dat als j... Voir plus

3-4 mails verder vanwege dat ik mijn abonnement wil opzeggen overschrijven ze me 2x 19 euro waarvan ik er eentje heb teruggeboekt. Moeten ze de mails maar lezen en reageren. Ook jammer dat ze geen tel... Voir plus

Je gaat een abonnement aan. Vervolgens heb ik netjes betaald en krijg vandaag weer een herinnering. met 20 euro erboven op dat noemen ze een chargeback boete. Betalingslink was 17,99 en de chargeb... Voir plus

Mauvais

N'a pas répondu aux avis négatifs

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Prima

Allemaal heel persoonlijke brieven waar je ideeën uit kan halen om je eigen brief samen te stellen! Niet de bedoeling om klakkeloos te kopiëren.

27 octobre 2016

Prima sollicitatiebrief

Prima uitgebreide sollicitatiebrief om zelf mee aan de slag te gaan. Ik heb hem gebruikt als kapstok. De zinnen zitten taalkundig ook goed in elkaar. Omdat de brief veel verschillende alinea's heeft kan je er makkelijk zelf mee aan de slag gaan.

26 octobre 2016

Té slecht

Ik vind de sollicitatie brief veel te enthousiast overkomen. Heb hem zelf gebruikt en ben keihard afgewezen.

26 octobre 2016

Heel nuttig!

Ik heb erg veel aan deze website gehad voor het schrijven van een sollicitatiebrief

25 mai 2016

Nette brieven

Zeer nette brieven en veel keuze. Wel paar kleine dingetjes moeten aanpassen om het persoonlijker te maken.

super fijn!

totaal niet sterk met sollicitatiebrieven schrijven. heel fijn dat er een site als deze is. ik laat graag voor jullie een review achter. nogmaals bedankt!

24 mai 2016

Eindelijk geen uren schrijven meer

Ik ben niet erg goed in perfect Nederlands. Deze site is echt handig! Ik hoef niet bang tte zijn dat het bedrijf mijn brief niet goed vind. Het kost maar heel weinig en toch heb je meer kans op werk. Top!

Erg handig

Goede voorbeelden en makkelijk vindbaar. Ook fijn dat ik gewoon een brief kan downloaden ipv kopiëren!

Aanrader!

Super goede voorbeelden die mits wat personalisatie meteen bruikbaar zijn! Heb dankzij deze voorbeelden ook meteen een job gevonden. AANRADER!!!

Top!

Veel aan gehad.

Logo de voorbeeldsollicitatiebrief.info

Réponse de voorbeeldsollicitatiebrief.info

Beste Maarten, fijn om te horen dat je er veel aan hebt gehad. Succes met solliciteren.