Rekommenderar Wallpoet flera gånger om! Jag har beställt från dem flera gånger och varje gång blir jag Såå nöjd! Dem har skapat otroligt vackra posters varje gång, och även om jag inte alltid har lad... Voir plus

Omvandlade mina foton till posters. Jättenöjd med både beställningsprocess och resultat. Enkelt att få till fina bilder med företagets filters. Jag ville till exempel göra mina bilder till svartvita p... Voir plus

Hemsidan är bra och ganska tydlig men efter att man har valt vad man vill ha och trycker för att fortsätta till betalning så skickar den än till en massa andra saker att köpa vilket förvirrade mig en... Voir plus

Fantastiskt på alla sätt! Kommunikation, bemötande, leveranstid, kvaliten på bilderna! Det enda som inte var perfekt var ramarna som var av för låg kvalitet och dessutom hade ena ramen en liten sk... Voir plus

1. Service d'impression de photos
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Boutique d'affiches

Create art from your photos & imagination! At Wallpoet you can create beautiful, personalized wall art in seconds! You can create your poster either from your own photos or by generating your own, unique AI images with our new product Wallpoet AI. Our poster designer was created together with experienced photographers and photo editors in Sweden and Scandinavia because we wanted everyone to be able to design posters from their own photos that has the same high quality in color, layout and paper as professional prints. All posters are printed on 200gsm matte premium paper.

4,6

Répond généralement dans un délai d'un mois

Premiumkänsla!

Så otroligt fin kvalitet på dessa posters! Mina mobilbilder kommer ut som riktiga konstverk i storlek 50x70! Rekommenderar verkligen :)

13 mars 2026

Vacker tavla!

Lätt att beställa, leverans till dörren både poster och ram. Resultatet var verkligen jättefint, supernöjd.

9 mars 2026

Inte helt nöjd med kvaliteten

Inte helt nöjd med kvaliteten. Ingen ”fotokänsla” utan mer en lite bättre nivå på en pappersprint med jobbkopiatorn. Tveksam att jag beställer igen. Synd för företaget känns genuint. Plus för snabb service.

16 février 2026

Brilliant quality

Brilliant quality. Just like the App shows.

I created 5 photos, using the black frames.
Turned out brilliantly.
Used my photos from my iPhone camera

13 février 2026

Så skuffende

Så skuffende! Jeg har betalt næste 700kr for et billede jeg skulle give i fødselsdagsgave.. jeg modtager et billede der er så grimt og med fejl. Den tekst der er på, er skæv, glider ud og bliver utydelig. Hele billedet er skævt. Det virkelig dårlig “printet” og det ikke selve billedekvaliteten. Men den tekst de har sat på og selve billedet der er printet skævt på.. der virkelig ikke særlig flot. Er så skuffet og ked af det, for nu kan jeg ikke aflevere den gave jeg havde set frem til at give.

14 février 2026

Helt ok, men dyrt!

Helt ok prints men dyrt.
Har beställt genom wallpoet några gånger.
Finns säkert motsvarande till bättre priser .

10 février 2026

Happy❣️

Jättenöjd med mina nu förvaltade foton
Bra material , känslan och rymd var behållen i tavlan
Välförpackat under transport.

30 janvier 2026

Fantastisk kvalitet och service

Fantastisk kvalitet och service! Porträtten blev otroligt vackra och överträffade alla mina förväntningar. Varje detalj och känsla fångades perfekt. Professionellt bemötande och smidig process från början till slut. Rekommenderas varmt

27 janvier 2026