Snelle levering, goede klantenservice, duidelijke uitleg.
Wel weinig parkeerplaats, volgende keer met de tram (stopt voor de deur).
Als voedingsdeskundige en aanvullende supplementenshop in het hart van Berchem, heet Weer Gezond(igd) je van harte welkom. Met een toegewijd team van experts staan we paraat om jouw gezondheidsdoelen te ondersteunen, of het nu gaat om gewichtsverlies, het verbeteren van je algehele gezondheid of het optimaliseren van je sportprestaties. Bij Weer Gezond(igd) geloven we in een holistische benadering van gezondheid, waarbij voeding en aanvullende supplementen hand in hand gaan. Onze voedingsdeskundigen bieden gepersonaliseerd advies op maat, waarbij ze rekening houden met jouw unieke behoeften, doelen en eventuele gezondheidsproblemen. Of je nu op zoek bent naar advies over een gebalanceerd dieet, voedingsintoleranties, of specifieke voedingssupplementen, wij staan voor je klaar. In onze supplementenshop vind je een uitgebreid assortiment hoogwaardige supplementen van gerenommeerde merken. Van vitaminen en mineralen tot sportvoeding en kruidensupplementen, we hebben alles wat je nodig hebt om je gezondheid te ondersteunen en te optimaliseren. Bij Weer Gezond(igd) streven we naar transparantie, kwaliteit en klanttevredenheid. Jouw gezondheid staat bij ons voorop en we doen er alles aan om je de best mogelijke service te bieden. We moedigen je dan ook aan om jouw ervaringen met ons te delen door een review achter te laten op Trustpilot. Jouw feedback helpt ons om onze diensten voortdurend te verbeteren en nog beter aan jouw behoeften te voldoen. Stap vandaag nog binnen bij Weer Gezond(igd) en laat ons je begeleiden op jouw reis naar een gezonder, gelukkiger en vitaler leven. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te ondersteunen bij het realiseren van jouw gezondheidsdoelen!
Grotesteenweg 125, 2600, Berchem, Belgique
Aucun historique récent de demande d’avis
Snelle levering, goede klantenservice, duidelijke uitleg.
Wel weinig parkeerplaats, volgende keer met de tram (stopt voor de deur).
De eigenaar is een echte voedingsdeskundige met passie voor zijn vak.De all in one formule die ik er besteld heb doet wat het beloofd.Een aanrader.