Warberg Klinikken Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik brystreduktion pga hormonbehandling af kræft, er godt tilfreds. Det er lige ved motorvejen og gratis parkering. Kan anbefales.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun give Warberg Klinikken mine varmeste anbefalinger. Det, der virkede som en umulig opgave, blev løst mod alle odds. Da jeg skulle booke min operation, var der ingen ledige tider, og pga.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik foretaget en BFO-operation i går, og jeg har haft en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Personalet var utroligt professionelle og skabte en tryg og rolig stemning hele vej... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Supersøde og professionelle mennesker hos Warberg klinikken. Jeg er meget tilfreds efter min brystløft operation, som her efter 1 md er blevet helt perfekt. Mit ny look har i den grad styrket min s... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Clinique de chirurgie plastique

Écrit par l'entreprise

Warberg klinikken udfører de nyeste og mest effektive anti-age og kosmetiske behandlinger og operationer. Vi udfører alt fra fjernelse af modermærker, til den helt stor Mommy makeover operation. Hos Warberg Klinikken møder du yderst kompetent og professionelt personale. Vores medarbejdere sørger ikke kun for, at du er i trygge hænder, de har også solid erfaring inden for kosmetiske behandlinger og kirurgi. Klinikken er placeret i Hvidovre, hvor der er nem adgang og gratis parkering.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel og tryg og yderst…

Professionel og tryg og yderst kompetent

Hos Warberg klinikken får man simpelthen bare den bedste behandling og de flotteste resultater, alt sammen i trygge og rolige omgivelser. Filipe er super imødekommende, engageret og professionel der tager imod én lige så snart man træder ind af døren. Er SÅ glad for jeg endte ved warberg klinikken 🌸🌸❤️ Og det vigtigste af alt så kan Filipe virkelig udøve mirakler ...
Kan klart anbefales!
* * * * * herfra <3

19 février 2019

Kære Lise.
1000 tak for alle de flotte ord. Det betyder så meget for os! Vi glæder os til at se dig i klinikken igen, til forhåbentlig flere små mirakler:-)

Warberg Klinikken

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun på mit varmeste anbefale…

Jeg kan kun på mit varmeste anbefale Warberg klinikken. De er rigtig søde og virkelig dygtige. Jeg er meget tilfreds. Lokalerne er hyggeligt indrettede og der er pænt og rent. Man er helt sikkert i trygge hænder.

11 janvier 2019

Réponse de Warberg Klinikken

Kære Julie, 1000 tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os! De bedste hilsner fra Warberg Klinikken

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tilfreds med service og…

Super tilfreds med service og behandlingens virkning, mange tak :)

8 janvier 2019

Réponse de Warberg Klinikken

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dit resultat! De bedste hilsner Warberg Klinikken

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid fantastisk og professionel…

Altid fantastisk og professionel behandling og til rigtig gode priser. Stol på Filipe og hans øjne, han ved præcis hvad der er godt for dig! I found my place >3 Bine

7 janvier 2019

Réponse de Warberg Klinikken

Kære Sabine, hvor er vi glade for din anmeldelse! Tak for den. Vi glæder os til at se dig i klinikken igen. Med venlig hilsen Warberg Klinikken

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og effektive produkter.

Det er nemt at bestille i Warberg klinikkens webshop, og jeg fik min serum allerede dagen efter. Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb og bestemt også effekten af den.

Réponse de Warberg Klinikken

Kære Mie. Tak fordi du gav dig tid til at anmelde os. Hvis du gerne vil vise os dit resultat, er du meget velkommen til at sende det til os:-) Vi håber at se dig herinde igen. Med venlig hilsen Warberg Klinikken

Super tilfreds!

Tryg og professionel, kan varmt anbefaledes.
- jeg har ihvertfald fundet min klinik!

Réponse de Warberg Klinikken

Tusinde tak for din tilbagemeldig! Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os. Vi ses igen! Med venlig hilsen Warberg Klinikken

Super god service

Super god service! Der blevet informeret grundigt om behandlingen, så man vidste man var i trygge hænder. Resultatet var også yderst tilfredsstillende!

Réponse de Warberg Klinikken

Kære Sandra, 1000 tak for din anmeldelse! Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet af behandlingen. Det betyder meget at vores kunder føler sig trygge! Vi glæder os til at se dig igen! De bedste hilsner Warberg Klinikken

Noté 5 sur 5 étoiles

Min oplevelse hos Warberg klinikken var tryg og behagelig

Har haft en fantastisk god oplevelse hos Warberg klinikken og følt mig i trygge hænder i hele forløbet. Grundig information ved forundersøgelsen hvor mine ønsker blev hørt men der var stadigvæk ærlighed omkring hvad der ville give det bedste resultat. Var lidt nervøs for smerter men jeg blev taget med i processen undervejs hvilket gav mig tryghed. Det gjorde ikke ondt!
Jeg er meget tilfreds med resultatet og giver hermed klinikken mine varmeste anbefalinger.

20 décembre 2018

Kære Louise,
Tak for din fine anbefaling, det betyder rigtig meget for os. Hvor er det dejligt at høre, at du (smertefrit...) har fået et resultat du er tilfreds med! Vi ses forhåbenligt igen. Med venlig hilsen Warberg Klinikken

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og god behandling…

Fantastisk service og god behandling fra et yderst kompetent personale.

29 novembre 2018

Réponse de Warberg Klinikken

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os! Det betyder meget for os. Godt at høre, at du har været tilfreds med din behandling. Vi håber på at se dig igen. Med venlig hilsen Warberg Klinikken

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus