Snabbt och enkelt att beställa samt snabb frakt. Tyvärr så tappade jag fodral med båda hörlurarna dag 2 så jag hann bara prova dom en gång. Det lilla jag provade så verkade dom riktigt bra, även sam... Voir plus

Lisez les avis des autres
Fik et par Wawell pro 4 til jul, 4 mdr efter virkede den ene høretlf ikke. Tog kontakt til kundeservice, som svarede hurtigt, det hele endte ud i at jeg sendte høretlf tilbage og 24 timer efter fik j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte både headset og ørepropper. Første forsendelse ble dessverre borte et sted hos wavells samarbeidspartner. Etter at jeg tok kontakt, ble nye varer sendt meg. Fornøyd med kundeservice og Robert... Voir plus
Fik wavel 4 pro i julegave. Lydkvaliteten er bedre end billigere buds, men absoult også ringere end dyrere buds, da de trods alt koster 1000 så vil jeg mene at lydkvaliteten, og ikke mindst støjre... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Espace Internet
- Entreprise d'électronique
- Fabricant d'électronique
- Magasin d'électronique
- Magasin Hi-Fi
- Magasin d'ameublement et de décoration
À propos de Wavell
Écrit par l'entreprise
I dag driver vi stadig Wavell med samme ambition. Det er også en af grundene til at vi er overbeviste om, at lyd skal opleves. Derfor tilbyder vi 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. God lyd er subjektiv, så du skal have mulighed for at opleve vores lyd i din egen hverdag, så du trygt kan finde ud af, om det er det rette match for dig.
Vi er et ungt team, som står på skuldrene af en lang og stolt lydtradition i Danmark – en kombination af erfaring og nytænkning, der giver os det perfekte afsæt til at skabe lyd, man kan mærke. Vi tror ikke på, at en stærk lydoplevelse behøver at være kompliceret eller pakket ind i unødvendige specifikationer. Det skal være nemt at vælge et produkt, nemt at bruge det i hverdagen og nemt at mærke forskellen.
30 dages tilfredshedsgaranti
Écrit par l'entreprise
- Køb og prøv - returner nemt, hvis det ikke er det rigtige match
- Hos Wavell tror vi på at lyd skal opleves. Lyd er subjektivt og vores hørelse er forskellig. Derfor kan det være svært at finde lige præcis de høretelefoner, højttalere eller lydprodukter som passer lige netop til dig. Derfor tilbyder vi altid 30 dages fuld tilfredshedsgaranti, så du trygt kan prøve produktet i din hverdag. Hvis det ikke lever op til forventningerne, kan det nemt returneres.
Gratis levering over 398 kr.
Dag-til-dag levering
Coordonnées de contact
Elmegårdsvej 12, 8361, Hasselager, Danemark
- Info@wavell.dk
- wavell.dk
30 dages fuld tilfredshedsgaranti
A répondu à 42 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Kundeservice er super
Kundeservice er super, dog er deres Wavell Pro 4 lidt tvivlsom i kvalitet. Det er nu 3 gang jeg har haft samme problem, og denne gang blev det så helt nyt sæt jeg fik tilbage. Pro 4 er et super produkt med fed lyd

Utroligt lækkert produkt
Utroligt lækkert produkt
Jeg startede med at købe signature over Ear modellen men byttede uden problemer til aero 4 og dem er jeg mega glad for
Min kone syntes også de var lækre så hun fik også et sæt
Utrolig god service og et lækkert produkt

Réponse : Wavell
De bedste earplugs jeg har prøvet
Jeg har prøvet mange forskellige hørebøffer, som hurtigt er bliver lagt på hylden igen, nu har jeg i 3 år brugt Wavells hørebøffer 2 forskælig slags og jeg er virkelig glad og tilfreds vær gang. Jeg går ikke væk fra dem igen.
Et lille råd tag og køb deres rense sæt, det er virkelig pengene værd 😉

Réponse : Wavell
Lækkert design og velfungerende…
Lækkert design og velfungerende høretelefoner og åben og naturlig klang i Aero Wavell 4.
Behagelige og praktiske at gå med da man kan fornemme omgivelsernes lyd omkring sig imens man lytter.

Réponse : Wavell
Godt produkt og hurtig levering
Hurtig levering og godt produkt.
Dejligt med dansk sprog i instruktion og på hjemmeside.

Réponse : Wavell
Har allerede tabt mit etui og…
Har allerede tabt mit etui og høretelefoner efter 1 uge.. desværre er der ikke GPS i så de er gone for good.. 700 kr ud af vinduet :-(

Réponse : Wavell
jeg har gennem årene købt flere…
jeg har gennem årene købt flere produkter ved Wavell.dk til mine børn og mig selv.
Jeg har aldrig haft brug for at bruge reklamations retten ind til i sidste uge. Det var til et sæt Wavell Sleep 3 høretelefoner jeg fik i gave til min fødselsdag.
Reklamationen foregår ved at man skal kontakte Wavell via en mail og der forventes en svar fra deres side inde for 24 timer står der på hjemmesiden. jeg sendte mailen med vedhæftede faktura og der skete ikke noget de næste par dage. Herefter sendte jeg en ny og denne gang skete der hellere ikke noget.
Så fandt jeg et mobilnummer der er tilknyttet Wavell, men telefonen blev ikke taget .
Derfor besluttede jeg mig for at anmelde Wavell her på trustpilot med 1 stjerne , da jeg var skuffet over min store tillid til dem over alle de her år , var brudt.
Der gik blot få timer ,så blev jeg kontaktet af trustpilot som jeg gav grøn lys til at bruge min mailadresse og mobil nummer til Wavell. og herfra gik det stærkt med at Robert fra Wavell tog kontakt og gav en superservice, der har været god dialog hele vejen.
Jeg fik en returnerings label så de kunne se på min høretelefoner og det viste sig de havde en defekt , så Robert var hurtig til at tilbyde et nyt sæt.
De to mails var gået tabt et sted mellem os , Hvor vides ikke , men servicen var god hos Wavell.
Det nye høresæt er modtaget i lørdags og testet et par dage nu , de fungere rigtig godt med god lyd.
jeg kan derfor anbefale et køb hos Wavell.
Til Wavell, kan jeg anbefale at man åbner for en kundeservice telefon et par timer et par gange om ugen. I er gode til service men det kunne være fantastisk at kunne få fat i jer på andet end en mail. når den svigter.

Super
Købte wavell 4 aero, de sidder bare super godt og irritere slet ikke som normale in ear høretelefoner kan gøre.
Selve handlen gik problemfrit. Jeg bestilte dem en dag og 2dage senere kunne jeg afhente dem.

Réponse : Wavell
Rigtig god oplevelse med høretelefoner…
Rigtig god oplevelse med høretelefoner og kundeservice. (Kunne ikke finde den 6 stjerne så)

Klart imponerande ljud
Klart imponerande ljud , jag är jättenöjd med snabb och bra service av wavells kundservice. Mycket bra ljud för en bra peng.
Leffe, E

Kvalitet og hurtig service
Hurtig levering, hurtig svartid på deres kundesupport. ganske enkelt og nemt, og høretelefonerne spiller bare!

Réponse : Wavell
Första ljudisolerande earpods jag kan använda
Har aldrig tidigare kunnat använda ljudisolerande earpods på grund av trycket som uppstår i bihålorna vilket ger en klaustrofobisk känsla. MEN, Wavells Pro Pods funkar! Är supernöjd. Plus snabb och smidig leverans.

100% tilfreds
Har købt flere produkter fra Wavell. Til mig selv og som gaver.
100% tilfreds alle gange.

Réponse : Wavell
Jeg har lidt problemer med lyden
Jeg har lidt problemer med lyden. Når jeg hører lydbog bliver lyden kastet ud i rummet, i små rumklang. Ellers er jeg glad for den ro jeg får i hovedet når jeg skal sove. Min søvnkvalitet er i stigende 😴

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.