De leverer hurtigt nok, men er faktisk noget skuffet over kvaliteten på det leverede. Købte blandt andet en Apple watch rem, meget skuffende kvalitet. Man kan til info købe samme rem på bland an... Voir plus
Hurtig levering, købte to ur remme til Apple Watch serie tre, de passer fint og er som på deres billede. Kvaliteten er super. Købte også et panserglas til mit ur, det er dog ikke som forventet, det e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Redigeret: Fik leveret en vare, der ikke svarede til mine forventninger. Og fik ingen respons på mine henvendelser. Dog har den nye ejer efter min oprindeligt ret dårlige anmeldelse fundet ud af at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Opdatering: Har nu modtaget en rem der passer i størrelsen. Kommunikationen med kundeservice er lidt langsommelig, men fin service, når man ‘kommer igennem’. Derfor ændret stjerner fra 2 til 4.... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
Varen ankom som planlagt
Varen ankom som planlagt, og kvaliteten var som forventet. Ingen klager herfra.

Hurtigt service
Hurtig levering
Hurtig levering, og produktet som beskrevet. Kun positiv oplevelse herfra
Super service.
Redigeret:
Fik leveret en vare, der ikke svarede til mine forventninger. Og fik ingen respons på mine henvendelser. Dog har den nye ejer efter min oprindeligt ret dårlige anmeldelse fundet ud af at mine mails ved en fejl var røget ind på en lukket e-mail. Og i løbet af nul-komma-fem var den en løsning. Den ene manglende stjerne dækker kun at urremmen ikke var som forventet. Alt andet efterfølgende har nu været håndteret på fornemste vis. Så, frygt ej - selv hvis du køber noget forkert, så er der super service. Vil helt sikkert kigge på deres side næste gang jeg skal have en urrem. Stor ros herfra.

Réponse de Watchy
Blev leveret dagen efter bestillingen.
Blev leveret dagen efter bestillingen.
Super flot rem!

Svindel!
På trods af flere henvendelser og kvittering for, varen ER modtaget retur, har jeg stadig ikke fået refunderet mine penge.
Watchy er et svindelfirma!
Lad være med at handle her!

Réponse de Watchy
Lige som jeg forventede og tilmed en…
Lige som jeg forventede og tilmed en hurtig levering

Hurtig levering
Hurtig levering, fik min varer i løbet af to dage hver gang jeg bestilte noget fra hjemmesiden.

Super fin service
God kvalitet på min vare
God kvalitet på min vare. Modtog først den forkerte vare, så jeg kontaktede dem og fik tilsendt den rigtige med det samme - overordnet god og troværdig hjemmeside :-)
Fine remme 👌
Min pakke blev leveret til udleverings…
Min pakke blev leveret til udleverings stedet , var fremme inden for 1-2 dage.
Så alt var ok. Pakken var intakt .
Jeg havde bestilt 2 panser cover til…
Jeg havde bestilt 2 panser cover til mit Apple Watch, har kun modtaget 1. Har skrevet til dem og har intet hørt.

Réponse de Watchy
Sælger uægte læder som læder
Sælger uægte læder som læder. De påstår at deres ting er LÆDER men er i virkeligheden kunstlæder til enorm pris. Priserne er ekstremt høje inforhold til kvaliteten og har anmodet om returnering uden at de vil svare.

Fantastisk service!
Købte en urrem som først blev væk for GLS, hvor de så sendte en ny! fantastisk service
Godt produkt til super pris.
Virkelig hurtig respons og god service.
Fin service.