Jullie verlenen goede snelle service
Jullie verlenen goede snelle service, leuke kleding.
Wij besteden veel zorg aan de huiselijke, warme sfeer in onze winkel. Het is een winkel met een industriële look waar u terecht kunt voor kleding, schoenen, woonaccessoires, interieur en natuurlijk leuke cadeauartikelen.
Rogstraat 27, 5361GP, Grave, Pays-Bas
Jullie verlenen goede snelle service, leuke kleding.
Snelle service, oplossingsgericht, vriendelijk en natuurlijk een mooie outfit aangeschaft
Nemen direct contact op als een artikel niet meer vooradig is en snelle levering.
Het pakje bestelde ik net vóór m’n vakantie. Daarom belde ik op voor ik het bestelde om te horen wanneer het op de bus gedaan kon worden.
Ze heeft er gelijk werk van gemaakt en de andere dag was het in huis.
Goede snelle levering en service kreeg ik van ze.
In de fysieke winkel heel vriendelijk geholpen, vervolgens zoals afgesproken de verdere bestelling na telefonisch contact online afgehandeld. Daarna vlot thuis bezorgd. Ze hebben echt hun best gedaan om het naar wens te regelen.
Ik kom graag in de winkel maar dit keer een broek via de webshop besteld. Een dat later lag de broek klaar in de winkel.Top!
Geen 5 sterren, en dat heeft alleen te maken met de bezorging, die 3 keer was aangekondigd en niet verscheen.
Ik ben blij met mijn jurk, heerlijk met het warme weer. Wat ik erg op prijs stelde was dat het pakje mooi ingepakt was met een persoonlijk, handgeschreven kaartje erbij; een feestje om uit te pakken.. 5 sterren daarvoor!
Het pakketje wat ik ontving was echt een cadeautje om uit te pakken. Persoonlijke touch die een glimlach op mijn gezicht toverde.
Het pakketje is keurig op tijd bezorgt en ik ben ook netjes op de hoogte gehouden, toen ik belde over de mogelijke leverdatum heb ik een mail ontvangen met het track and trance nummer. Kleine tip heb ik het wat leuker verpakken ,f een kaartje erbij met veel plezier met je aankoop of zo !
Heel tevreden! Overzichtelijke site. Snel gevonden wat ik zocht. Product werd snel en netjes geleverd. Mooie kwaliteit voor een fijne prijs. Blij mee!
Heel leuk en vriendelijke personeel😊
Altijd fijn geholpen, ze geven je een goed advies.
Mooie leuke winkel, mooie kleding!
Een leuke winkel met een divers aanbod. Fijn, vriendelijk en oprecht geholpen. Ook de ruimte om rustig rond te kijken.
Leuke kleding en accessoires, enthousiast personeel wat graag met je mee kijkt en denkt!
Leuke mooie spullen voor in huis met daarnaast nog leuke kleding!
Top winkel met super personeel♡
En savoir plus sur les différents types d'avis.