Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Iets besteld en niet geleverd! Niets kopen op deze website, zijn oplichters! Stom dat ik niet eerder reviews van deze website heb gelezen, maar een les voor de toekomst!

Noté 4 sur 5 étoiles

Het bestelde was niet zoals omschreven. Via de mail aangegeven en men heeft direct gereageerd. Kon ander soortgelijk artikel geleverd krijgen of geld terug. Heb voor het laatste gekozen. Vooral het sn... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Service is goed: Na 5 dagen niks vernomen te hebben , Werd ik meteen beantwoord na een e-mail met excuses dat door omstandigheden de levering iets verlaat. Intussen verder gegoogld over mijn gekochte... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

De leukste producten en acties voor de beste prijs vind je bij Voordeelhunter. Hoe leuker het product, des te scherper de prijs en des te meer tevreden klanten.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Aankoop gedaan via deze site

Aankoop gedaan via deze site.
Nog steeds geen pakket na 14 dagen.
Ik heb het gevoel alsof ik hier ben opgelegd .
Telefonisch steeds hetzelfde bandje dat ze niet bereikbaar zijn en alsook dat mijn pakje bij Bpost ligt maar daar weten ze van niets .
Niet zuiver naar mijn gedacht , pas op als je hier koopt

1 août 2021

Réponse de Voordeelhunter B.V.

Dag Tom, Zou je ons een email kunnen sturen met je ordernummer naar klantenservice@voordeelhunter.nl? Dan gaan wij voor je uitzoeken waar het pakket blijft. Met vriendelijke groet, Jennifer

Echt een klucht 5 a 7 dagen verzending

Echt een klucht 5 a 7 dagen verzending. Ondertussen zij' we die al lang voorbij en als je vragen steld ja het pakje zit bij b post? Sorry. Nog niks van mail ontvangen dus denk na als je bestelling doet

23 juin 2021

Réponse de Voordeelhunter B.V.

Beste Frank, Dank voor je beoordeling. Echter, is de mail wel degelijk beantwoord. Het komt alleen wel vaker voor helaas dat de mail in de ongewenste/spam box terecht komt. Met vriendelijke groet, Jennifer

Noté 3 sur 5 étoiles

Service is goed

Intussen verder gegoogld over mijn gekochte WiFi deurbel bij Voordeelhunter. En tot mijn verbazing is het elders € 20 goedkoper. En dat is niet alleen uit China. Jammer.

7 juin 2021

Réponse de Voordeelhunter B.V.

Beste Robert, Spijtig om te lezen! Helaas heeft ieder bedrijf andere inkoopprijzen en zo dus ook verkoop prijzen. Wij kunnen niet dezelfde prijzen hanteren als al onze conculega's. Met vriendelijke groet, Jennifer

malafide organisatie

wij hebben 2x multi-functionele hoge druk sproeiers besteld. Dezelfde dag is wel het geldbedrag geincasseerd maar levering is uitgebleven.
Voordeelhunter is bewust via bandje telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op mails, muv bevestiging ervan.
Dit bedrijf heeft de schijn tegen een malafide organisatie te zijn die wel het geld incasseerd maar haar leveringsverplichting niet nakomt.

1 juin 2021

Réponse de Voordeelhunter B.V.

Beste Aad, Dat is erg jammer om te lezen! In uw specifieke geval was het eerste pakket blijkbaar zoek geraakt bij de post. Wij hebben u daarna het product opnieuw verzonden. Met vriendelijke groet, Jennifer

Superservice!

Hele goede service en overzichtelijke webshop! Het product wat ik had besteld was snel geleverd en kwam in goede staat aan . Zeker een aanrader:)

8 avril 2021

Top ervaring!

Overzichtelijke website, goede prijs\kwaliteit verhouding en netjes op tijd geleverd! Ga zo door!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Vlotte levering. Product in goede staat, voldoet aan alle verwachtingen. Overzichtelijke webshop.

Noté 5 sur 5 étoiles

Top en integere webwinkel !

Meerdere producten besteld. Altijd super goed geholpen. Pakket netjes op tijd en netjes ingepakt binnen gekregen. Ondanks de COVID drukte houd Voordeelhunter zich stipt aan de verzendtijden. Product geretourneerd omdat het niet bij mij paste, gemakkelijk en binnen 12 uur het geld terug gestort gekregen. TOP SERVICE !

Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus