Det var en god oplevelse men der var stadigvæk insekter på min bil foran lidt øv men ellers var jeg godt tilfreds vaske ellers fint og tørrede meget fint
Idagårdsvej 2, 4200 Slagelse, DK
L'entreprise a répondu
Den ene vaskehal fungerer ofte ikke. Generelt kunne jeg godt tænke mig at tørrefunktionen i vaskehallen fungerede bedre. Bilen er meget våd efter vask og jeg ser at alle kunder tørrer efter med papi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kan desværre ikke give negative stjerner. Kører min bil i vaskehallen, idagårdsvej i Slagelse, første gang, der stopper maskinen lige efter start, får her en ny vask, god service, ved ny vaske, bli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Som tidligere nævnt, er jeg ked af at åbningstiden er begrænset. Det var af stor glæde da jeg også kunne vaske sidst på aftenen samt først på morgenen. I dag vaskede jeg på Line 1 Idagårdsvej Slagels... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Idagårdsvej 2, 4200, Slagelse, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Kom en sort beskidt bil / kom hjem en fin rød bil 🤣🤣🤣🤣

Réponse de Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Fin vask men ingen støvsuger og vaskehal åbnede ikke automatisk som beskrevet på mit abonnement

Réponse de Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Jeg er fuldstændig tilfreds med at benytte wash world .
Det har jeg gjort en årrække og hvis der har været problemer er de løst

Réponse de Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Forvirring omkring ekstra betaling blev ændret til god dialog og forklaring. Problemet løst professionelt og jeg takker mange gange 👍

Réponse de Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Slagelse vasker rigtig pænt og den i Sorø er piv ringe. Bilen bliver ikke ren i Sorø. Derfor kun 3 stjerner.

Réponse de Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
De to sidste gange jeg har været der har den ikke vasket bagenden på bilen Kun lige ude i siderne

Réponse de Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Jeg var gennem vaskehal i dag og kom ud med en sort stribe af fedt/olie hen over taget og forruden. Skrev til kundeservice og har allerede fået svar. Måtte dog selv nævne at det ville se godt ud med en gratis vask, men den kom promte og tusind tak for det.

Réponse de Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Gratis vask er altid velkommen. Men de tørre ikke helt godt.

Réponse de Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
efter den har fået ny vasker er den bare super god

Réponse de Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
Glastag ødelagt under vask. Firmaet nægter erstatning.

Réponse de Wash World - Slagelse - Idagårdsvej
De nye maskiner er gode, det eneste jeg er ked af er i ikke har døgen åbent mere😁