Prima masterclass, informatief. Goed bedrijf waar je met je vertrouwen heen kunt gaan. Wakker !!
Lisez les avis des autres
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Gespecialiseerd in het oprichten van BV’s en het omzetten eenmanszaak of VOF naar BV als echte BESCHERMENDE VENNOOTSCHAP.
Coordonnées de contact
Computerweg 2, 3542 DR, Utrecht, Pays-Bas
- 0346-555797
- pvanrijswijk@vrbadvies.nl
- vrbadvies.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Eerlijk financieel advies
Ik had onlangs het genoegen om financieel advies in te winnen bij Pim van Rijswijk, die niet alleen over een schat aan kennis en expertise beschikte, maar ook blijk gaf van een opmerkelijk niveau van eerlijkheid en morele integriteit. Zijn oprechtheid en ethische benadering waren echt verfrissend en onderscheidde hem van andere financiele professionals die ik in het verleden ben tegengekomen. Een van de kwaliteiten die mij opviel, was de toewijding om onbevooroordeeld advies te geven afgestemd op mijn specifieke behoeften.
Ik raad hun diensten ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar financiele begeleiding, wetende dat ze goed advies zullen krijgen van een professional die oprecht geeft om het welzijn van hun klanten.

Verhelderend & Persoonlijk advies
Naast de deskundigheid was het vooral een zeer prettig gesprek die niet alleen op zakelijk vlak, maar juist ook op privé vlak mooie nieuwe inzichten gaf. Sommige gesprekken in je leven zijn anders dan anders, dit was er zeker een voorbeeld van. Als je als ondernemer een vervolgstap wilt maken en zeker niet alleen voor financiele-/ fiscale zaken is een gesprek met Pim dus een absolute aanrader. Hij prikkelt, integreert en zorgt voor impact na dit adviesgesprek.

Réponse de Vrbadvies
Snelle reactie en persoonlijk contact
Niet alleen in Pim van Rijswijk een goede spreker in talkshows, wat helemaal super is, is dat hij persoonlijk contact en supersnel met mij opnam, nadat ik wat fiscale vragen gesteld had. En de tijd nam om zich in de situatie te verdiepen. Een hoopvolle start van een mogelijke samenwerking.

Réponse de Vrbadvies
Ik ben een nederlandse ondernemer in…
Ik ben een nederlandse ondernemer in zowel Nederland, Roemenië als Noord Cyprus. Voor de boekhouding in Nederland doen we alles met VRB Advies, een perfecte oplossing door de ruime praktijk ervaring van het VRB Advies team. Buiten dat, wil ik als ondernemer, alleen werken met andere ondernemers en zeker niet met de grote advieskantoren die de klant als een anoniem nummer behandelen. Het fijne van VRB Advies is dat de eigenaar, Pim van Rijswijk, altijd zelf bereikbaar is voor een kopje koffie. Kortom: VRB Advies staat midden in de samenleving voor en door ondernemers!

Réponse de Vrbadvies
Pim is een man met een visie die hele…
Pim is een man met een visie die hele mooie en innovatieve oplossingen bedenkt voor zijn klanten.
Bij VRB aan boord weet je dat je voorop loopt qua mogelijkheden en er geen kansen voor jouw organisatie blijven liggen.

Réponse de Vrbadvies
VRB voorziet ons al jarenlang van…
VRB voorziet ons al jarenlang van eerlijk en kundig advies. Fijne samenwerking met een fijne club mensen!

Al 10 jaar een fijne samenwerking
Ik werk al 10 jaar heel prettig samen met Pim en zijn collega's. We spreken elkaar zeer regelmatig en maken altijd duidelijke afspraken met elkaar.

Réponse de Vrbadvies
Al bijna 2 jaar zaken gedaan met VRB…
Al bijna 2 jaar zaken gedaan met VRB dienstverlening waarbij ik voornamelijk werkte voor het softwarebedrijf dat zij gebruikte. Het bedrijf streeft er naar om zo makkelijk moge dienstverlening te hebben voor hun klanten waarbij gemak en automatisering voorop staat.
Zelf kan ik dus niet veel over de dienstverlening vertellen echter wel uit eigen ervaring dat het bedrijf het best doet te ontwikkelen en de klant centraal te stellen

Réponse de Vrbadvies
Onlangs weer een goede samenkomst gehad…
Onlangs weer een goede samenkomst gehad bij VRB .
Na keurig en vriendelijk ontvangen te zijn door de dame
van de receptie .
Heb ik een goed advies gesprek gehad met Pim van Rijswijk.
Tijdens dit gesprek hebben we de huidige economische tijd en de verwachte toekomst tegen het licht gehouden.
Hier kwamen zaken naar voren maar ook antwoorden en goede tips welke ik goed kan gebruiken en ook in de toekomst zal toepassen.

Prima kantoor
Ik ken VRB al een jaar of 10 en heb gewoonweg goede ervaringen. Afspraken worden nagekomen, je wordt geholpen en je merkt dat er veel kennis aanwezig is.

Professioneel en eerlijk advies
Professioneel en eerlijk advies, erg prettig in de omgang. Heel erg bedankt! Ten zeerste aan te raden.

Betrouwbare partner
Ik heb recent een aantal keer zakelijk advies gehad van Pim van Rijswijk. Hij reageert snel en denkt goed met je mee. Ik kan hem zeker aanbevelen.

Prima advies, leuke club
Wij doen al jaren zaken met Pim en zijn team en kunnen eigenlijk alleen maar positieve input geven. Mede door de reviews die ik zie - waarin het team en Pim van Rijswijk aardig worden afgebrand- leek mij enig tegenwicht hier wel op zijn plek. Dit verdienen zij zonder meer. Klagers zoeken een podium. Dat zouden tevreden klanten ook eens wat vaker moeten doen. Zeker als hierdoor op dit soort platforms een vertekend beeld ontstaat.
Waar gewerkt worden, vallen spaanders. Gelukkig is onze ervaring enkel positief en zouden wij hen zonder enige aarzeling aanbevelen voor fiscale adviezen, administratie en/of aangiften.

Réponse de Vrbadvies
Al jaren lang een fijne samenwerking…
Al jaren lang een fijne samenwerking met de VRB adviesgroep, de kwaliteit van hun advies en diensten is van topklasse. De VRB Adviesgroep heeft me geholpen met het opzetten van een effectieve belastingstrategie en bedrijfsstructuur die me heeft geholpen om geld te besparen en mijn bedrijf efficiënter te runnen. Ik waardeer de zorg en het vakmanschap dat ze in elke stap van het proces hebben gestoken.
Kortom, ik kan de VRB Adviesgroep van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele, deskundige en klantgerichte adviesdiensten. Hun expertise en toewijding aan klanttevredenheid maken ze tot een van de beste adviesbureaus die ik ooit heb gebruikt.

Réponse de Vrbadvies
Vanuit BNR werken we op een prettige…
Vanuit BNR werken we op een prettige manier samen, duidelijk in communicatie. Zeker een goede relatie!

Réponse de Vrbadvies
Onkundig slecht georganiseerd bedrijf…
Onkundig slecht georganiseerd bedrijf wat zijn zaken totaal niet op orde heeft, naast de riante tarieven voor de zogenaamde service draait de klant op voor uitstel boetes bij de belastingdienst omdat nota bene VRB zijn planning en zaakjes niet op orde heeft en uitstel op uitstel vraagt.
Vermijden dit bedrijf!!!
Update
Na telefonisch contact met Pim excuses verkregen voor de werkwijze van VRB en heeft hand in eigen boezem gestoken wat wordt gerespecteerd.
Bij deze is het voor ons afgedaan

Prettige ervaring
Goede communicatie en er wordt fijn meegedacht.
Prettige ervaring met dit bedrijf.

Réponse de Vrbadvies
Is vooral gericht op het maken van…
Is vooral gericht op het maken van eigen winst en niet van de klant. Bij zo een bedrijf hoort het juist andersom.

Erg dure boekhouder
Erg dure boekhouder die alleen maar aan zijn eigen zak denkt. Heeft mij bijna een fortuin gekost.

Réponse de Vrbadvies
Een bedrijf met een 'uurtje factuurtje'…
Een bedrijf met een 'uurtje factuurtje' mentaliteit waar misbruik van wordt gemaakt.

Réponse de Vrbadvies
En savoir plus sur les différents types d'avis.