Disgusting. Cancelled my order because of all the bad reviews, they can't give me my money back yet because 'it depends on the situation'. Now just waiting without any further information.

First they do not react on received shipment. Only after MY reclamation there is some action. MIND YOU PEOPLE, when returning the product the reimbursement is WITHOUT the shipping costs. Small time be... Voir plus

Buiten schuld niet geleverd, netjes binnen 12 uur reactie voorzien van oplossing. No Nonsens, gewoon direct tegen 0 afgeleverd. Alles bij elkaar een kostbare €10,- handel - €10,- nalevering -... Voir plus

Een item besteld maar na 3 weken nog steeds niet geleverd. Eerst netjes te woord gestaan door de customer service maar zodra je er op attendeert dat de levering niet doorkomt wordt het stil. Koop noo... Voir plus

1,5

Mauvais

N'a pas répondu aux avis négatifs

Waardeloos

Waardeloos. Portemonnee besteld welke ik nooit heb ontvangen. Reageren niet op de mails. Enkel een buitenlands nummer te vinden om te bellen. Wil je net als ik je geld kwijt raken? Bestel dan hier.

12 juin 2020

Tòch nog ontvangen

Helaas was de eerste bestelling van mijn mooie hartjes portefeuille zoekgeraakt, maar toen ik contact opnam heeft Walletking een nieuwe verzonden en die was er binnen 3 dagen!
Hartelijk bedankt Walletking!
Ik ben héél blij 😃🙏💖

12 juin 2020

De portemonnee was super

De portemonnee was super , keurig binnen de tijd verzonden. Alleen was de verpakking wat minder verzorgd. Een plastic verzendzakje. Geen doos oid

26 mai 2020

Kwalitatief goede produkten maar slecht qua informatie over levertijd

Kwalitatief goede produkten, vandaar toch een "goed" beoordeling.
Ik zou een uitstekend gegeven hebben als het leveringstraject beter te volgen zou zijn geweest. Nadat het een hele tijd onduidelijk is waar je pakketje zich bevindt krijg je op een gegeven moment een sms-je met de dag van levering die dan uiteindelijk niet klopt. Het werd twee dagen later. De levertijd is zowieso best lang maar dat vind ik geen ramp als je maar op de hoogte wordt gehouden.

14 mai 2020

Mooi product

Mooi product! even geduld hebben maar als je daar rekening mee houd, top service.

11 mai 2020

Het product overtreft de verwachtingen

Het product overtreft de verwachtingen. Solide portefeuille en professionele bekleding. Snelle competente service. Ik raad het iedereen aan die iets buitengewoons en origineels verwacht.

7 mai 2020

Nauwelijks informatie over moment van leveren

Bij online aankopen is het nu echt wel gebruikelijk dat de leverancier je goed informeert over het moment waarop je je bestelling kunt verwachten. Dat is bij Walletking niet echt het geval. Op de site wordt daar nauwelijks iets over gezegd en na de bestelling is een keer gemeld dat de zending gereed was voor verzending. Kortom, afwachten maar.

De levering was verder prima, het bestelde werd in goede orde ontvangen.

20 avril 2020