Waterpik Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Bestilte reservedelsslange med håndtak til min gamle waterpik WP100. Veldig enkelt å bytte den selv. Jeg er veldig fornøyd med at man kan kjøpe denne delen som er mest utsatt for skade/slitasje.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Det virker som om dette firmaet kun skal selge. Beklager å si det, men support d.v.s. svare på eposter og kontakt via Facebooksiden, virker ikke å være en prioritet. Man ser på Facebooksiden deres at... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har brukt den i et halvt år og er veldig fornøyd. I mine øyne så er den bedre enn tanntråd, den er bedre på å få løs matrester fra jekslene lengst bak. Siden den er "morsommere" å bruke enn tanntråd... Voir plus

1. Magasin d'articles dentaires

À propos de Waterpik

Écrit par l'entreprise

Waterpik™

Munskölj med vattenstråle! Rekommenderat av tandvårdspersonal. Rengör mellan tänderna och längs tandköttskanten med hjälp av en riktad vattenstråle. Den spolar bort matrester och bakterier där vanlig tandborstning inte kommer åt. Ett bra komplement för god tandhälsa.

Varför välja Waterpik?

• 30 dagars öppet köp: Prova våra produkter i lugn och ro hemma.
  • Snabb leverans: Med lager i Göteborg och huvudkontor i Malmö säkerställer vi snabb och pålitlig service i hela Norden.

Om oss

Waterpik drivs av Myori Nordic AB - ett Malmöbaserat företag med huvudkontor vid Lilla Torg i Malmö. Med lager i Göteborg kan vi erbjuda snabb leverans och pålitlig service i hela Norden. Sedan 2004 har vi på Myori levererat noggrant utvalda produkter som gör vardagen enklare och mer hälsosam.

Besök vår hemsida

Bien

TrustScore 4 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag blev otroligt besviken när jag fick…

Jag blev otroligt besviken när jag fick min waterpik. Den var trasig, läcker vatten som rinner rakt igenom. Kommer skicka tillbaka den. Hoppas vi kan lösa problemet på ett enkelt sätt.

18 octobre 2025

Hej Tomas,

Tack för din återkoppling.

Det är verkligen tråkigt att höra att din Waterpik var trasig och läckte vatten, det ska självklart inte hända. Vi förstår din besvikelse och beklagar besväret.

Vi kan se att du redan varit i kontakt med vår kundservice.

Med vänlig hälsning,
Waterpik

Rask levering og produktet står til…

Rask levering og produktet står til forventningene

30 septembre 2024

Hei Jon,

Takk for tilbakemeldingen din.
Hyggelig å høre at leveringen var rask, og at produktet lever opp til forventningene dine.

Good stuff

Good stuff, good service

14 janvier 2025

Hi Lina,

Thank you for your feedback.
We’re glad to hear that you’re happy with both the product and the service.

Kind regards,
Waterpik

Veldig fornøyd etter 6 måneders bruk.

Siden den er "morsommere" å bruke enn tanntråd så blir det til at jeg bruker den langt oftere.
Eneste ulempen er at den støyer litt.

25 avril 2024

Hei Rune,

Takk for at du deler erfaringen din.
Det er veldig hyggelig å høre at du er svært fornøyd etter lengre tids bruk, og at du opplever produktet som et godt alternativ til tanntråd, spesielt for å fjerne matrester bakerst i munnen. Fint også at den er enkel og motiverende å bruke, slik at den blir brukt oftere.

Vi forstår samtidig at støynivået kan oppleves som litt høyt, og setter pris på at du deler dette med oss.

Takk for en god og balansert tilbakemelding.

God service!

God service!

Varen ble raskt levert og er av god kvalitet.
Meget godt fornøyd.

12 novembre 2024

Dårlig råd til å velge riktig…

Dårlig råd til å velge riktig munndusj.Har valgt dyrere modell,måtte bestille en annen type uten svar for å gjøre retur på den første.
Nå har jeg 3 stk waterpik munn dusjer,en fra før.

24 octobre 2024

Hei,

Takk for din tilbakemelding.
Det er beklagelig å høre at du ikke opplevde å få den hjelpen du trengte for å velge riktig modell, og at det førte til at du endte opp med flere produkter enn ønsket. Slik skal det naturligvis ikke være.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg med returprosessen og sørger for at du får den modellen som passer best til ditt behov. Vi ønsker å gjøre dette så enkelt som mulig for deg.

Waterpik

Har hatt problem med å bruke tanntråd…

Har hatt problem med å bruke tanntråd eller tannpilker pga at tennene står tett.
Sønnen min som har samme problem fikk anbefalt, og kjøpte en Waterpik.
Etter hans anbefaling kjøpte jeg en, og den fungerer helt fint for meg også.

23 septembre 2024

Fantastisk maskin

Fantastisk maskin! Denne gjør tannrens gøy!

Min tannlege kan bekrefte og se forskjellen!

Hade bra til tanntråd!

26 août 2024

Waterpik er ok

Okokokokok

20 août 2024

Hej,

Tack för din återkoppling.
Bra att höra att Waterpik upplevs som okej.

Med vänlig hälsning,
Waterpik

svak og gir ikke den grundige rengjøringen jeg hadde forventet.

må dessverre si at jeg er skuffet over kvaliteten. Enheten lever ikke opp til forventningene, spesielt med tanke på den høye prisen. Den virker svak og gir ikke den grundige rengjøringen jeg hadde forventet. Dette er ikke et produkt jeg føler er verdt investeringen, og derfor vil jeg returnere det til dere.

Jeg håper på en rask og smidig prosess for retur og tilbakebetaling.

14 août 2024

Hei Mona,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi forstår at det er skuffende når produktet ikke lever opp til forventningene, spesielt når man forventer mer av kvaliteten.

Vi setter likevel pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, den er viktig for vårt arbeid med å videreutvikle og forbedre produktene våre.