Vossabia Avis 6 730

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

L'entreprise a répondu

Veldig fornøyd med produktene, Shampoen er fantastisk for håret, helt sluttet med balsam. Tindved er kjempegod til ansikt og en bonus er at jeg har brukt den på neglene som var så tynne og flaket seg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Lett bestilling, rask levering. Har kun prøvd håndkrem men har opplevd et fantastisk resultat. Et overraskende pluss har vært styrking og reparasjon av mine sprø, myke og ødelagte negler. Ga håndkreme... Voir plus

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Vossabia is a Norwegian brand specializing in natural and organic skincare and haircare products made by hand since 2004. They harvest wild plants and use raw materials from their own bees to produce sustainable, healthy, and powerful wellness products. The company emphasizes holistic health and balancing through nature's resources, offering products that are good for both people and the environment. Their products are handmade on their farm near Voss, Norway, with a strong focus on ethical and responsible sourcing.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

7 k avis

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Veldig god service

Veldig god service, rask levering og hyggelige folk. Har hittil prøvd Bringebærlepper og Solkrem f.20 og er utrolig fornøyd! Gode og drøye produkter. Gleder meg til neste ordre kommer og jeg endelig skal få prøvd Ringblomstsalven og noen andre produkter 😍

16 avril 2026

Réponse : Vossabia

Tusen takk for at du legg merke til servicen vår – det betyr mykje 😊 Og så kjekt å høyre at produkta våre fungerer godt for deg – tusen takk for tilbakemeldinga 🐝

Sensuell

Bestilte tre produkter, foreløpig kun prøvd sensuell, og den var fantastisk!

14 avril 2026

Réponse : Vossabia

Tusen takk for den fine tilbakemeldinga di – det set me stor pris på 😊

Skikkelig gode produkter

Skikkelig gode produkter! Tindved og nesle nattkremen, augebalsam, bringebærlepper, kamillebalsam, skogen på kroppen og ringblomstsalven er blitt fast inventar i denne heimen ❤️

Réponse : Vossabia

Tusen takk for dei fine orda dine – slike tilbakemeldingar betyr mykje for oss 🌸

Er bare sååå imponert over hva du har…

Er bare sååå imponert over hva du har fått til av unike produkter.Det beste er jo at det ikke er noe tull i dem.Helt rein og ufarlig...og så funker de.Er også imponert over at du bygger et hus for produksjonen.Det vidner om at du har masse gode kunder som også er kjempefornøyd med produktene dine.Masse lykke videre med alt det du gjør.
Så koselig også å se videoene av produksjonen...og det du finner i naturen og alt det du sender til alle oss❤️❤️❤️

Réponse : Vossabia

Me blir veldig glade for slike meldingar – tusen takk for at du deler 🤗 Og veldig kjekt å høyre at produkta våre fungerer godt for deg – tusen takk for tilbakemeldinga 🐝

Mine øynelokker hovnet opp etter å ha…

Mine øynelokker hovnet opp etter å ha brukt kremmen over natta. I tillegg ble jeg hoven under øynene.

Réponse : Vossabia

Hei! Tusen takk for at du deler di erfaring. Så utrulig leit å høyre at du reagerar på Augebalsamen vår, eg håpar det går bra med deg no! Kontakt oss gjerne på epost så skal du få informasjon om fornøydgarantien vår, om du ynskjer å nytte deg av den. Beste helsing Vossabia🐝

Kvalitetsprodukt produsert på Voss i…

Kvalitetsprodukt produsert på Voss i Norge. Bare naturlige ingredienser, ingen annet tull og vas. Anbefales på det sterkeste!

Réponse : Vossabia

Tusen takk for den gode tilbakemeldinga di – det gjer oss veldig glade 🌿

Veldig fornøyd

Naturlige produkter som føles bra ut på huden! Vært fast kunde i flere år.

Réponse : Vossabia

Så kjekt å høyre at produkta våre fungerer godt for deg – tusen takk for tilbakemeldinga 🐝

Salvene mykgjør huden godt

Salvene mykgjør huden godt.
Deodoranten er bare helt fantastisk. Virker hele dagen også ved trening

Réponse : Vossabia

Koseleg å høyre at du likar produkta våre, og tusen takk for at du deler erfaringa di 😊

Subtil og komfortabel

Leppepomaden ga en subtil farge og føltes behagelig på leppene samtidig som den ikke inneholder irriterende kjemiske stoffer :)

5 mars 2026

Réponse : Vossabia

Me blir veldig glade for slike meldingar – tusen takk for at du deler 🤗

Gode produkter

Prøver ut produktene litt etter litt og så langt er jeg godt fornøyd.

Réponse : Vossabia

Veldig kjekt å høyre at du er nøgd med produkta våre 🐝

Veldig fornøyd

Fikk varene raskt og det er gode produkter.

Så hyggeleg å lese tilbakemeldinga di – tusen takk 😊

Sjampoen er behagelig å bruke

Sjampoen er behagelig å bruke. Lukter godt, men det er en del floker etter vask. Ellers er jeg fornøyd 😁

Réponse : Vossabia

Tusen takk for at du deler erfaringa di med oss 🌿 Dersom du får floker etter vask, kan vi anbefale hårserumet vårt. Dette serumet roer ned ein sensitiv hovudbotn, tilfører fukt og gjer håret silkemjukt og glansfullt. Bruk det regelmessig for å gje håret glans, styrke og ein sunnare utsjånad.