Lisez les avis des autres
Op 13 juni 2026 bestelde ik een product. Het bleek niet meer op voorraad, maar de webshop vond het niet nodig mij daarvan op de hoogte te stellen. Ruim een week later belde en mailde ik zelf na. Aa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben telefonisch heel vriendelijk geholpen en er wordt met je meegedacht. We hadden de weegschaal met spoed nodig en hij kwam zelfs nog een dag eerder dan verwacht. Ik zou deze webshop zeker aanbeve... Voir plus
Palletweegschaal gerepareerd. Onze palletweegschaal was defect van het merk Kern. Niet bij weegexperts gekocht maar gevraagd of ze het wilde doen. Volgende dag een monteur langsgekomen om het op te l... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij zijn specialisten op het gebied van weegschalen en weegtoepassingen, met een groot assortiment. Wij hebben voor al uw weegtoepassingen wel een oplossing. Ook voor reparatie, service en ijken van uw weegapparatuur. Wij zijn ijkbevoegd en door het Ministerie van Economische Zaken erkend als Erkend Keurder. Neem bij vragen gerust contact met ons op via de contactpagina of chat met ons.
Coordonnées de contact
De Iepenwei 14i, 4191 PD, Geldermalsen, Pays-Bas
- +31345786553
- sales@weegexperts.nl
- weegexperts.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Snel en professioneel advies ontvangen bij aankoop
Een vlekkeloze, snelle en professionele hulp gekregen bij een lastminuteaankoop. Dit is geen bedrijf met een magazijn in een ander land, waardoor je persoonlijk en snel geholpen kunt worden. Weegexpert wist me op de juiste manier te adviseren over de aankoop en kon heel snel de kalibratie van het toestel voltooien. Zeker een aanrader!
Misleidende "Snelle Levering" – Een frustrerende webshop-ervaring
Ruim een week later belde en mailde ik zelf na. Aan de telefoon werd ik nonchalant verteld dat de levering pas eind juli komt. Geen excuses, geen alternatief.
Terwijl hun website prominent "snelle levering" belooft. Pure misleiding. In plaats van snelheid kreeg ik alleen stilte en lange wachttijd.
Zeer teleurstellende dienstverlening.

Hele goede service
Ik ben telefonisch heel vriendelijk geholpen en er wordt met je meegedacht. We hadden de weegschaal met spoed nodig en hij kwam zelfs nog een dag eerder dan verwacht. Ik zou deze webshop zeker aanbevelen.
Direct geleverd en goed product
Snel geholpen na een defect aan onze…
Snel geholpen na een defect aan onze vloerweegschaal. binnen een dag een nieuwe!
Onze palletweegschaal was niet goed…
Onze palletweegschaal was niet goed meer. Na verschillende bedrijven gebeld te hebben kon weegexperts dezelfde dag nog een nieuwe regelen. Top service, bedankt!
Alternatief artikel en geen nota
Levering ging niet soepel, bestelde weegschaal niet leverbaar, alternatief duurde lang en zelf achteraan moeten bellen. En sindsdien al 2 maanden op de nota aan het wachten en meermaals gevraagd. Niet voor herhaling vatbaar.
Prima product
Prima product, ook telefonisch goede raad gekregen. Levering was wat langer dan verwacht, maar we hebben het product nu al enkele weken in gebruik tot ieders tevredenheid
Laboratoriumbalans besteld voor het…
Laboratoriumbalans besteld voor het afwegen van kleurstoffen. Een M1 van WPL Industries. Werkt uitstekend, goed geholpen door Steven
Ik had een weegschaal nodig met een…
Ik had een weegschaal nodig met een hoge nauwkeurigheid, uitgevoerd in rvs. Gebeld en even overleg gehad over de grootte en de uitvoering. Prima advies en de schaal is reeds in bezit.
Palletwagen besteld en snel voor de…
Palletwagen besteld en snel voor de vakantieperiode ontvangen. Prima geholpen met een klein beetje ondersteuning
Kern tafelweegschaal besteld na…
Kern tafelweegschaal besteld na telefoongesprek. Uitstekend geholpen en binnen 2 dagen bezorgd
Babyweegschaal besteld en voor het…
Babyweegschaal besteld en voor het eerst getest. Tevreden, gewicht is makkelijk af te lezen zelfs als de baby beweegt
kalibreren vloerweegschaal
Op de valreep kwamen we erachter dat wij geen kalibratierapport voor de vloerweegschaal hadden voor ons kwaliteitssysteem. Vorige week gebeld naar weegexperts om onze vloerweegschaal te kalibreren. De vloerweegschaal is gisteren opnieuw gekalibreerd en vandaag ontvingen wij een rapport. Prima service
Bij weegexperts een weegschaal besteld…
Bij weegexperts een weegschaal besteld voor pakketten.
Binnen een dag geleverd, wij zijn tevreden.
Palletweegschaal gerepareerd
Palletweegschaal gerepareerd. Onze palletweegschaal was defect van het merk Kern. Niet bij weegexperts gekocht maar gevraagd of ze het wilde doen. Volgende dag een monteur langsgekomen om het op te lossen.
Top service
Al een tijdje op zoek naar een…
Al een tijdje op zoek naar een dierenweegschaal. Blog gelezen, besteld en binnen 4 dagen geleverd.
Gisteren een vloerweegschaal gekocht…
Gisteren een vloerweegschaal gekocht met telefonische ondersteuning. Vandaag al geleverd. Snelle levering, tevreden.

Réponse de Weegexperts
Goede ervaring met het kopen van een…
Goede ervaring met het kopen van een bankweegschaal

L’expérience Trustpilot