Ali, det står for stedet, er meget engageret og gør en kæmpe indsats for at du føler dig godt tilpas og er meget serviceminded. Jeg håber hans entusiasme kan smitte af på medarbejderne, der ikke er... Voir plus

🌟🌟🌟🌟🌟 plus ekstra 🌟 Jeg har haft min bil forbi Wash & Polish, og jeg må sige, at oplevelsen var helt i top! Fra start til slut fik jeg en service, der var både professionel, imødekommende... Voir plus

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

22 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,6

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Virkelig høj service

1000 tak for et fantastisk stykke arbejde. Min hvide bil blev vasket både udvendig og indvendig. Udvendig havde den mange sorte pletter og indvendigt var den virkelig beskidt. Jeg fik også renset mine sæder. Bilen så lige så godt ud som da jeg købte den. Service niveauet fra personalet var højt især ejeren var virkelig god.

14 juillet 2026

Har været ude hos jer og fået en…

Har været ude hos jer og fået en motorvask.Det er noget at det bedste jeg har oplevet motoren står som ny man skulle tro at den kom lige fra fabrikken jeg har en Suzuki Swift 1.2 og til en fantastisk god pris og utrolige flinke medarbejdere.Kan kun varmt anbefales hilsen Erik

16 juin 2026

Tak til Piya og Faraz for den…

Tak til Piya og Faraz for den fantastiske service! De rensede min bil helt perfekt, og resultatet var over al forventning. Bilen står som ny, og deres professionalisme og grundighed var i top. 10/10 service hele vejen igennem
jeg kan varmt anbefale dem!

13 juin 2026

🌟🌟🌟🌟🌟 plus ekstra 🌟

🌟🌟🌟🌟🌟 plus ekstra 🌟
Jeg har haft min bil forbi Wash & Polish, og jeg må sige, at oplevelsen var helt i top! Fra start til slut fik jeg en service, der var både professionel, imødekommende og med stor opmærksomhed på detaljerne.

Resultatet taler for sig selv – bilen fremstår som ny, både indvendigt og udvendigt, og der blev virkelig lagt tid og omhu i arbejdet. Lakken skinner flot, fælgene er grundigt renset, og kabinen er efterladt frisk og lækker🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Det er tydeligt, at Wash & Polish går op i både kvalitet og kundetilfredshed, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale deres service til alle, der ønsker det bedste for deres bil.

En sand femstjernet oplevelse jeg kommer helt sikkert igen! 🚘✨

10 septembre 2025

Flot resultat

Jeg har fået en fantastisk god behandling og en meget ren bil.
Min bil har aldrig været så pæn før. Der er kæmpe forskel på vaskehal og denne grundige form for vask.
Jeg kommer igen...

20 juin 2025

Super sted

Super sted at få vasket bil de går virkelig i dybden med tingene og de ved hvad de laver så bruger de kalkfri vand så ingen kalk pletter 😁

12 mars 2025

Jeg vil gerne dele min oplevelse med…

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Wash and Polish, hvor jeg fik min bil rengjort. Fra det øjeblik, jeg ankom, blev jeg mødt af et venligt team, der virkelig forstod vigtigheden af en grundig rengøring.

Selve behandlingen var imponerende! Bilen blev ikke bare vasket, men fik også en kærlig detaljering, der fik den til at se ud som ny. De gik omhyggeligt til værks, og man kunne tydeligt mærke, at de havde øje for selv de mindste detaljer.

Efter rengøringen var bilen strålende ren, både indvendigt og udvendigt. Det var tydeligt, at Wash and Polish går op i kvalitet, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet. Jeg vil helt sikkert anbefale deres service til alle, der ønsker at forkæle deres bil!

1 novembre 2024

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse.
Havde min bil inde for at få renset kalechen. Troede ikke den kunne reddes, med alle de alger.
Glædeligt blev jeg overrasket, da jeg hentede bilen. Taget så næsten nyt ud.
Kundeservicen var også helt i top.
Det er ikke sidste gang, jeg bruger wash and polish.

14 août 2024

Der i hvertfald styr på det her

Der i hvertfald styr på det her. Var inde med min gamle vil og havde aldrig troet den ville kunne se så godt ud. Både fælger og dør værelser fik en god omgang. Jeg er så tilfreds. Priserne kan helt sikkert retfærdiggøres med arbejde der bliver udleveret. Kan helt sikkert anbefales!

30 juillet 2024

Super service

Super service, og flinke gutter.
Fik vaske min mc, og kan love for at bilen også skal en tur hos dem 😁

23 juillet 2024

Det kunne jeg have gjordt bedre selv…

Det kunne jeg have gjordt bedre selv…
Kopholdere og midterkonsollen havde ikke slet skyggen af en klud, 2 af ruderne var sprøjtet men ikke tørt af. Bilen havde havde streger
fra fedt fingre på siden

Det skulle tage én time men jeg ventede yderligere 40 min.

Jeg havde ikke følelsen af en ren bil da jeg kørte afsted. Ja, jeg kunne ha påpeget problemet men jeg havde ikke tid til at de startede forfra da det var nødvendigt.

19 juillet 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit