Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

God pris, mange bøger at vælge imellem. Overskuelig og enkel hjemmeside der er nem at bruge, sikker betaling og hurtig levering. Venlig hilsen Kirsten

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er overud tilfreds med booktok. God service og opfølgning. Vi havde problemer med DAO og pres leveringen. Jeg henvendte mig til FAO og booktok. De fulgte op på problemet og gav os en tilbage m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode priser, hurtig levering, men kan desværre kun give tre stjerner pga. dårlig emballering af bogen. Kassen var ikke lukket ordentligt, så bogen er desværre en smule beskadiget i ryggen. Ændret... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Det virkede fint med bestilling og den tid, det tog for at få bogen leveret. Til gengæld lever DAO simpelthen hen ikke op til, hvad jeg forventer. Da bogen er kommet frem og stillet ved hoveddøren, le... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Librairie

Écrit par l'entreprise

Booktok.dk er en dansk online boghandel med fokus på lave priser og inspirerende læseoplevelser. Hos os handler det ikke kun om at sælge bøger – vi vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige bog, der giver dig lysten til at læse mere. Vi tror på, at én god bog kan forandre alt. Vi tilbyder et kæmpe udvalg med over 1 million danske og engelske titler – fra romantiske romaner og spændende krimier til livsændrende selvhjælpsbøger. Vi udvider løbende sortimentet, så du altid kan opdage nye favoritter. Hos Booktok.dk sikrer vi altid lave priser – uden bøvl. Det skal være nemt og overkommeligt at købe bøger. Har du spørgsmål, er vores danske kundeservice klar til at hjælpe på support@booktok.dk.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

God pris

7 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bogen blev desværre beskadiget under…

Bogen blev desværre beskadiget under transporten.
Der kom hul på emballagen.
Måske er det en god ide med ekstra indpakning på selve bogen.

26 mars 2026

Hej Annette 😊

Øv, det er virkelig ikke fedt, når en bog ikke når frem i perfekt stand – det beklager vi selvfølgelig! 📦💔

Dejligt at vi fik løst sagen hurtigt for dig med en ny bog 🙌 Og tak for din feedback omkring emballagen – den tager vi helt sikkert med videre, så vi kan gøre det endnu bedre fremover.

God læselyst 📚✨

Rie // Booktok 💛

Handle et trygt sted

Kan sagtens anbefale at handle hos Booktok. Varen kom hurtigt og er i perfekt stand.

15 mars 2026

Hej CW.

Tak for din 5-stjernede anmeldelse – det gør os så glade at høre 💛📚

Dbh. Rie | Booktok

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og høj kundeservice

Hurtig levering og høj kundeservice.
Kan kun anbefales - her kan man trygt købe sine bøger.

16 mars 2026

Hej Frederikke.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Ha' en dejlig dag.

Rie, Booktok.dk

Hurtig levering!

13 mars 2026

Hej Helle.

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 📚✨

Dbh. Rie| Booktok

Super hurtig levering

Super hurtig levering

10 mars 2026

Hej Søren

Hvor er det dejligt at læse – tak fordi du tog dig tid til at skrive 🙌📖

Dbh. Rie| Booktok

Noté 5 sur 5 étoiles

Let at bestille og super hurtig…

Let at bestille og super hurtig levering 😀

9 mars 2026

Hej Lisa.

Tak for din 5-stjernede anmeldelse – det gør os så glade at høre 💛📚

Dbh. Rie | Booktok

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus