Waveshield Avis 2

3,4

3,4

Moyen

they will never give you back your lic dont lose money

733819615318245446 id from server on discord

If you lose your account you lose the license the same thing i told you back then

you pay 225.00 usa for lic permanent
them this ....

0xF [ENG/Ger/SW] [P2C], P2C — 5:19 AMSunday, April 5, 2026 5:19 AM

, say hi! — 6:22 AMSunday, April 5, 2026 6:22 AM
There is order. Umber why you cant help me recover

[6:22 AM]Sunday, April 5, 2026 6:22 AM
Order number say clear I paid for it
Edit
Forward
[6:26 AM]Sunday, April 5, 2026 6:26 AM
You steal money them it dont make sence you sell things then yiu dont like help people to recover in case something happen. Wow business dude rich that order number is the only evidence I got rigth now
Edit
Forward
[6:26 AM]Sunday, April 5, 2026 6:26 AM
U say I can but not my old lic so what lic I can get

i try many times with my order number something i just save well . i lost my access to a discord and after that i lost this lic also . i recomend to all people please look for a better anti cheat this people just grab your money even you get a permanent they just dependencies to a link discord if something happen them you wont be able to take back your purchase . even with a order number. this is not ok . any one can be rich like this so ez money for them

I get tired trying to recover my lic waveshield after few attempts they denied the help saying we dont transfer lic. No one is telling them transfer my lic I something we pay permanent mens we need to have access to entire time no matter how if is permanent

3 avril 2026

Awesome resource

Awesome resource. Keeps my server protected all time with regular updates. 100% Best AntiCheat for FiveM !!

18 mars 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit