L'entreprise a répondu

Helt igennem fantastisk service! Talte med kundeservice inden jeg handlede, og fik god hjælp af en venlig medarbejder. Udover det var der lyn hurtig levering. Pakken var klar til afhentning dagen efte... Voir plus

Dejlig oplevelse, venlig og serviceminded person, der svarede på alle mine spørgsmål. Leveringen var lynhurtig, og forsvarligt pakket ind, bestemt IKKE sidste gang jeg har handlet hos Watchmen,synd... Voir plus

1. Horlogerie
  2. Boutique de ceintures
  3. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Watchmen.dk er en dansk­ejet webshop, der tilbyder et bredt udvalg af dame- og herreure samt smykker, bælter og urbokse. Vores mål er at give alle kunder en tryg og god oplevelse – hver gang. Vi prioriterer service højt, og besvarer alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage. De fleste ure sendes samme dag, de bliver bestilt, direkte fra vores lager i Danmark, så du kan modtage din ordre hurtigt og sikkert

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Meget lækkert ur og flot design

Meget lækkert ur og flot design. Vi havde dog nogle problemer med at finde en urmager der ville tage nogle led af lænken. Vi forsøgte 2 urmagere uden held. Jeg ringede til watchman og fik en rigtig god behandling. Manden i firmaet kunne ikke forstå at det skulle være et problem, det var aldrig sket før men vi skulle bare sende uret til dem og så skulle de nok ordne det. Inden vi sendte det afsted prøvede vi urmager nr 3. De ville gerne ordne det🥳 Watchmen har gode varer og god service. Kan varmt anbefale dem

5 mars 2026

Réponse : DW Company ApS

Godt at det lykkedes og tak for de fine ord :-)

Det gik hurtigt fra jeg bestilte

Det gik hurtigt fra jeg bestilte, til jeg modtog min vare, hvilket jeg sætter pris på.
Desværre må jeg sige, at uret ikke helt lever op til mine forventninger. Jeg synes, det så væsentligt pænere ud på jeres hjemmeside end det, jeg modtog.

1 février 2026

Hej Zahra,
Vi er kede af, hvis det modtagne ur ikke lever op til de billeder der er af modellen på vores hjemmeside. Vi bruger producentens billeder som vi modtager sammen med urene, og brandet vil naturligvis gerne fremstille deres produkter i så positivt lys som muligt.

Watchmen.dk

Fedt ur

Fedt ur, til en meget fair pris plus hurtig levering, jeg er meget tilfreds

26 janvier 2026

Hej Bjarke Storbank,
Vi er selvfølgelig kede af, hvis du har modtaget et ur med en fejl som f.eks. batterisvigt. Men vi kan simpelhen ikke finde nogen mail eller henvendelser med dit navn i vores mailsystem. Så vil du ikke være så venlig at skrive til os på kundeservice@watchmen.dk eller info@watchmen.dk og så skal vi nok hjælpe med at få løst problemet.

Venlig hilsen
Watchmen.dk

Super firma

Købte for 3 måneder siden et ur af Watchmen. Desværre holdt det op med at gå, og jeg sendte det til reparation hos dem. Det viste sig at det bare skulle have nyt batteri, men glasset gik i stykker da bagpladen skulle sættes på igen. Jeg fik mine penge retur allerede efter 2 dage og har allerede købt et andet ur hos dem. Er meget tilfreds med firmaet og anbefaler dem hellere end gerne.

8 décembre 2025