Wadskjærforlag Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg kan give Andreas Valentin Wadskjær Petersen og Wadskjær Forlag mine bedste anbefalinger. Jeg synes der ydes et ordentligt samarbejde, som er kompetent. Klar og tydelig kommunikation. Desuden har A... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Éditeur
  2. Maison d'édition
  3. Librairie

Écrit par l'entreprise

Udgiver af bøger i høj kvalitet! Wadskjær Forlag har eksisteret siden 2019, hvor vi udgav de første to bøger. I 2020 udgav vi igen to bøger, mens forlaget virkelig fik fart på i 2021. He udgav vi hele 20 bøger, mens hele 30 bøger udgives i 2022, og et lignende antal i 2023. Forlaget er især specialiseret i fag- og sagprosa samt børnebøger, men modtager bøger til vurdering inden for alle genrer. Wadskjær Forlag er startet af cand.mag. Andreas Valentin Wadskjær Petersen i 2019, hovedsageligt med en ideologi om udgivelse af arkæologisk faglitteratur. Igennem sit arbejde som publicerende arkæolog blev han bekendt med de forskellige processer i forbindelse med bog- og artikeludgivelser, herunder bl.a. økonomien bag. De store udgivere, som beskæftiger sig med arkæologi, har utroligt høje økonomiske krav for bogudgivelser, og samtidig betaler de ikke royalties til forfatterne. Derfor blev forlaget oprettet for at producere arkæologisk faglitteratur i høj kvalitet uden udgifter for arkæologer og museer. I dag fylder arkæologien en mindre del i forlagets udgivelser, men forlaget er fortsat opsat på at hjælpe arkæologer med at udgive deres forskning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Andreas og hans forlag Wadskjær Forlag…

Andreas og hans forlag Wadskjær Forlag får mine varmeste anbefalinger. Jeg har udgivet bogen 360 grader rundt om seksuelle overgreb - Aftryk i krop, følelser og relationer, hos forlaget. Bogen er skrevet sammen med Anette Vinston Ritz. En lang og lærerig proces, hvor Andreas, redaktør, korrekturlæser, mm har højnet læsevenligheden af vores værk. En gave med et fagligt forlag der samtidig er nærværende. Jeg håber at kunne udgive flere bøger igennem dem. Og anbefaler dem til alle jeg møder, der overvejer at udgive deres egne værker. Tak for hjælpen ! De bedste hilsner Camille Somaya Darre

10 septembre 2025

Kære Camille
Tusind tak for de flotte ord! Vi ser meget frem til at modtage endnu et manus fra din/jeres hånd :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Wadskjær Forlag er et ambitiøst forlag…

Wadskjær Forlag er et ambitiøst forlag og samarbejdet med forlaget har været positivt og professionelt. Kommunikationen har været god og jeg har haft en nyttig dialog med min redaktør under hele færdiggørelsen af bogen. Jeg kan give Wadskjær Forlag mine bedste anbefalinger.
31. maj 2026
Sven-Erik Svehag

31 mai 2026

Kære Sven-Erik
Andreas Wadskjær,
Forlagschef og stifter af Wadskjær Forlag

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har skrevet to bøger via Wadskjær…

Jeg har skrevet to bøger via Wadskjær forlag, og begge har været en rigtig god oplevelse. Der var personlig kontakt med Andreas, og jeg oplevede vejledning, støtte og professionel håndtering af hele processen. Jeg var meget taknemmelig for at udgive mine bøger her, og har allerede anbefalet flere andre at gøre det samme.

24 mai 2026

Kære Laura
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi glæder os meget til arbejdet med din tredje bog :)
Andreas Wadskjær, Forlagschef og stifter af Wadskjær Forlag

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse at arbejde med…

Fantastisk oplevelse at arbejde med Andreas og teamet bag. Der er er ingen tvivl om, at der er pres på, ift. vækst af udgivelser. Men jeg oplevede fortsat personlige henvendelser og en lyst og vilje til at gøre bogen så god som muligt.

Klare anbefalinger herfra 😊

15 mai 2026

Kære Mikkel
Andreas Wadskjær, forlagschef og stifter af Wadskjær forlag

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg giver mine varmeste anbefalinger…

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til forlægger Andreas Wadskjær, som har udgivet tre af mine romaner - som alle har opnået lektørudtalelser med anbefalinger om hjemkøb til bibliotekerne.
Jeg sætter stor pris på vores gode og ligeværdige samarbejde. Andreas har hele vejen igennem inddraget mig, lyttet og imødekommet mine forslag og ønsker, i de mange beslutninger der skulle tages gennem den lange proces, det er at komme fra eget manuskript til en færdig bog, som skal kunne klare sig i verden. Jeg glad for processen, stolt af resultatet. Og glæder mig over, at vi fortsætter samarbejdet.

19 mai 2026

Kære Stine,
Tusind tak for de utrolig flotte ord og for din tillid gennem hele processen.
Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med dig og være med på rejsen fra manuskript til færdige bøger. Vi sætter stor pris på vores samarbejde, dine idéer og den åbenhed og dedikation, du møder processen med.
Og så er vi selvfølgelig også enormt glade for den flotte modtagelse bøgerne har fået med lektøranbefalinger til bibliotekerne. Det er virkelig velfortjent.
Vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet fremover.

Andreas Wadskjær, Forlagschef og stifter af Wadskjær Forlag

Pålidelig

God vejledning, pålidelig, omhyggelig opfølgning i hele forløbet fra efteråret 2024 til nu.

15 mai 2026

Kære Palle
Tusind tak for den fine anmeldelse :) Vi er glade for at du har syntes godt om forløbet indtil nu.
Andreas Wadskjær, Forlagschef og grundlægger

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra en forfatters vinkel er Andreas god…

Fra en forfatters vinkel er Andreas god og nem at arbejde sammen med. Han svarer hurtigt og griber mine idéer. Han har nogle spændende emner på tapetet og har vækstet en del, siden min første bog udkom! Han er fair og rimelig i sine løsninger og priser - både som udgiver, men også i forhold til prissættelse af bøger. Køb bøger og udgiv hos Wadskjær forlag, han er ikke som de andre! :-)))

14 mai 2026

Kære Louise
Tak for den fine anmeldelse! Det er jo heldigvis nemt at gribe dine ideer, når de altid er så skarpe ;)
Andreas Wadskjær, Forlagschef og grundlægger

Wadskjær Forlag kan anbefales

Wadskjær Forlag kan anbefales. Søde kompetente mennesker og med stor ekspertise i markedsføring og salg

14 mai 2025

Réponse de Wadskjærforlag

Tak for den fine anmeldelse :)

Ronkedoren

Det manuskript jeg sendte til forlaget blev modtaget med åbenhed og interesse, og vi nåede hurtigt frem til at kunne skrive kontrakt. Jeg har hele vejen igennem fået en god behandling, og især samarbejdet med min redaktør har været langt mere givende end noget jeg før har oplevet. Nu er bogen kommet, den har fået en fin lektør, så nu går jeg bare og håber på omtale i de andre medier. vh Mogens Lyhne

29 janvier 2026

Kære Mogens
Mange tak for den fine anmeldelse, og også for et behageligt forløb hele vejen fra at skrive kontrakt til udgivelse! Lad os krydse fingre for et fint bibliotekssalg og en masse yderligere omtale!

Noté 5 sur 5 étoiles

I gode hænder gennem hele processen

I gode hænder gennem hele processen. I redaktionen blev der lagt vægt på at sproget var 'min stemme' uanset hvilke ændringer vi arbejdede med. Desuden skal forlaget roses for markedsføringen af romanen.

23 janvier 2026

Kære Palle
Mange tak for den fine anmeldelse!
Andreas Wadskjær,

Noté 4 sur 5 étoiles

Forhåbentlig en stor fremtid for forlaget

Ung chef med meget stort engagement. Jeg håber på en stor og smuk fremtid for forlaget.

6 août 2025

Kære Jørgen,
Mange tak for den fine anmeldelse og får din ønsker for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønt forlag, med øje for unikke værker

Jeg er så utrolig glad for, at Wadskjær forlag står for at udgive mine værker, og jeg føler mig i de bedste hænder!
Derudover er jeg selv glad læser af flere udgivelser fra forlaget og kan varmt anbefale de værker, som søsættes af Andreas og hans team.

28 août 2025

Kære Birgitte
Det er vi simpelthen så glade for at høre :) Og vi ser fremt til et fortsat langt samarbejde!

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionelt forlag og fair kontrakter

Professionelt forlag og med aftaler der i langt højere grad, end andre forlag, tilgodeser forfatteren. Jeg har kun været glad og tilfreds for mit samarbejde med Wadskjær Forlag de sidste 5 år og håber vi får mange gode år sammen fremover også.

25 août 2025

Kære Christina
Tusind tak for de flotte ord! Vi har også kun været glade for at have dig ombord og håber ligeledes på mange gode år fremover :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Wadskjær Forlag gav mig en chance

Jeg fik mulighed for at udgive en bog, fordi forlæggeren Andreas Wadskjær turde bakke projektet, selvom jeg ikke har udgivet før og ikke er kendt.
Vi havde lidt kommunikationsproblemer, mest fordi jeg var uerfaren og ikke vidste, hvad jeg skulle spørge om og iøvrigt befandt mig i en anden tidszone. Til andre forfattere: Tænk over alle variabler og potentielle problemer på forhånd. Forhør og research. Forlæggere er ikke tankelæsere.Jeg følte mig taget alvorligt, men jeg ville gerne have haft mulighed for at kommunikere direkte med den grafiske designer.

2 septembre 2024

Kære Bibs
Tak for den fine anmeldelse, på trods af kommunikationsproblemer, dem må vi tage til efterretning, så fremtidige debutanter kan føle sig endnu mere sikre :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er et fantastisk forlag

Det er et fantastisk forlag. Jeg udgav en børnebog hos dem i 2024, og gennem hele processen var de meget støttende, venlige og professionelle.

24 août 2025

Kære Anzhelika
Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse!
Og herligt at vi forsat oplever succeser i 2025 på bogen :)

Fantastisk forlag

Nu har jeg udgivet min 4. Børnebog gennem Wadskjær Forlag, med stor glæde og tilfredshed.
Andreas er fantastisk at arbejde sammen med og man har, som forfatter en stor autonomi og medbestemmelse i forhold til udgivelser.
Bøgerne på forlaget er af super høj kvalitet og jeg er stolt over at være en del af forlaget, og har bestemt tænkt mig at mine kommende udgivelser bliver gennem Wadskjær forlag. ❤️

23 août 2025

Kære Elisabeth
Tusind tak for de fine ord! Vi glæder os til at samarbejde om mange flere bøger i fremtiden!

En virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Wadskjærforlag, da jeg lavede en audioguide, som de udgav. Samarbejdet var professionelt, konstruktivt og meget positivt. Kommunikation og feedback fungerede upåklageligt, og jeg følte mig værdsat gennem hele processen.

Det er tydeligt, at Wadskjærforlag har stor respekt for både deres samarbejdspartnere og det færdige produkt. Jeg kan varmt anbefale dem som en engageret og professionel samarbejdspartner.

1 octobre 2024

Kære Morten
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Vi håber der kommer mere fra din side i fremtiden :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er godt tilfreds med Wadskjær som…

Jeg er godt tilfreds med Wadskjær som forlag, og som forfatter er jeg blevet mødt af en forlægger som 'tør' tage en chance med mig og udgive mangfoldigt litteratur. Det er et forlag hvor man mærker personlighed og professionalisme, og kort sagt er det et sted og et samarbejde jeg fortsat gerne vil være en del af.

Kære Stephanie
Tak for de fine ord! Vi glæder os meget til at hjælpe dine næste (i hvert fald) 2 bøger på vej!

Noté 5 sur 5 étoiles

Et mikroforlag med transparente værdimål

Blev anbefalet Wadskjær Forlag da jeg ønskede at udgive min debutbog. Forlaget udgiver ikke hvad som helst, og du får konstruktiv kritik på dit indsendte manuskript. Du bliver vejledt i rollen som ny forfatter, og du er aldrig i tvivl om hvor du er i udgivelsesprocessen. Der er plads til at være usikker i rollen og alligevel guides du, så du ikke mister gejsten. At udgive en bog er en lang proces. Andreas er ejer af forlaget og er nem og behagelig at være i kontakt med. Svarer hurtigt på spørgsmål og tager gerne imod feedback. I min egen proces har vi i samarbejde tilladt at afprøve nye PR veje i forbindelse med min udgivelse, og dette var desværre ikke en særlig god idé, da det var dyrt og uden fortjeneste. Men vi var enige om at den omkostning lå 50% på os begge. Royality er god og langt højere end ved de store forlag. Du har en egenbetaling på din udgivelse igennem forlaget, hvilket ikke er unormalt for debutudgivelser, hvor risikoen er størst, når du er ukendt forfatter. Tilgengæld har du mulighed for tilvalg af forskellige ydelser med rabatter.
Alt i alt et trygt forlag at udgive ved, hvor der nemt opstår følelse af fællesskab og samme visionære mål. Vi er alle interesserede i at vores bøger skal være af en professionel kvalitet med mulighed for god redaktionel sparring. Og her kan jeg kun give 5 stjerner, men pgs Andreas' ånd for bøger og os som fortattere, vilke jeg ønske, jeg kunne give forlaget 6 stjerner.

Kære Jeanette
Mange tak for den virkelig fine anmeldelse <3 Jeg kan også kun sige at du har været behagelig hele vejen igennem, og det var ærgerligt der ikke kom noget ud af den dyre pr-kampagne, men vi lykkedes heldigvis i fælleskab at løfte den opgave selv, så der alligvel kom en masse omtale :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kan helt klart anbefale Wadskjær…

Vi kan helt klart anbefale Wadskjær forlag til andre der ønsker at udgive en bog.
Et super seriøst og helt igennem professionel forlag. Vi har fået en super god behandling / vejledning i forbindelsen med udgivelsen af bogen både før og efter udgivelsen af bogen.
Andreas reagerer og handler hurtigt når vi har henvendt os til ham med evt. spørgsmål.
Vi føler vi bliver taget alvorligt.
Vi føler os helt trygge med forlaget i ryggen.

Kære Soongheei
Tusind tak for de rigtig flotte ord!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus