Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service en goede kwaliteit! We bestelden 160 bedankjes voor onze bruiloft. Deze werden binnen een paar dagen geleverd. De opdruk is mooi van kwaliteit. Heel blij mee!

Noté 1 sur 5 étoiles

M'n vriendin heeft stagegelopen bij dit bedrijf. Ze is behandelt als een stuk vuil en willen nu ze 1 dag ziek is tijdens hun verhuizing haar stage meteen afsluiten en niks ondertekenen. Er is mega... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij ons was de levering binnen 5 werkdagen geleverd. Wij hebben onze save the date kaartjes daar besteld ( de magneetvorm op kaart). Wij zijn zo blij met het resultaat. Goede kwaliteit en netjes verpa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Indien je zekerheid en een goede service wilt hebben voor je speciale gelegenheid, HIER NIET BESTELLEN. Bezorging voor onze bruiloft te laat bezorgd. Weliswaar gedeeltelijk door een fout van DHL (1 da... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Boutique de cadeaux
  3. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

De hipste trouwwebshop van de Benelux! ✔ Grootste assortiment originele en personaliseerbare trouwartikelen & decoratie ✔ Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Bedankingen voor trouw besteld

Bedankingen voor trouw besteld:
- te weinig kartonnetjes geleverd voor wijnstoppen. Nageleverd, maar dan in foute kleur en slechtere kwaliteit.
- gepersonaliseerde muntrolletjes: stickers komen allemaal los
- gepersonaliseerde chips: verkeerde bestickering…

17 avril 2026

Lampjes besteld

Lampjes besteld, zijn kleine lampjes. Kan in een piepklein doosje wat zo door de brievenbus past. Nog gemaild of dit kon, mail terug dat dit niet kon.
Hoezo de mensen op kosten jagen.
Jammer dat je hier geen foto kan plaatsen. Doos is 25x18x3cm, kan gewoon door de brievenbus. Lampjes zijn 8x7x1,5cm

1 décembre 2025

Zeer ruime keuze

Zeer ruime keuze, genoeg inspiratie als deze bij jezelf ontbreekt. Zeer tevreden over de ontvangen producten. Leuk en makkelijk om producten te personaliseren. snelle levering.

1 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Toen PostNl ons pakketje kwijt was…

Toen PostNl ons pakketje kwijt was geraakt, was Stephanie van de klantenservice onze redder in nood. Er staan een hoop negatieve reviews maar ik kan je verzekeren dat de betrokkenheid en kwaliteit van de service, top zijn! Zal hier vaker bestellen.

24 juillet 2025

Fijne communicatie!

Fijne communicatie!
Na enorm veel gezeur te hebben gehad met een andere webshop voor decoratie voor onze bruiloft, is Weddingdeco echt de redder in nood geweest, heeft ons fijn op ons gemak gesteld en hebben wij 2 dagen voor onze bruiloft, alsnog decoratie binnengekregen!
Ik ben ze dankbaar!

9 juillet 2025

Not great Customer Service

I ordered de bruiloft buisjes but accidentally put the wrong year on the stickers. While in a way I was happy that they had not stuck the stickers on (but for that price they should be ready made) I got the option to redesign the stickers after contacting them about just changing the year, but this would cost me an additional €15 plus postage! It was ONE A4 sticker page!! I will not order from them again when considering the price, the quality (self make) and the customer service. I wish I had checked this page before ordering!

10 juin 2025

Bedrukte luciferdoosje, karige uitstraling

Wij hebben bedrukte luciferdoosjes besteld voor 1,40 per stuk. Best prijzig maar oké het ziet er op de site mooi uit. De realiteit is echter een matte sticker en dat is het. Niks glossy of chique voor deze prijs maar gewoon een standaard doosje met een sticker erop. Echt karig. Ik wilde een review geven op hun website (daarvoor kreeg ik een verzoek per mail) en die wordt onderschept omdat er een 'technische storing' is. Mijn gevoel zegt dat ze alleen positieve reviews op hun site willen.

10 mai 2025

gepersonaliseerd waxinelichthouders

Bestelling 50 gepersonaliseerde waxinelichthouders. Zien er echt leuk uit maar zeker 11 hiervan zijn onbruikbaar omdat de waxinelichtjes niet passen. Geen reactie op mail. Mijn review op het product wordt niet geplaatst. Slecht zo verlies je klanten.

1 juin 2025

Oplichterij

Update: 12 dagen later nog steeds geen duidelijkheid over mijn bestelling. Bruiloft is over twee weken en ik heb nog steeds geen idee wanneer mijn bestelde items binnen komen. Bestel hier niet!! Krijg op geen een mogelijkheid contact. Net bijna weer 50 minuten in de rij gestaan en de hoorn wordt erop gegooid zonder iemand te hebben gesproken.

20 mai 2025

Oplichting

Oplichting! Artikelen die niet in voorraad zijn worden niet terugbetaald, sommige artikelen worden niet eens geleverd. Op mails wordt niet meer gereageerd. Telefonisch niet bereikbaar. Geld in het water en ik dien klacht in!

18 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden van producten en service!

Ondanks de negatieve reviews op deze site, ben ik zeer tevreden van mijn bestelling en de geleverde service! Vlotte, eerlijke, hartelijke en transparante communicatie met oog voor de wensen van de klant . Bestelling is snel geleverd en was helemaal volgens verwachting. Dankjewel!

9 avril 2025

Zeer teleurstellende service

Zeer teleurstellende service

Bestelling geplaatst 13dagen geleden maar helaas nog steeds niets ontvangen binnen de aangegeven termijn.(+4werkdagen) Telefonisch is de klantenservice onbereikbaar – enkel een wachtlijn – en op e-mails wordt niet gereageerd. Voor een webshop die producten verkoopt voor zo speciale gelegenheid had ik veel betere service verwacht. Dit stelt zwaar teleur en is zeker geen aanrader voor toekomstige aankopen. Hopelijk ontvang ik mijn bestelling alsnog op tijd, maar de hoop is klein!

26 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Een gepersonaliseerd tegeltje besteld…

Een gepersonaliseerd tegeltje besteld voor een bruiloft. Op vrijdag besteld. Op de website staat volgende dag versturen.
Op dinsdag gebeld omdat ik nog geen mail had met verzendbewijs. Te horen gekregen dat de machine defect is en er morgen een monteur komt.
BEDANKT!! Mijn persoonlijke kado komt dus en te laat en ik heb geen tijd meer om het ergens anders te bestellen.

11 février 2025

Nooit meer !!!

Nooit meer !!!!
Nooit Meer !!!!
En maken dat ze me cente terug stortten
Want anders zet ik een advocaat d’r achter aan ben d’r klaar mee
Loopwagen voor me kleindochter besteld zou geleverd worden
Maar zogenaamd terug gestuurd vanwege verkeerd adres ( zeker NIEt ) waar !
Meerdere malen telf contact geprobeerd maar helaas steeds 3 de in de wacht nee nee ze nemen mijn niet in de maling !
Trouwens ik kom van de week zelf me geld wel terug halen misschien makkelijker voor jullie ☺️

Mvg, Miranda Wanningen

13 janvier 2025

Top service

De bezorger had mijn pakket op het verkeerde adres afgeleverd. Degene die mijn pakket heeft ontvangen, weigerde dit. Postnl bood geen concrete oplossing aan. Vervolgens heb ik contact opgenomen met de klantenservice van weddingdeco. Zij hebben mijn gepersonaliseerde bestelling opnieuw gemaakt en dezelfde dag nog verzonden. Het was een pakket dat ik echt op tijd nodig had voor een feestje, ik ben enorm dankbaar voor de snelle en geweldige service!

26 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel hier niet als je waarde hecht aan je grote dag!!

Zeer zeer ontevreden over de gang van zaken bij weddingdeco!! Gepersonaliseerde zeepjes besteld voor onze bruiloft. levering zou +1 dag zijn, ze claimen voor 23.59 besteld? volgende dag in huis. Dus ga uit van 2 werkdagen. 6 werkdagen later toch maar gebeld aangezien ik 0,0 berichtgeving heb ontvangen. Wat blijkt? ze zijn niet op voorraad! Hij zou het nakijken en navragen bij de leverancier en mij mailen. Expliciet gevraagd, of hij ook kon checken of de andere zeepjes dan wel beschikbaar zijn. Dan zou ik gewoon voor een ander kiezen. Dag later blijkt dat ze niet leverbaar zijn. Dus of ik andere wil. He vervelend, kost toch wat energie om wat te kiezen wat bij je vibe past, maar oké ik kies een andere. Krijg ik vandaag een mail dat ook deze niet leverbaar zijn, dus of ik mijn geld terugwil. Nu minder dan een maand voor de bruiloft moet ik gewoon iets anders regelen. ik kan er gewoon niet bij dat er zo onverantwoordelijk wordt omgegaan met klanten, vooral voor zo iets belangrijks. Ga niet jezelf 'de hipste trouwwebshop van Nederland' noemen, als je niet kan leveren. En de zeepjes staan allemaal nog op de site! alsof ze leverbaar zijn!! nu al 2 keer gemaild dat ze het er in in ieder geval af moeten halen om niet andere mensen te misleiden. En mijn geld terug is gewoon een makkelijke oplossing voor ze. Wordt absoluut geen verantwoordelijkheid of een alternatief geboden, geen kortingscode voor iets anders of whatever. Ik heb ook aangekondigd dat ik een review ga plaatsen, ook hierop geen antwoord. Ik zou nooit maar dan ook nooit meer hier iets bestellen. Ronduit schandalig.

15 août 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus