Watski Sverige Avis

5 244
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Ingen leverans. Försöker få min träsnipa i sjön och väntar förjäves, detta blir helg nummer 2 där framsteg uteblir för att min burk med lack inte levererats. Min order fastnade någonstans. Watsk... Voir plus

Köpte en marinblå nålfiltmatta men fick en smurfblå. Färgen på hemsidan är inte ens i närheten av vad man fick hem. Sen erkänner inte kundservice att det är fel men godtar att jag skickar tillbaka den... Voir plus

Snabb leverans men orimliga villkor för retur. "Oöppnad originalförpackning" Krävs enligt Watski för att man ska få göra en retur. Köp inte här, om du inte är 100% säker på att varan passar.... Voir plus

Stora problem med beställning, Beställningen gjordes först den 1/10. efter några dagar blev man uppringd och ifrågasatt vad man hade beställt, sedan gick det inte att beställa som man hade gjort. ef... Voir plus

1. Fournisseur d'accessoires de bateau
  2. Fournisseur de tauds de bateaux
  3. Magasin d'équipements et accessoires nautiques
  4. Magasin d'articles pour camping-cars
  5. Magasin de voile
  6. Magasin d'articles pour remorques

Watski är Nordens ledande webbutik med båttillbehör. På vår hemsida, www.watski.se finner man tusentals produkter för en aktivt fritid med hav, sjö och strand i fokus, med massor av information och inspiration kombinerat med attraktiva kampanjer och aktiviteter.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

5 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(5 244)

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag beställde 3 meter och fick 3st 1…

Jag beställde 3 meter och fick 3st 1 meters längder vilket jag inte uppfattat endast såldes i 1 meter längd.

klister på baksidan såg ut att ha varit dit klistrat av ett barn och täcker inte hela ytan samt har vikt sig dubbelt på vissa ställen. jag har tidigare beställt exakt samma matta i annan kulör från annan leverantör för samma pris och då var klistret heltäckande och gjort professionellt av maskin eller liknande.

riktigt dåligt gjort och skulle aldrig rekommendera detta åt någon som ska försöka göra fint i bil eller båt när själva materialet redan från början är dåligt. pengarna i skön direkt.

11 décembre 2024

Hej Henrik,

Vi beklagar att du inte är nöjd med din köpupplevelse. Som du säger så har du beställt 3 stk artiklar av 1 meters modellen. Men gällande att klistret var dåligt påsatt låter konstigt. Vi har skrivit ett mail till dig där du bättre kan förklara vad som har hänt samt skicka lite bilder på hur det ser ut.

Igen så beklagar vi att du inte är nöjd med din köpupplevelse.

Mvh Philip / Watski

Ordern blev snabbt hanterad

Ordern blev snabbt hanterad

20 novembre 2024

Hej Michael,

Tack för ditt omdöme! Vi arbetar alltid för att kunna ge kunden den bästa köpupplevelsen.

Mvh. Philip / Watski

Snabb leverans och bra grejer

Snabb leverans och bra grejer! Jag känner mig nöjd med mig köp.

6 décembre 2024

Hej Mattias,

Bra produkt och snabb leverans

Bra produkt och snabb leverans

18 novembre 2024

Hej Peter,

Bra snabb leverans

Bra snabb leverans. Snygg produkt.

15 novembre 2024

Hej Mats,

Mvh. Philip / Watski

Blev upplyst redan från början att mina…

Blev upplyst redan från början att mina artiklar var beställnings vara & det skulle ta lite längre tid innan dom levererades

3 décembre 2024

Hej Håkan,

Skitupplevelse!!!

Skitupplevelse!!!
Uruselt packat!!!!

2 décembre 2024

Hej Dag,

Vi beklagar att du inte är nöjd med din order.

Vi arbetar alltid för att kunna ge kunden den bästa köpupplevelsen. Därför har vi skrivit ett mail till dig där du kanske kan förklara vad som har hänt.

Mvh. Philip / Watski

Fick vad jag beställde men djävligt…

Fick vad jag beställde men djävligt trött på fiskadet efter trustpilot stjärnor.

11 novembre 2024

Hej Per-Erik,

Vi beklagar att du är trött på att få trustpilot.

Om du vill stänga av så du inte får fler förfrågningar kan du göra det här: https://support.trustpilot.com/hc/sv/articles/201748566-Radera-ditt-Trustpilot-konto#:~:text=Logga%20in%20p%C3%A5%20ditt%20anv%C3%A4ndarkonto,p%C3%A5%20Radera%20f%C3%B6r%20att%20bekr%C3%A4fta.

Ha en bra dag!

Har fortfarande inte fått varan trots…

Har fortfarande inte fått varan trots att den skulle kommit för en vecka sedan.

Hej Alexander,

Vi beklagar att du inte har fått ditt paket i tid.

Vi har skrivit ett mail till dig, återkom gärna där

Mvh. Philip / Watski

Detta var ett köp av en likadan produkt…

Detta var ett köp av en likadan produkt som jag köpt tidigare.
Rätt kvalitet och snabb och bra leverans

8 novembre 2024

Hej Bo,

Snabb leverans!!

Snabb leverans!!

Hej Philip,

Handlade enkelt på nätet

Handlade enkelt på nätet, snabb leverans.

Hej Tony,

Mvh. Philip / Watski

snabbt och enkelt att beställa grejer…

snabbt och enkelt att beställa grejer till båten

5 novembre 2024

Hej Thomas,

Vi är nöjda

Vi är nöjda. Köpt ett litet rörelement till vårt hönshus.

21 novembre 2024

Hej Ingrid,

Mvh. Philip / Watski

Snabb återkoppling och lösning vid…

Snabb återkoppling och lösning vid frakt skada.

21 novembre 2024

Hej Johnny,

Snabb leverans…

Snabb leverans lätt att hitta det jag ville köpa.

20 novembre 2024

Hej Marianne,