Habe 1000€ Gewinn erspielt und am 01.01.25 eine Auszahlung beantragt. Auf Emails kommt keine Antwort und die chat Funktion ist gar nicht nutzbar. Warum gibt es dieses Casino überhaupt noch wenn die... Voir plus
Wagerinox is niet bereikbaar. De email (5×)wordt niet beantwoord en live support werkt niet. Ik heb €300 gewonnen en laten uitbetalen, althans ik heb een verzoek tot uitbetalen gedaan maar ook daar w... Voir plus
Bitte aufpassen, bloß keine Einzahlung tätigen. Das Casino verfügt über keine Originale Lizenz. Sobald man eine Auszahlung tätigt, wird diese Ewigkeiten auf „Pending“ stehen. Ich selber ha... Voir plus
received my money within 1 hour after payout request
Information importante
Aucune trace de demande d’avis
DO NOT PLAY AT THIS CASINO
I requested a withdrawal on the 6th of December and it is still in 'Pending' state. I don't understand why this is taking so long? My account is already verified, so that can't be it.
EDIT: The withdrawal is still in Pending state after 12 days.... I have no hopes of getting a payout at this point.
EDIT 29/12 The withdrawal is STILL pending after more than 3 weeks. Do NOT play at this casino, they are scammers and do not pay out.
received my money within 1 hour after…
received my money within 1 hour after payout request